Интерпол тражи малишана из Херцег Новог

Трогодишњи Андрија Радуновић нестао је 31. децембра прошле године у Херцег Новом и од тада му се губи сваки траг.

Регион 07.03.2016 | 11:33
Интерпол тражи малишана из Херцег Новог

Слика дечака објављена је на сајту Интерпола уз објашњење да је последњи пут виђен у Црној Гори. Он је дете из мешовитог брака, а мајка му је Рускиња, пише Дан. Сумња се да га је управо мајка одвела, али званичне потврде те информације у полицији још нема.

Слика Андрије Радуновића објављена је у одељку за нестала лица, а Интерпол позива све који нешто знају о дечаку да их контактирају.

"Андрија Радуновић је рођен 17. децембра 2012. године у Прагу, у Чешкој, од оца Данила Радуновића и мајке Назмије Алине Радуновић из Русије. Дечак има држављанства Црне Горе и Русије, висок је 1,2 метра, има браон очи и плаву косу. Нестао је у Херцег Новом последњег дана прошле године и од тада му се губи сваки траг", саопштено је из Интерпола.

Према сазнањима Дана, полиција сумња да је мајка дечака одвела у Русију, након свађе коју је имала са супругом. Евидентирано је да је она прешла границу са Хрватском са важећим документима.
Из Управе полиције нису желели да износе више детаља у овом случају, позивајући се на Интерпол који је, како кажу, објавио потрагу за дјечаком.

(ЦДМ/Дан)

Коментари / 0

Оставите коментар