Данас га хвали, а шта је некада Додик говорио

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је улога Слободана Милошевића и Србије била позитивна када је ријеч о судбини српског народа и стварању Републике Српске.

Република Српска 06.03.2016 | 20:00
Данас га хвали, а шта је некада Додик говорио

"Са ове временске дистанце морам веома јасно да кажем да је, са историјске стране гледано, када бих елиминисао сва неслагања које смо имали, улога Слободана Милошевића и Србије са становишта Срба у Републици Српској била веома позитивна", рекао је Додик.

Додик је за "Политику", која се у данашњем издању бавила политичком заоставштином Милошевића, истакао да је оно што је постигнуто у Дејтону, са становшта позиције Републике Српске, велика ствар.

"Не можемо заборавити ту позитивну улогу, коју је имао Слободан Милошевић, када је у питању судбина српског народа и стварање Републике Српске. Дејтон је нама у Републици Српској дао могућност да градимо своју стабилност и субјективитет који, упркос перманентном притиску свих ових година, досљедно бранимо", рекао је Додик.

Међутим, Додик тако није мислио прије 15 година када је Милошевића позвао да оде са власти.

“Време је да одеш Слободане. Никад ниједан српски цар, књаз, краљ или председник, од доласка Срба на Балкан, није свом народу нанео толико јада, пустио толико крви, оградио га од целог света, као што си ти учинио” наводи се у писму које је Додик тада упутио југословенском председнику.

Он је оценио да Срби у Хрватској "више не знају где је Београд, они из Книна не знају шта их је снашло, док је косовским Србима остала само вера и нада".

“Богату земљу, поносне људе си опустошио, везао за Азију, натерао свој народ да у рату против целог света гине за спас човечанства од новог светског поретка. Време је да подвучеш црту испод своје владавине“, поручио је тадашњи премијер Републике Српске.

“Твој народ те више не жели. Ту ти сила не помаже. Учини бар једну услугу Србима - пусти их да слободно кажу да хоће растанак с тобом. Твој интерес и српски интерес овде се разилазе. Ти иди лево, а Срби нека иду право”, наводи се у Додиковом писму.

“Ако у теби има снаге, осећаја части, кајања или стида изабери покајање, затражи опроштај од свог народа и иди. Има ко да води Србију тамо где би већ била да није било тебе. Време је да одеш Слободане”, закључује Милорад Додик, тадашњи премијер Републике Српске, у писму упућеном председнику СРЈ Слободану Милошевићу.

Коментари / 108

Оставите коментар
Name

еро

06.03.2016 11:10

Комуниста и један и други идиоти

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

06.03.2016 11:19

Еро писаце неко и да Додик има заслугу за унистење Р. Српске.

Name

да

06.03.2016 11:24

Ето вецег идиота од тебе нема.

Name

Прави Серб

06.03.2016 12:01

Увијек му је част била на првом мјесту онда постење па остало

Name

ђђћжшч

06.03.2016 12:16

Заједничко за њих је да имају пуно пара!!!

Name

Јој

06.03.2016 13:36

То су браћа по имовини и новцу .

Name

митар

06.03.2016 14:32

Само ви њега затворите у затвор. Лако цемо све. смеце

Name

Удба

06.03.2016 14:48

Једном кумровачки ђак увијек кумровачки ђак- само им фали Голи оток !

Name

дсс

06.03.2016 16:16

Посто га је Вуциц откацио, он даје свој глас Ивици Дацицу, на изборима у Србији и нада се да це тако лаксе његова партија побједити на локалним изборима у РСу. Страсно који је то превртанер.

Name

Градиска РС

06.03.2016 17:05

И онда би сад сам мислио да је Слобо највеца нестеца за нас Србе. А ти си гори од њега. Дзепно издање политицара, а громада криминалца, лазова и хостаплера.

Name

лијан

06.03.2016 17:09

Слобо је цар за ову багру у Србији И Српској!

Name

Градиска РС

06.03.2016 17:21

Казе виц...иде Слобо кроз парк и сретне несрецног пензионера на издисају.Казе му Слобо ста радис ти ту.Ево казе умирем нисам ниста јео 7 дана.А казе му Слобо морас макар на силу...пародија на осиону власт и пресликана слика РС данас.Немају ови лопови појма како народ зиви.Питајте их кад су исли задњи пут у продавницу?Они не знају ста знаци стедјети на месу да би имали хљеба сваки дан.Посебно пензионери по градовима.Ми имамо њиве па посијемо има се бар ста јести али смо дотакли дно.Ако ја морам гледати могу ли 10 марака издвојити да наспем горива у ауто .ебес то.Ауто је купљен пре 10 год.Од тад тонемо.Све сто радимо или немсју људи да плате или неце. Све се своди на компензацију. Ја теби кромпир ти мени дрва. Нигдје марке нема. Страсно. Досли смо у ту позицију да не знам да ли цу дјеци имати за узину. Сваког првог мрак ми на оци падне због мјесецне. Морас је пре 1 у мјесецу извадити. То мора пре првог и ниста висе у дрзави..бем ли вам ....И ја то морам јер ме срамота да дјеца виде да им не могу за карту дати. И овај интернет и кабловску због њих имам. Ста цу не могу их одвајати од остале дјеце. Сатра се радеци. Ста год пробам слабо. Не вреди ниста. Само да их исколујем и нека иду било гдје из ове у..ране дрзаве.

Name

Теклић

06.03.2016 17:26

Е овај ,,дсс,, је за Гиниса ! Само што није уписан !

Name

ЈА ЈЕСАМ

07.03.2016 09:22

НИСАМ ЗНАО ДА ЈЕ ДОДИК КОМУНИСТА.НЕМА КОМУНИСТА ОД ПОЧЕТКА 90.ГОДИНА, ЕТО ЕРО ШТО НЕ НАПРАВИ НЕШТО,КАД СИ ТАКО ПАМЕТАН

Name

Невесиње

06.03.2016 11:23

Можда је теби у Лакташима али шта је са долином Неретве (КАЛИФОРНИЈА)одакле су Срби протјерани у Невесиње (СИБИР).Шта је са Сарајевом и осталим Српским вијековним подручјима. "Добра му је политика била".Гледајући на нивоу БИХ Срби су у свим сегментима имали много више утицаја него што то имају данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

06.03.2016 11:42

Невесиње одлицан коментар и на то би могли јос доста тога додати.Од 70 % терторије БиХ и републике Српске Крајине остало је само 49 % БиХ и то руралних подруцја која су демографски неодрзива итд...

Name

марко

06.03.2016 14:27

Гдје су Срби били у БиХ прије рата, нигдје, доњи у сваком погледу, Бања Лука задња рупа, а данас у саставу РС су најљепши етнички простори БиХ: Крајина, ПОсавина, Семберија, Подриње и источна Херцеговина. Није се могло сачувати 70%, а реално и 49% је довољно за развој, ако бисмо жељели раддити и градити нашу Српску.

Name

Ђорђе Чоњић

07.03.2016 06:17

За Додика: Ако у теби има снаге, осећаја части, кајања или стида изабери покајање, затражи опроштај од свог народа и иди. Има ко да води Србију тамо где би већ била да није било тебе. Време је да одеш Додиче.

Name

Сарајлија

07.03.2016 20:07

одговор за Марко... Благо теби и свим Србима који тако размисљају, није ни цудо сто смо у оваквој позицији

Name

Лука

06.03.2016 11:25

Каква је ово прица када је први Додик 2000 полетио да оптузи Милиосевица цувеним писмом "Слободане,спаси народ и убиј се" Прогоглајте мало па видите ста је Додик говорио о Милосевицу 2000 године и не прихватајте његове лази олако,срам га било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило М.

06.03.2016 15:16

Ја мислим да су политичари из бивше Југославије по својој интелигенцију или покварености изнад народа којег су лажима и преварама претворили у своје робове. Излаз из садашњег хаоса јесте само у просвећивању народни маса истинским демократским вредностима, и увођења Старозавјетни Закона Божијег у судску праксу где стоји написано "не кради, и око за око, зуб за зуб" па докле стигнемо!

Name

ДЕ ГОТХИА

06.03.2016 11:28

КАДА ЈЕ МИЛОРАД ДОДИК ПРВИ ПУТ БИО ПРЕМИЈЕР, ТАДА ЈЕ СВИМ РУШИТЕЉИМА РЕЖИМА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЦА ПРУЖИО СВУ ПОТРЕБНУ ЛОГИСТИЧКУ ПОМОЋ, КАО ШТО ЈЕ ТО УОСТАЛОМ УРАДИО И У СВОМ РУШИЛАЧКОМ ПОХОДУ НА РАДОВАНА КАРАЏИЋА. НОРМАЛНО ТАДА ЈЕ БИО "СВЈЕЖ ДАШАК ВЈЕТРА НА БРДОВИТОМ БАЛКАНУ" И МИЉЕНИК ГОСПОДЈЕ МАМЕ ОЛБРАЈТ... НИСАМ ПОКЛОНИК НИ КАРАЏИЋА НИТИ МИЛОШЕВИЋА, ЈЕР ОНИ НИСУ ИМАЛИ НИКАКАВ КАПАЦИТЕТ ДА УПРАВЉАЈУ ДОГАЂАЈИМА... А ОВАЈ ДОДИК МИЛОРАД ЈЕ ШАМПИОН У ЛАГАЊУ И ПРЕВАРАМА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

некрофил додиг

06.03.2016 11:46

Ово није ни црни хумор ово је патологија и болестзвана Милорад Додик. Милосевиц је стварао РС бас колико и ти болеснице из Лактаса, прво си му се улизивао да би на крају био један од оних који су му досли главе и уцесник ДОС-манлијског покрета и 5.октобра. Једино сто вам је заједницко је унистење Срба из СА и Херцеговине јер су били Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик о Слободану.

06.03.2016 11:47

БАЊАЛУКА - Премијер РС Милорад Додик поручио је југословенском председнику Слободану Милошевићу да је "време да оде с власти". - Време је да одеш Слободане. Никад ниједан српски цар, књаз, краљ или председник, од доласка Срба на Балкан, није свом народу нанео толико јада, пустио толико крви, оградио га од целог света, као што си ти учинио - наводи се у писму које је Додик упутио југословенском председнику. Он је оценио да Срби у Хрватској "више не знају где је Београд, они из Книна не знају шта их је снашло, док је косовским Србима остала само вера и нада". - Богату земљу, поносне људе си опустошио, везао за Азију, натерао свој народ да у рату против целог света гине за спас човечанства од новог светског поретка. Време је да подвучеш црту испод своје владавине - поручио је премијер РС. - Твој народ те више не жели. Ту ти сила не помаже. Учини бар једну услугу Србима - пусти их да слободно кажу да хоће растанак с тобом. Твој интерес и српски интерес овде се разилазе. Ти иди лево, а Срби нека иду право - наводи се у Додиковом писму. - Ако у теби има снаге, осећаја части, кајања или стида изабери покајање, затражи опроштај од свог народа и иди. Има ко да води Србију тамо где би већ била да није било тебе. Време је да одеш Слободане - закључује премијер РС у писму упућеном председнику СРЈ Слободану Милошевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сам себи

06.03.2016 12:09

Ово сада може у оригиналу написати сам себи у циљу спаса Републике Српске коју је сам оковао у криминал и корупцију...

Name

ДЕ ГОТХИА

06.03.2016 12:10

..."Ако у теби има снаге, осећаја части, кајања или стида изабери покајање, затражи опроштај од свог народа и иди. Има ко да води РС тамо где би већ била да није било тебе. Време је да одеш МИЛОРАДЕ".... /ИСТОРИЈА КАЖЕ ДА ЈЕ ОВО ДОДИК НАПИСАО САМ СЕБИ - А НЕ МИЛОСЕВИЦУ/

Name

опел астра

06.03.2016 12:06

Јесте за вријеме Милошевића узео си први милион...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бадза

06.03.2016 12:12

Сви ви дискутанти сте обицни дилетанти и нисте у то вријеме били ни у јајима..Да није било Милосевица и орузја, ви не би сједили и типкали у топлој соби..Не каките..

ОДГОВОРИТЕ
Name

дсс

06.03.2016 13:25

Док је Додик поцео сад давати признање Милосевиц ја сам мало забринут. Мене интересује кад це прорадити крематориј у Врбањи код Бања Луке. Ко зна нека ми јави јер це бити скупо сахрањивати и плацати парцелу на гробљу,а питање хоцели бити и довољно мјеста.

Name

херц

06.03.2016 13:57

Слажем се 1000 посто Слободан је прави Србин и човјек који је са добровљцима и патриотима заслужан што имамо РС.Он се борио против окупатора а ови данас се боре са окупаторима и уништавају је.СНСД предводи групу.

Name

.

07.03.2016 00:12

Бадза не дипр.

Name

додик послао полицију на борце у ТБ

06.03.2016 12:18

ОДЛУКА ТУЖИЛАШТВА – Казнили их јер НИСУ подржали избацивање на улицу породицу ПОГИНУЛОГ борца - Тридесетак бораца спријечило је голим прсима прије три године деложацију породице Милетић из Требиња. Захваљујући њима мајка и супруга погинулог борца Војске Републике Српске добиле су нови кров над главом, али Божу Вукановићу и Томиславу Видаковићу за тај чин стигле су казне због оптужби да су спријечили службена лица у обављању дужности и из тог разлога морају да плате по 1.200 КМ. А и то је нагодба са тужилаштвом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуки

06.03.2016 12:21

Милорад Додик данас хвали Слободана Милошевића, а прије 16 година му је поручио: Време ти је да одеш с власти (преносим вијест из тадашњег Гласа јавности) БАЊАЛУКА - Премијер РС Милорад Додик поручио је југословенском председнику Слободану Милошевићу да је "време да оде с власти". - Време је да одеш Слободане. Никад ниједан српски цар, књаз, краљ или председник, од доласка Срба на Балкан, није свом народу нанео толико јада, пустио толико крви, оградио га од целог света, као што си ти учинио - наводи се у писму које је Додик упутио југословенском председнику. Он је оценио да Срби у Хрватској "више не знају где је Београд, они из Книна не знају шта их је снашло, док је косовским Србима остала само вера и нада". - Богату земљу, поносне људе си опустошио, везао за Азију, натерао свој народ да у рату против целог света гине за спас човечанства од новог светског поретка. Време је да подвучеш црту испод своје владавине - поручио је премијер РС. - Твој народ те више не жели. Ту ти сила не помаже. Учини бар једну услугу Србима - пусти их да слободно кажу да хоће растанак с тобом. Твој интерес и српски интерес овде се разилазе. Ти иди лево, а Срби нека иду право - наводи се у Додиковом писму. - Ако у теби има снаге, осећаја части, кајања или стида изабери покајање, затражи опроштај од свог народа и иди. Има ко да води Србију тамо где би већ била да није било тебе. Време је да одеш Слободане - закључује премијер РС у писму упућеном председнику СРЈ Слободану Милошевићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човек

06.03.2016 12:49

Добро што сте ово поставили за коментар. Ово сада важи за њега Милорада Бају Додика.

Name

цврцак

08.03.2016 06:56

Само цастан цовјек увидја властите греске, али Додик је такав лицемјер кога само сила мозе избацити из предсједницке фотеље.

Name

ПРАВА ИСТИНА

06.03.2016 12:28

Да ли би му била позитивна улога, да се Слободан дао Бања Луку Федерацији и направио егзодус од 150000 људи,као сто је у слуцају Сарајева? Сигурно не би.Додусе, да је БЛ била у питању , неби у егзодусу било толико људи.СРАМОТНА ЈЕ СЛОБОДАНОВА УЛОГУ БИЛА ЗА РС.Треба бити будала,па видјети ту неста позитивно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.03.2016 21:17

Ај не каки

Name

ре

06.03.2016 21:27

У БЛ ни данас након свих ових миграција не зиви 150.000 СРба а о времену прије рата да и не говорим.Како уопсте мозес поредити БЛ и СА,једно било рупетина друго главни град.БЛ се није могла поредити ни са МО и ТЗ....уосталом она се не мозе поредити сад ни са БН која је сто пута изградјенија од БЛ....И.Сарајево смо успјели подици из ницега,буквално са ливаде је никао прави град,о И.Херцеговини да не помињем они растурају,сви они се сами финансирају а овај лудак краде од свих и опет му то ниста не помазе. Да су Срби остали у СА били би вецина али поента је било,издати и продати људе да би од Алије наплатили а Србе унистили.Исто је кад Додик говори од стварању 3.НДХ ентитета....па од цега и ције земље он то мисли да прави устасама и зар му је дат мандат да устасама прави дрзаву.Нека плаце за Милосевицем заврсице као и он-два болесника.ОНи један ни други нису правили РС а ови неписмени сто се јављају па познато је да су гласаци и једног и другог они са 2 гр мозга и излапили пензионери.

Name

1 ОД 100

06.03.2016 12:30

Нека прича и критикује ко шта хоће, ал мени је потпуно јасно, да овај народ само блеји и ништа не предузима. Шта онда вриједи овдје писати, упућивати на доказе о криминалу и неморалу, критиковати БАЈУ и оне из његовог ПОЛИТИЧКОГ КРИМИНАЛНОГ КРУГА. Баја ради по свом, шепури се ко паун, уобичајено дрзак и проштачког вокабулара, ЊЕГОВ ИМИЏ. Изгледа народ то воли, па нек и даље изволи. Све је једна велика и жестока патологија, с једне стране од НЕВЈЕРОЈАТНО БОЛЕСНИХ ЛИКОВА У ВЛАСТИ, а са друге стране од народа који на све НЕНОРМАЛНЕ околности НЕНОРМАЛНО ЋУТИ, ПА ЋУТИ. Ето драги моји сународници СРБИ изгледа да се МАЗОХИЗАМ преферира, шта више пожељан је. Није ово чак ни чудно што је овако, јер очекивати је било, кад један народ остане десеткован без политичке интелигенције, економске, културне....шта онда очекивати , него дно дна које нам се дешава. СВИ МИ, НЕМАМО ПРАВО ОВАКО БОЛЕСНО ЋУТАТИ НА ТАКО КАТАСТРОФАЛНО ЛОШУ ВЛАДАВИНУ ОНИХ КОЈИМА ЈЕ НАРОД ДАО ПОВЈЕРЕЊЕ ДА НАС ВОДЕ. НЕМАМО ПРАВО ЋУТАТИ ЗБОГ НАШЕ ДЈЕЦЕ.Зар мени да један Додик, Цвијановићка, Тегелтија и море тајкуна око њих одређују животну судбину !!!??? А о Министрима који су прави БЕТЕРИ (већина) да и не помињем. Не пишем ово напамет, у све сам се лично и непосредно увјерио. Пораз је кад имате запослене у згради Владе, који јасно виде шта се дешава, покажете и докажете им, а они само слијежу раменима. Не смију ни да зуцну, јер осташе без посла, а све знају како ствари стоје, шта јест , а шта није исправно. И СВЕ ТО ОД ЈЕДНОГ ЧОВЈЕКА И ЊЕГОВЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ ПОТИЧЕ. НЕДОПУСТИВО!!! И на крају паметним и уједно честитим људима у свему овом је најтеже, "труну", док се политичка багра заједно са тајкунима богати, пљачка, застрашује, пријети, обмањује. ШТА ВРИЈЕДИ ГЕНИЈАЛЦУ ШТО ЈЕ ГЕНИЈАЛАЦ , КАД ГА НЕ ПОДРЖАВА ПРОСЈЕЧНА ВЕЋИНА. ПРОПАСТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух,до...

06.03.2016 14:53

Брале (1-100) да ниси мало прегријо !

Name

Мр.В

06.03.2016 21:54

Као да сам ја писао... 2/100.

Name

1 ОД 100

06.03.2016 22:38

Па можда јесам, ајд' да буде 1 ОД 10 000.

Name

лмарко

06.03.2016 12:32

Слобо је увео санкције Рсу,Слобо није хтио Нато Базе на Косову у након бомбардовања у Куманову је потписан пораз и да Нато мозе да има базе на Косову.Једна лицност која је Стамболица макла са пута да буде преседник Србије и Србију добро уназадила.Ако је несто и помогао,досли су неки параборци да то и наплате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМУНАЛАЦ

06.03.2016 12:39

ДОДИК ЈЕ НЕВИЂЕНИ СМРАД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

06.03.2016 15:00

Ала ти је речник !

Name

Тако

06.03.2016 15:04

То ти комуналац о својој обитељи ?

Name

КОМУНАЛАЦ

06.03.2016 22:33

Најмање је штетан овакав РЕЧНИК, а што се ОБИТЕЉИ тиче свака има своју срећну и несрећну страну, у мојој смрада нема.

Name

Срна

07.03.2016 08:48

Имас малу греску. Он је одавно видјен смрад

Name

борац

06.03.2016 12:42

За тебе и породицу доста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предратни сверцару паприка у Загребу

06.03.2016 12:46

Милосевиц је био и остао патриота а ти ниси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.Цорба - Баба Јула

06.03.2016 12:49

Док по земљи сваста раде на тевеу лимунаде бољи зивот, срецни људи зато и ти срецан буди Купим новине, свезе издање кад оно опет исто срање напади не јењавају једни друге скењавају Али ко то тамо пева лева, лева, лева, лева до хаоса и расула све нас води Баба Јула Ко то тамо курцу свира у току је бал вампира предводи их сасвим трула цветокоса Баба Јула Јос увек се народ сеца устасе из куце цвеца али он је циста нула најјаца је Баба Јула Исао сам до Дедиња тамо има много свиња црвено се цело крдо на Јулино сели брдо Али ко то тамо пева лева, лева, лева, лева до хаоса и расула све нас води Баба Јула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дз-Голуб

06.03.2016 12:53

Миле-Миле једва те познадох

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

06.03.2016 13:04

Да ли нам скот припрема сервирање хладне освете ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

06.03.2016 13:23

Да није било Милосевица не бих било ни републике Српске,тако једноставно,требате му подици највеци споменик у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бања Лука

06.03.2016 14:42

Да није било Милошевића и Тита, не би било ни твоје Федерације, а ни Хрватске, Словеније, Македоније, тако да ви што их мрзите , треба да им подижете споменике, јер са онаквом војском изгубити сваки рат, може само Слобо, али опет нека му је лака црна земља, а Тито нека је проклет.

Name

Мислис

06.03.2016 16:41

Да је којим слуцајем могло без будала лако је могло и без рата

Name

грађанин

06.03.2016 13:51

Милошевић је Србин. А овај је био млад у то вријеме, била је то висока политика за њега, сад је стасао доброооооооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лијевцан

06.03.2016 13:56

Рекох ја скоро да је Милокрад добро пуко на зивце али ето његови ботови се љуте. Сад хвали Слобу а некада је са мрзњом говорио о дрзави на цијем је целу исти био,забранио употребу Yу динара у РС и увео КМ као једино средство плацања а сада пјени о нецијој издаји и "пузењу пред Бакиром". О Милосевицу це реци јос историја а Милокрад није за то компетентан,ипак разумијем да он мора да сада глади јер је Слобо био масон,који је вец одавно "оставио цекиц",не иде да сада о њему рузно прица јер би могао да трпи санкције за то

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако некако

06.03.2016 14:27

Сви упиру прстом у курву а сви би се покурвали.

Name

борац

06.03.2016 14:22

Пре 15 година па Баја не зна ста је рекао јуце пре подне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рафа Надал

06.03.2016 14:23

Премијер РС Милорад Додик поручио је данас (29.09.2000. године, оп.аут.) југословенском предсједнику Слободану Милошевићу да је "вријеме да оде с власти". - Вријеме је да одеш Слободане. Никад ниједан српски цар, књаз, краљ или предсједник, од доласка Срба на Балкан, није свом народу нанио толико јада, пустио толико крви, оградио га од цијелог свијета, као што си ти учинио - наводи се у писму које је Додик упутио југословенском предсједнику. Додик је оцијенио да Срби у Хрватској "више не знају гдје је Београд, они из Книна не знају шта их је снашло, док је косовским Србима остала само вјера и нада". - Богату земљу, поносне људе си опустошио, везао за Азију, натјерао свој народ да у рату против цијелог свијета гине за спас човјечанства од новог свјетског поретка. Вријеме је да подвучеш црту испод своје владавине - поручио је премијер РС. - Твој народ те више не жели. Ту ти сила не помаже. Учини бар једну услугу Србима - пусти их да слободно кажу да хоће растанак с тобом. Твој интерес и српски интерес овдје се разилазе. Ти иди лијево, а Срби нека иду право - наводи се у Додиковом писму. - Ако у теби има снаге, осјећаја части, кајања или стида изабери покајање, затражи опроштај од свог народа и иди. Има ко да води Србију тамо гдје би већ била да није било тебе. Вријеме је да одеш Слободане - закључује премијер РС у писму упућеном предсједнику СРЈ Слободану Милошевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

06.03.2016 14:55

Једноставност је врлина !

Name

Обичан човек

06.03.2016 14:30

Да ниси ти и такви ко ти сметали и сверцали.Учинак ВРС би био бољи и не би нам требао ни Милошевић. Одбрану Републике Српске и властитих огњишта ,да није било тебе и таквих , одбранили би можда и часније.Јер су неки Хоштаплери из Србије ,а и твој полозај је био у Опову код Панчева.Долазили су отуда да краду од ТВ до камиона пуних ратног плена и радили неке радње што нису војничке и витешке.Дошли сте са резевних положаја и просипате памет и мртвом вуку чупате репове ти и "твоја клапа".Није било добро узети пушку и пуцати на свога дојучерашњог комсију Муслимана ,Хрвата и Србина.Али је то тада било једино ИСПРАВНО.Добро и лоше су релативне категорије.ИСПРАВНИ поступци су трајна категорија.Твој поступак и теби сличних у том времену је био лош ,ФУЈ.А сигурно није био исправан и поштен.Тако мислим и за Хоштаплере Муслимане ,Хрвате и Србе.Поштени народ сте као овце увели у невоље и сад кад смо мало средили Башту Хоштоплери са свих страна се мијешају и управљају у нашој Башти.То Вам је драги народе исто ко када би у Башту звана Република Српска или чак БиХ.Када би у уређење баште поставили да то ураде Овце и Овнови.За које је напаћени ибезумљени народ "Без мозга" извините ме народе ,али народ је изабро да му Овнови и Овце уређују башту.Наставите идаље и видјећете шта ћете у башти убрати.Сад га хвалиш за властите потребе и личне интересе.Као што ти волиш рећи ,а нисам тако ја васпитан:Ајд НЕСЕРИ. Желим свим људима без обзира на вјеру и нацију "МИРАН САН" и добро здравље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре еро

06.03.2016 14:36

Нису они кумунисти, еро, већ националисти, као што си и ти. Прави комуниста никад не би произвео братоубилачки рат,који се десио прије 25 година. Захваљујући Милошоевићу и осталим балканским националистима, уништене су све вриједности и тековине социјалистичког рада. Сад имамо елиту која живи на тековинама национализма и народ који ради да би националистичка елита лијепо и угодно живјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пура

06.03.2016 15:16

После јучерашњег ића и пића- ала се раја расписала ! Може ли брале двије- три реченице, ма ове пусаније нико не чита-само се крсти над глупостима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

06.03.2016 15:17

Милосевиц је направио историску греску за РС,сто је потписао дејтонски споразум са Брцко дистриктом и тиме подијелио РС на два дијела и зато немогу да га хвалим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крешимир

06.03.2016 16:16

А је ли? Ти би јос и Брчко? Мало ти 49 % територије! Смјешни сте стварно. Мислим да ћете на крају остати без свега, то би једино било праведно. Ја сам за увођење кантона у БиХ као у Свицаракиој и довиђења!

Name

посавина

07.03.2016 14:19

Е да није потписао сад неби било ни једног од та два дјела.

Name

интелектуалац

06.03.2016 15:22

један и други имају тврду главу са слобом смо 4 рата водили а додик куда нас води видит цемо.лос избор и један и други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

06.03.2016 15:37

неприца о фабрикама и радницима оној бједи сто по парковима спава,него о милосевицу,него ста је него милосевиц створио реп српску није сверцово у рату са цигарама ко ти леми

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАГ

06.03.2016 15:44

треббо си га ици бранити у Хагу а не куповати виле по Дедињу

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Марко

06.03.2016 15:47

Дијагноза - Додикитис Глупердис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ихи,хи

06.03.2016 16:21

Е јесте ти дијагноза...ђе ли брале то научи...ха.ха.ха

Name

@@Марко

06.03.2016 16:31

Који су симптоми те болести и дали је заразна?

Name

Знање

06.03.2016 17:09

Зна знање @Марко !

Name

није добро

06.03.2016 15:52

Није добро за нас. Додик о ратним злоцинцима (тако их Хаг декларисе) отворено кокетира: Милосевиц, Плавсиц, Крајисник и не писе нам се добро. Веома брзо це доци до тога да це нам увести стање слицно као према Русији. Додик се игра ватром. Није добро људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

06.03.2016 15:59

Највеци лазов и лицемјер у задњих петсто год овог нарада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буда

06.03.2016 16:43

Само караконџуле живе толико вијекова- и дуго памте !

Name

ре свима

06.03.2016 16:16

Сетите се ста је Његова Светост Патријарх Павле ономад рекао: "Мора да смо нешто грдно Богу згрешили - кад нас овако кажњава!"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

корни

06.03.2016 16:20

Тито драги врати се!Гледај ста раде фасити и како размисљају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тица небеска

06.03.2016 16:37

Шта је на крају, тачка или узвичник !

Name

јоца

06.03.2016 16:52

Све то је некад писао за Слободана исти текст вази за њега сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милутин

06.03.2016 17:20

Овај човјек це РС довести до просијацког штапа вијеруј те. Пакад тако мијења мишљење како вјерујте шта сад говори???

ОДГОВОРИТЕ
Name

побачај

06.03.2016 17:23

Исто је говоријо за Вучича и Николића, а данас не знам да ли могу изачи у wц да он не искочи пред њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

илија

06.03.2016 17:41

За многе је он сваста говорио а сада их хвали или се лизе. Јадов један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.03.2016 17:52

НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ СРПСКОГ НАРОДА СУ КОМУНИСТИ. РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ОВА ДВА ЧУДОВИШТА НЕМА ОБА РАДЕ ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пророк

06.03.2016 18:05

Ово треба поручити Дудуку данас

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоса

06.03.2016 18:23

Јесте Слоба уцинио много,али то да 150000 напусте Сарајево и своја огњиста.Толико о Слоби.Па ко га хвали нек и њему буде овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

06.03.2016 18:35

Слобо,једини српски вођа

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Раде

06.03.2016 18:44

Тиме мој Раде показујес који истински руситељ Југославије

Name

петар

06.03.2016 21:02

Вријеме це показати дали је господин Милосевиц био у праву. Запад је зртвовао Србе због добрих односа са Русима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

06.03.2016 21:38

СЛОБО...Такав говорник се неце задуго родити.Мозете ГА мрзети колико хоцете.

Name

@Петар

07.03.2016 12:14

Богами болест звана Додикитис Глупердис је прелазна. Ево на Петра пресла од @Марка.

Name

петар

07.03.2016 20:10

Постоје људи који ниста незеле видјети Осим свога слепила.

Name

Хелп

06.03.2016 22:20

Паддy, плеасе, врати се, све ти је опроштено!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

додиг се окреце ко сунцокрет

06.03.2016 23:49

Да ли су Срби у РС свјесни да их води једана копија Слободана Милосевица?! Зар их, не тако стара, историја није науцила бас ниста!!! Додик слути невријеме, слути олују окицену тракторима.Додик це са оваквим понасањем Србе у РС довести у ситуацију као Милосевиц оне своје у у Хрватској и Косову.Док РС воде овакве гориле,могу само у суми заврсити. Захвали се мамлазе Србима из Сарајева и Херцеговине да није њих ни тебе не би било нити би РС постојала.БЛ нити се бранила нити се одбранила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како је настала рс

07.03.2016 00:08

Тако сто је дегенерик Милосевиц трампио Сарајево за остатак РС а могао је да га трампи јер су Срби из Сарајева изгунули бранеци га. БЛ је усла у састав РС јер је нико није хтио зато си остао у том цоску тамо сам без игдје иког.

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

07.03.2016 04:42

Колико си ти г-Додик нанио стете србском народу да ли се икада окренес и погледас дјела иза себе сигурно да не власт ти је слатка и заслепила те комплетно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГЛЕДАЛО

07.03.2016 06:08

КАКО ЧОВЈЕК ПРОРОЧКИ ГОВОРИ О САМОМ СЕБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

07.03.2016 06:18

Босну раздијелити у кантоне да не буде висе свађа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

07.03.2016 08:53

Ово је страсно.....и недопустиво.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ен

07.03.2016 09:53

Додик ће завршити горе него Милошевић у то сам сигуран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас бас

07.03.2016 23:55

Могло би се десити да га руља растргне, једном кад крене. То би требало спријецити по сваку цијену. Њему и његовим багровима, мора бити судјено за ово све. Процеси се неце заврсити ни за 10 година. А њему ме гине дозивотна. А и многим његовим сарадницима. Ово сто су они од нас урадили сумњам да је игдје забиљезено. Истраге морају одговорити на питање гдје су паре. И вратити их у РС.

Name

дон Кихот

07.03.2016 10:07

Аман људи , човјек је сконтао да парама може све и то тако и ради...купио је све и сваког ...последњи пример је чавић...једино ове ЦХ није јер нису били спремни на ту причу, али да јесу све би било лако, овако још мало ће се прашит и појо вук магаре...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

08.03.2016 07:10

Удба Стета сто га нема па они који би требали бити тамо воде главну ријец

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац РС

08.03.2016 07:38

Све сто је упутио Милосевицу сада вази за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мува

08.03.2016 11:47

Све би дао и све би слагао за рад власти....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

08.03.2016 17:49

Бања Лука је најљепси град у Босни и Херцеговини.

ОДГОВОРИТЕ