Danas ga hvali, a šta je nekada Dodik govorio

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je uloga Slobodana Miloševića i Srbije bila pozitivna kada je riječ o sudbini srpskog naroda i stvaranju Republike Srpske.

Republika Srpska 06.03.2016 | 20:00
Danas ga hvali, a šta je nekada Dodik govorio

"Sa ove vremenske distance moram veoma jasno da kažem da je, sa istorijske strane gledano, kada bih eliminisao sva neslaganja koje smo imali, uloga Slobodana Miloševića i Srbije sa stanovišta Srba u Republici Srpskoj bila veoma pozitivna", rekao je Dodik.

Dodik je za "Politiku", koja se u današnjem izdanju bavila političkom zaostavštinom Miloševića, istakao da je ono što je postignuto u Dejtonu, sa stanovšta pozicije Republike Srpske, velika stvar.

"Ne možemo zaboraviti tu pozitivnu ulogu, koju je imao Slobodan Milošević, kada je u pitanju sudbina srpskog naroda i stvaranje Republike Srpske. Dejton je nama u Republici Srpskoj dao mogućnost da gradimo svoju stabilnost i subjektivitet koji, uprkos permanentnom pritisku svih ovih godina, dosljedno branimo", rekao je Dodik.

Međutim, Dodik tako nije mislio prije 15 godina kada je Miloševića pozvao da ode sa vlasti.

“Vreme je da odeš Slobodane. Nikad nijedan srpski car, knjaz, kralj ili predsednik, od dolaska Srba na Balkan, nije svom narodu naneo toliko jada, pustio toliko krvi, ogradio ga od celog sveta, kao što si ti učinio” navodi se u pismu koje je Dodik tada uputio jugoslovenskom predsedniku.

On je ocenio da Srbi u Hrvatskoj "više ne znaju gde je Beograd, oni iz Knina ne znaju šta ih je snašlo, dok je kosovskim Srbima ostala samo vera i nada".

“Bogatu zemlju, ponosne ljude si opustošio, vezao za Aziju, naterao svoj narod da u ratu protiv celog sveta gine za spas čovečanstva od novog svetskog poretka. Vreme je da podvučeš crtu ispod svoje vladavine“, poručio je tadašnji premijer Republike Srpske.

“Tvoj narod te više ne želi. Tu ti sila ne pomaže. Učini bar jednu uslugu Srbima - pusti ih da slobodno kažu da hoće rastanak s tobom. Tvoj interes i srpski interes ovde se razilaze. Ti idi levo, a Srbi neka idu pravo”, navodi se u Dodikovom pismu.

“Ako u tebi ima snage, osećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi Srbiju tamo gde bi već bila da nije bilo tebe. Vreme je da odeš Slobodane”, zaključuje Milorad Dodik, tadašnji premijer Republike Srpske, u pismu upućenom predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

Komentari / 108

Ostavite komentar
Name

ero

06.03.2016 11:10

Komunista i jedan i drugi idioti

ODGOVORITE
Name

borac

06.03.2016 11:19

Ero pisace neko i da Dodik ima zaslugu za unistenje R. Srpske.

Name

da

06.03.2016 11:24

Eto veceg idiota od tebe nema.

Name

Pravi Serb

06.03.2016 12:01

Uvijek mu je čast bila na prvom mjestu onda postenje pa ostalo

Name

đđćžšč

06.03.2016 12:16

Zajedničko za njih je da imaju puno para!!!

Name

Joj

06.03.2016 13:36

To su braća po imovini i novcu .

Name

mitar

06.03.2016 14:32

Samo vi njega zatvorite u zatvor. Lako cemo sve. smece

Name

Udba

06.03.2016 14:48

Jednom kumrovački đak uvijek kumrovački đak- samo im fali Goli otok !

Name

dss

06.03.2016 16:16

Posto ga je Vucic otkacio, on daje svoj glas Ivici Dacicu, na izborima u Srbiji i nada se da ce tako lakse njegova partija pobjediti na lokalnim izborima u RSu. Strasno koji je to prevrtaner.

Name

Gradiska RS

06.03.2016 17:05

I onda bi sad sam mislio da je Slobo najveca nesteca za nas Srbe. A ti si gori od njega. Dzepno izdanje politicara, a gromada kriminalca, lazova i hostaplera.

Name

lijan

06.03.2016 17:09

Slobo je car za ovu bagru u Srbiji I Srpskoj!

Name

Gradiska RS

06.03.2016 17:21

Kaze vic...ide Slobo kroz park i sretne nesrecnog penzionera na izdisaju.Kaze mu Slobo sta radis ti tu.Evo kaze umirem nisam nista jeo 7 dana.A kaze mu Slobo moras makar na silu...parodija na osionu vlast i preslikana slika RS danas.Nemaju ovi lopovi pojma kako narod zivi.Pitajte ih kad su isli zadnji put u prodavnicu?Oni ne znaju sta znaci stedjeti na mesu da bi imali hljeba svaki dan.Posebno penzioneri po gradovima.Mi imamo njive pa posijemo ima se bar sta jesti ali smo dotakli dno.Ako ja moram gledati mogu li 10 maraka izdvojiti da naspem goriva u auto .ebes to.Auto je kupljen pre 10 god.Od tad tonemo.Sve sto radimo ili nemsju ljudi da plate ili nece. Sve se svodi na kompenzaciju. Ja tebi krompir ti meni drva. Nigdje marke nema. Strasno. Dosli smo u tu poziciju da ne znam da li cu djeci imati za uzinu. Svakog prvog mrak mi na oci padne zbog mjesecne. Moras je pre 1 u mjesecu izvaditi. To mora pre prvog i nista vise u drzavi..bem li vam ....I ja to moram jer me sramota da djeca vide da im ne mogu za kartu dati. I ovaj internet i kablovsku zbog njih imam. Sta cu ne mogu ih odvajati od ostale djece. Satra se radeci. Sta god probam slabo. Ne vredi nista. Samo da ih iskolujem i neka idu bilo gdje iz ove u..rane drzave.

Name

Teklić

06.03.2016 17:26

E ovaj ,,dss,, je za Ginisa ! Samo što nije upisan !

Name

JA JESAM

07.03.2016 09:22

NISAM ZNAO DA JE DODIK KOMUNISTA.NEMA KOMUNISTA OD POČETKA 90.GODINA, ETO ERO ŠTO NE NAPRAVI NEŠTO,KAD SI TAKO PAMETAN

Name

Nevesinje

06.03.2016 11:23

Možda je tebi u Laktašima ali šta je sa dolinom Neretve (KALIFORNIJA)odakle su Srbi protjerani u Nevesinje (SIBIR).Šta je sa Sarajevom i ostalim Srpskim vijekovnim područjima. "Dobra mu je politika bila".Gledajući na nivou BIH Srbi su u svim segmentima imali mnogo više uticaja nego što to imaju danas.

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

06.03.2016 11:42

Nevesinje odlican komentar i na to bi mogli jos dosta toga dodati.Od 70 % tertorije BiH i republike Srpske Krajine ostalo je samo 49 % BiH i to ruralnih podrucja koja su demografski neodrziva itd...

Name

marko

06.03.2016 14:27

Gdje su Srbi bili u BiH prije rata, nigdje, donji u svakom pogledu, Banja Luka zadnja rupa, a danas u sastavu RS su najljepši etnički prostori BiH: Krajina, POsavina, Semberija, Podrinje i istočna Hercegovina. Nije se moglo sačuvati 70%, a realno i 49% je dovoljno za razvoj, ako bismo željeli radditi i graditi našu Srpsku.

Name

Đorđe Čonjić

07.03.2016 06:17

Za Dodika: Ako u tebi ima snage, osećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi Srbiju tamo gde bi već bila da nije bilo tebe. Vreme je da odeš Dodiče.

Name

Sarajlija

07.03.2016 20:07

odgovor za Marko... Blago tebi i svim Srbima koji tako razmisljaju, nije ni cudo sto smo u ovakvoj poziciji

Name

Luka

06.03.2016 11:25

Kakva je ovo prica kada je prvi Dodik 2000 poletio da optuzi Miliosevica cuvenim pismom "Slobodane,spasi narod i ubij se" Progoglajte malo pa vidite sta je Dodik govorio o Milosevicu 2000 godine i ne prihvatajte njegove lazi olako,sram ga bilo!

ODGOVORITE
Name

Михаило М.

06.03.2016 15:16

Ја мислим да су политичари из бивше Југославије по својој интелигенцију или покварености изнад народа којег су лажима и преварама претворили у своје робове. Излаз из садашњег хаоса јесте само у просвећивању народни маса истинским демократским вредностима, и увођења Старозавјетни Закона Божијег у судску праксу где стоји написано "не кради, и око за око, зуб за зуб" па докле стигнемо!

Name

DE GOTHIA

06.03.2016 11:28

KADA JE MILORAD DODIK PRVI PUT BIO PREMIJER, TADA JE SVIM RUŠITELJIMA REŽIMA SLOBODANA MILOŠEVICA PRUŽIO SVU POTREBNU LOGISTIČKU POMOĆ, KAO ŠTO JE TO UOSTALOM URADIO I U SVOM RUŠILAČKOM POHODU NA RADOVANA KARADŽIĆA. NORMALNO TADA JE BIO "SVJEŽ DAŠAK VJETRA NA BRDOVITOM BALKANU" I MILJENIK GOSPODJE MAME OLBRAJT... NISAM POKLONIK NI KARADŽIĆA NITI MILOŠEVIĆA, JER ONI NISU IMALI NIKAKAV KAPACITET DA UPRAVLJAJU DOGAĐAJIMA... A OVAJ DODIK MILORAD JE ŠAMPION U LAGANJU I PREVARAMA...

ODGOVORITE
Name

nekrofil dodig

06.03.2016 11:46

Ovo nije ni crni humor ovo je patologija i bolestzvana Milorad Dodik. Milosevic je stvarao RS bas koliko i ti bolesnice iz Laktasa, prvo si mu se ulizivao da bi na kraju bio jedan od onih koji su mu dosli glave i ucesnik DOS-manlijskog pokreta i 5.oktobra. Jedino sto vam je zajednicko je unistenje Srba iz SA i Hercegovine jer su bili Srbi.

ODGOVORITE
Name

Dodik o Slobodanu.

06.03.2016 11:47

BANJALUKA - Premijer RS Milorad Dodik poručio je jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiću da je "vreme da ode s vlasti". - Vreme je da odeš Slobodane. Nikad nijedan srpski car, knjaz, kralj ili predsednik, od dolaska Srba na Balkan, nije svom narodu naneo toliko jada, pustio toliko krvi, ogradio ga od celog sveta, kao što si ti učinio - navodi se u pismu koje je Dodik uputio jugoslovenskom predsedniku. On je ocenio da Srbi u Hrvatskoj "više ne znaju gde je Beograd, oni iz Knina ne znaju šta ih je snašlo, dok je kosovskim Srbima ostala samo vera i nada". - Bogatu zemlju, ponosne ljude si opustošio, vezao za Aziju, naterao svoj narod da u ratu protiv celog sveta gine za spas čovečanstva od novog svetskog poretka. Vreme je da podvučeš crtu ispod svoje vladavine - poručio je premijer RS. - Tvoj narod te više ne želi. Tu ti sila ne pomaže. Učini bar jednu uslugu Srbima - pusti ih da slobodno kažu da hoće rastanak s tobom. Tvoj interes i srpski interes ovde se razilaze. Ti idi levo, a Srbi neka idu pravo - navodi se u Dodikovom pismu. - Ako u tebi ima snage, osećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi Srbiju tamo gde bi već bila da nije bilo tebe. Vreme je da odeš Slobodane - zaključuje premijer RS u pismu upućenom predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

ODGOVORITE
Name

Sam sebi

06.03.2016 12:09

Ovo sada može u originalu napisati sam sebi u cilju spasa Republike Srpske koju je sam okovao u kriminal i korupciju...

Name

DE GOTHIA

06.03.2016 12:10

..."Ako u tebi ima snage, osećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi RS tamo gde bi već bila da nije bilo tebe. Vreme je da odeš MILORADE".... /ISTORIJA KAŽE DA JE OVO DODIK NAPISAO SAM SEBI - A NE MILOSEVICU/

Name

opel astra

06.03.2016 12:06

Jeste za vrijeme Miloševića uzeo si prvi milion...

ODGOVORITE
Name

Badza

06.03.2016 12:12

Svi vi diskutanti ste obicni diletanti i niste u to vrijeme bili ni u jajima..Da nije bilo Milosevica i oruzja, vi ne bi sjedili i tipkali u toploj sobi..Ne kakite..

ODGOVORITE
Name

dss

06.03.2016 13:25

Dok je Dodik poceo sad davati priznanje Milosevic ja sam malo zabrinut. Mene interesuje kad ce proraditi krematorij u Vrbanji kod Banja Luke. Ko zna neka mi javi jer ce biti skupo sahranjivati i placati parcelu na groblju,a pitanje hoceli biti i dovoljno mjesta.

Name

herc

06.03.2016 13:57

Slažem se 1000 posto Slobodan je pravi Srbin i čovjek koji je sa dobrovljcima i patriotima zaslužan što imamo RS.On se borio protiv okupatora a ovi danas se bore sa okupatorima i uništavaju je.SNSD predvodi grupu.

Name

.

07.03.2016 00:12

Badza ne dipr.

Name

dodik poslao policiju na borce u TB

06.03.2016 12:18

ODLUKA TUŽILAŠTVA – Kaznili ih jer NISU podržali izbacivanje na ulicu porodicu POGINULOG borca - Tridesetak boraca spriječilo je golim prsima prije tri godine deložaciju porodice Miletić iz Trebinja. Zahvaljujući njima majka i supruga poginulog borca Vojske Republike Srpske dobile su novi krov nad glavom, ali Božu Vukanoviću i Tomislavu Vidakoviću za taj čin stigle su kazne zbog optužbi da su spriječili službena lica u obavljanju dužnosti i iz tog razloga moraju da plate po 1.200 KM. A i to je nagodba sa tužilaštvom.

ODGOVORITE
Name

puki

06.03.2016 12:21

Milorad Dodik danas hvali Slobodana Miloševića, a prije 16 godina mu je poručio: Vreme ti je da odeš s vlasti (prenosim vijest iz tadašnjeg Glasa javnosti) BANJALUKA - Premijer RS Milorad Dodik poručio je jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiću da je "vreme da ode s vlasti". - Vreme je da odeš Slobodane. Nikad nijedan srpski car, knjaz, kralj ili predsednik, od dolaska Srba na Balkan, nije svom narodu naneo toliko jada, pustio toliko krvi, ogradio ga od celog sveta, kao što si ti učinio - navodi se u pismu koje je Dodik uputio jugoslovenskom predsedniku. On je ocenio da Srbi u Hrvatskoj "više ne znaju gde je Beograd, oni iz Knina ne znaju šta ih je snašlo, dok je kosovskim Srbima ostala samo vera i nada". - Bogatu zemlju, ponosne ljude si opustošio, vezao za Aziju, naterao svoj narod da u ratu protiv celog sveta gine za spas čovečanstva od novog svetskog poretka. Vreme je da podvučeš crtu ispod svoje vladavine - poručio je premijer RS. - Tvoj narod te više ne želi. Tu ti sila ne pomaže. Učini bar jednu uslugu Srbima - pusti ih da slobodno kažu da hoće rastanak s tobom. Tvoj interes i srpski interes ovde se razilaze. Ti idi levo, a Srbi neka idu pravo - navodi se u Dodikovom pismu. - Ako u tebi ima snage, osećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi Srbiju tamo gde bi već bila da nije bilo tebe. Vreme je da odeš Slobodane - zaključuje premijer RS u pismu upućenom predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću...

ODGOVORITE
Name

Običan čovek

06.03.2016 12:49

Dobro što ste ovo postavili za komentar. Ovo sada važi za njega Milorada Baju Dodika.

Name

cvrcak

08.03.2016 06:56

Samo castan covjek uvidja vlastite greske, ali Dodik je takav licemjer koga samo sila moze izbaciti iz predsjednicke fotelje.

Name

PRAVA ISTINA

06.03.2016 12:28

Da li bi mu bila pozitivna uloga, da se Slobodan dao Banja Luku Federaciji i napravio egzodus od 150000 ljudi,kao sto je u slucaju Sarajeva? Sigurno ne bi.Doduse, da je BL bila u pitanju , nebi u egzodusu bilo toliko ljudi.SRAMOTNA JE SLOBODANOVA ULOGU BILA ZA RS.Treba biti budala,pa vidjeti tu nesta pozitivno.

ODGOVORITE
Name

Re

06.03.2016 21:17

Aj ne kaki

Name

re

06.03.2016 21:27

U BL ni danas nakon svih ovih migracija ne zivi 150.000 SRba a o vremenu prije rata da i ne govorim.Kako uopste mozes porediti BL i SA,jedno bilo rupetina drugo glavni grad.BL se nije mogla porediti ni sa MO i TZ....uostalom ona se ne moze porediti sad ni sa BN koja je sto puta izgradjenija od BL....I.Sarajevo smo uspjeli podici iz nicega,bukvalno sa livade je nikao pravi grad,o I.Hercegovini da ne pominjem oni rasturaju,svi oni se sami finansiraju a ovaj ludak krade od svih i opet mu to nista ne pomaze. Da su Srbi ostali u SA bili bi vecina ali poenta je bilo,izdati i prodati ljude da bi od Alije naplatili a Srbe unistili.Isto je kad Dodik govori od stvaranju 3.NDH entiteta....pa od cega i cije zemlje on to misli da pravi ustasama i zar mu je dat mandat da ustasama pravi drzavu.Neka place za Milosevicem zavrsice kao i on-dva bolesnika.ONi jedan ni drugi nisu pravili RS a ovi nepismeni sto se javljaju pa poznato je da su glasaci i jednog i drugog oni sa 2 gr mozga i izlapili penzioneri.

Name

1 OD 100

06.03.2016 12:30

Neka priča i kritikuje ko šta hoće, al meni je potpuno jasno, da ovaj narod samo bleji i ništa ne preduzima. Šta onda vrijedi ovdje pisati, upućivati na dokaze o kriminalu i nemoralu, kritikovati BAJU i one iz njegovog POLITIČKOG KRIMINALNOG KRUGA. Baja radi po svom, šepuri se ko paun, uobičajeno drzak i proštačkog vokabulara, NJEGOV IMIDŽ. Izgleda narod to voli, pa nek i dalje izvoli. Sve je jedna velika i žestoka patologija, s jedne strane od NEVJEROJATNO BOLESNIH LIKOVA U VLASTI, a sa druge strane od naroda koji na sve NENORMALNE okolnosti NENORMALNO ĆUTI, PA ĆUTI. Eto dragi moji sunarodnici SRBI izgleda da se MAZOHIZAM preferira, šta više poželjan je. Nije ovo čak ni čudno što je ovako, jer očekivati je bilo, kad jedan narod ostane desetkovan bez političke inteligencije, ekonomske, kulturne....šta onda očekivati , nego dno dna koje nam se dešava. SVI MI, NEMAMO PRAVO OVAKO BOLESNO ĆUTATI NA TAKO KATASTROFALNO LOŠU VLADAVINU ONIH KOJIMA JE NAROD DAO POVJERENJE DA NAS VODE. NEMAMO PRAVO ĆUTATI ZBOG NAŠE DJECE.Zar meni da jedan Dodik, Cvijanovićka, Tegeltija i more tajkuna oko njih određuju životnu sudbinu !!!??? A o Ministrima koji su pravi BETERI (većina) da i ne pominjem. Ne pišem ovo napamet, u sve sam se lično i neposredno uvjerio. Poraz je kad imate zaposlene u zgradi Vlade, koji jasno vide šta se dešava, pokažete i dokažete im, a oni samo sliježu ramenima. Ne smiju ni da zucnu, jer ostaše bez posla, a sve znaju kako stvari stoje, šta jest , a šta nije ispravno. I SVE TO OD JEDNOG ČOVJEKA I NJEGOVE POLITIČKE PARTIJE POTIČE. NEDOPUSTIVO!!! I na kraju pametnim i ujedno čestitim ljudima u svemu ovom je najteže, "trunu", dok se politička bagra zajedno sa tajkunima bogati, pljačka, zastrašuje, prijeti, obmanjuje. ŠTA VRIJEDI GENIJALCU ŠTO JE GENIJALAC , KAD GA NE PODRŽAVA PROSJEČNA VEĆINA. PROPAST!!!

ODGOVORITE
Name

Uh,do...

06.03.2016 14:53

Brale (1-100) da nisi malo pregrijo !

Name

Mr.V

06.03.2016 21:54

Kao da sam ja pisao... 2/100.

Name

1 OD 100

06.03.2016 22:38

Pa možda jesam, ajd' da bude 1 OD 10 000.

Name

lmarko

06.03.2016 12:32

Slobo je uveo sankcije Rsu,Slobo nije htio Nato Baze na Kosovu u nakon bombardovanja u Kumanovu je potpisan poraz i da Nato moze da ima baze na Kosovu.Jedna licnost koja je Stambolica makla sa puta da bude presednik Srbije i Srbiju dobro unazadila.Ako je nesto i pomogao,dosli su neki paraborci da to i naplate.

ODGOVORITE
Name

KOMUNALAC

06.03.2016 12:39

DODIK JE NEVIĐENI SMRAD!

ODGOVORITE
Name

Đoda

06.03.2016 15:00

Ala ti je rečnik !

Name

Tako

06.03.2016 15:04

To ti komunalac o svojoj obitelji ?

Name

KOMUNALAC

06.03.2016 22:33

Najmanje je štetan ovakav REČNIK, a što se OBITELJI tiče svaka ima svoju srećnu i nesrećnu stranu, u mojoj smrada nema.

Name

Srna

07.03.2016 08:48

Imas malu gresku. On je odavno vidjen smrad

Name

borac

06.03.2016 12:42

Za tebe i porodicu dosta ucinjeno

ODGOVORITE
Name

Predratni svercaru paprika u Zagrebu

06.03.2016 12:46

Milosevic je bio i ostao patriota a ti nisi.

ODGOVORITE
Name

R.Corba - Baba Jula

06.03.2016 12:49

Dok po zemlji svasta rade na teveu limunade bolji zivot, srecni ljudi zato i ti srecan budi Kupim novine, sveze izdanje kad ono opet isto sranje napadi ne jenjavaju jedni druge skenjavaju Ali ko to tamo peva leva, leva, leva, leva do haosa i rasula sve nas vodi Baba Jula Ko to tamo kurcu svira u toku je bal vampira predvodi ih sasvim trula cvetokosa Baba Jula Jos uvek se narod seca ustase iz kuce cveca ali on je cista nula najjaca je Baba Jula Isao sam do Dedinja tamo ima mnogo svinja crveno se celo krdo na Julino seli brdo Ali ko to tamo peva leva, leva, leva, leva do haosa i rasula sve nas vodi Baba Jula.

ODGOVORITE
Name

Dz-Golub

06.03.2016 12:53

Mile-Mile jedva te poznadoh

ODGOVORITE
Name

Pitanje

06.03.2016 13:04

Da li nam skot priprema serviranje hladne osvete ?

ODGOVORITE
Name

Daidza

06.03.2016 13:23

Da nije bilo Milosevica ne bih bilo ni republike Srpske,tako jednostavno,trebate mu podici najveci spomenik u Banjaluci.

ODGOVORITE
Name

Milojko Banja Luka

06.03.2016 14:42

Da nije bilo Miloševića i Tita, ne bi bilo ni tvoje Federacije, a ni Hrvatske, Slovenije, Makedonije, tako da vi što ih mrzite , treba da im podižete spomenike, jer sa onakvom vojskom izgubiti svaki rat, može samo Slobo, ali opet neka mu je laka crna zemlja, a Tito neka je proklet.

Name

Mislis

06.03.2016 16:41

Da je kojim slucajem moglo bez budala lako je moglo i bez rata

Name

građanin

06.03.2016 13:51

Milošević je Srbin. A ovaj je bio mlad u to vrijeme, bila je to visoka politika za njega, sad je stasao dobroooooooo

ODGOVORITE
Name

Lijevcan

06.03.2016 13:56

Rekoh ja skoro da je Milokrad dobro puko na zivce ali eto njegovi botovi se ljute. Sad hvali Slobu a nekada je sa mrznjom govorio o drzavi na cijem je celu isti bio,zabranio upotrebu Yu dinara u RS i uveo KM kao jedino sredstvo placanja a sada pjeni o necijoj izdaji i "puzenju pred Bakirom". O Milosevicu ce reci jos istorija a Milokrad nije za to kompetentan,ipak razumijem da on mora da sada gladi jer je Slobo bio mason,koji je vec odavno "ostavio cekic",ne ide da sada o njemu ruzno prica jer bi mogao da trpi sankcije za to

ODGOVORITE
Name

tako nekako

06.03.2016 14:27

Svi upiru prstom u kurvu a svi bi se pokurvali.

Name

borac

06.03.2016 14:22

Pre 15 godina pa Baja ne zna sta je rekao juce pre podne.

ODGOVORITE
Name

Rafa Nadal

06.03.2016 14:23

Premijer RS Milorad Dodik poručio je danas (29.09.2000. godine, op.aut.) jugoslovenskom predsjedniku Slobodanu Miloševiću da je "vrijeme da ode s vlasti". - Vrijeme je da odeš Slobodane. Nikad nijedan srpski car, knjaz, kralj ili predsjednik, od dolaska Srba na Balkan, nije svom narodu nanio toliko jada, pustio toliko krvi, ogradio ga od cijelog svijeta, kao što si ti učinio - navodi se u pismu koje je Dodik uputio jugoslovenskom predsjedniku. Dodik je ocijenio da Srbi u Hrvatskoj "više ne znaju gdje je Beograd, oni iz Knina ne znaju šta ih je snašlo, dok je kosovskim Srbima ostala samo vjera i nada". - Bogatu zemlju, ponosne ljude si opustošio, vezao za Aziju, natjerao svoj narod da u ratu protiv cijelog svijeta gine za spas čovječanstva od novog svjetskog poretka. Vrijeme je da podvučeš crtu ispod svoje vladavine - poručio je premijer RS. - Tvoj narod te više ne želi. Tu ti sila ne pomaže. Učini bar jednu uslugu Srbima - pusti ih da slobodno kažu da hoće rastanak s tobom. Tvoj interes i srpski interes ovdje se razilaze. Ti idi lijevo, a Srbi neka idu pravo - navodi se u Dodikovom pismu. - Ako u tebi ima snage, osjećaja časti, kajanja ili stida izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi. Ima ko da vodi Srbiju tamo gdje bi već bila da nije bilo tebe. Vrijeme je da odeš Slobodane - zaključuje premijer RS u pismu upućenom predsjedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

ODGOVORITE
Name

Nada

06.03.2016 14:55

Jednostavnost je vrlina !

Name

Običan čovek

06.03.2016 14:30

Da nisi ti i takvi ko ti smetali i svercali.Učinak VRS bi bio bolji i ne bi nam trebao ni Milošević. Odbranu Republike Srpske i vlastitih ognjišta ,da nije bilo tebe i takvih , odbranili bi možda i časnije.Jer su neki Hoštapleri iz Srbije ,a i tvoj polozaj je bio u Opovu kod Pančeva.Dolazili su otuda da kradu od TV do kamiona punih ratnog plena i radili neke radnje što nisu vojničke i viteške.Došli ste sa rezevnih položaja i prosipate pamet i mrtvom vuku čupate repove ti i "tvoja klapa".Nije bilo dobro uzeti pušku i pucati na svoga dojučerašnjog komsiju Muslimana ,Hrvata i Srbina.Ali je to tada bilo jedino ISPRAVNO.Dobro i loše su relativne kategorije.ISPRAVNI postupci su trajna kategorija.Tvoj postupak i tebi sličnih u tom vremenu je bio loš ,FUJ.A sigurno nije bio ispravan i pošten.Tako mislim i za Hoštaplere Muslimane ,Hrvate i Srbe.Pošteni narod ste kao ovce uveli u nevolje i sad kad smo malo sredili Baštu Hoštopleri sa svih strana se miješaju i upravljaju u našoj Bašti.To Vam je dragi narode isto ko kada bi u Baštu zvana Republika Srpska ili čak BiH.Kada bi u uređenje bašte postavili da to urade Ovce i Ovnovi.Za koje je napaćeni ibezumljeni narod "Bez mozga" izvinite me narode ,ali narod je izabro da mu Ovnovi i Ovce uređuju baštu.Nastavite idalje i vidjećete šta ćete u bašti ubrati.Sad ga hvališ za vlastite potrebe i lične interese.Kao što ti voliš reći ,a nisam tako ja vaspitan:Ajd NESERI. Želim svim ljudima bez obzira na vjeru i naciju "MIRAN SAN" i dobro zdravlje.

ODGOVORITE
Name

re ero

06.03.2016 14:36

Nisu oni kumunisti, ero, već nacionalisti, kao što si i ti. Pravi komunista nikad ne bi proizveo bratoubilački rat,koji se desio prije 25 godina. Zahvaljujući Milošoeviću i ostalim balkanskim nacionalistima, uništene su sve vrijednosti i tekovine socijalističkog rada. Sad imamo elitu koja živi na tekovinama nacionalizma i narod koji radi da bi nacionalistička elita lijepo i ugodno živjela.

ODGOVORITE
Name

Pura

06.03.2016 15:16

Posle jučerašnjeg ića i pića- ala se raja raspisala ! Može li brale dvije- tri rečenice, ma ove pusanije niko ne čita-samo se krsti nad glupostima !

ODGOVORITE
Name

MD

06.03.2016 15:17

Milosevic je napravio istorisku gresku za RS,sto je potpisao dejtonski sporazum sa Brcko distriktom i time podijelio RS na dva dijela i zato nemogu da ga hvalim.

ODGOVORITE
Name

Krešimir

06.03.2016 16:16

A je li? Ti bi jos i Brčko? Malo ti 49 % teritorije! Smješni ste stvarno. Mislim da ćete na kraju ostati bez svega, to bi jedino bilo pravedno. Ja sam za uvođenje kantona u BiH kao u Svicarakioj i doviđenja!

Name

posavina

07.03.2016 14:19

E da nije potpisao sad nebi bilo ni jednog od ta dva djela.

Name

intelektualac

06.03.2016 15:22

jedan i drugi imaju tvrdu glavu sa slobom smo 4 rata vodili a dodik kuda nas vodi vidit cemo.los izbor i jedan i drugi.

ODGOVORITE
Name

ja

06.03.2016 15:37

neprica o fabrikama i radnicima onoj bjedi sto po parkovima spava,nego o milosevicu,nego sta je nego milosevic stvorio rep srpsku nije svercovo u ratu sa cigarama ko ti lemi

ODGOVORITE
Name

HAG

06.03.2016 15:44

trebbo si ga ici braniti u Hagu a ne kupovati vile po Dedinju

ODGOVORITE
Name

@Marko

06.03.2016 15:47

Dijagnoza - Dodikitis Gluperdis

ODGOVORITE
Name

Ihi,hi

06.03.2016 16:21

E jeste ti dijagnoza...đe li brale to nauči...ha.ha.ha

Name

@@Marko

06.03.2016 16:31

Koji su simptomi te bolesti i dali je zarazna?

Name

Znanje

06.03.2016 17:09

Zna znanje @Marko !

Name

nije dobro

06.03.2016 15:52

Nije dobro za nas. Dodik o ratnim zlocincima (tako ih Hag deklarise) otvoreno koketira: Milosevic, Plavsic, Krajisnik i ne pise nam se dobro. Veoma brzo ce doci do toga da ce nam uvesti stanje slicno kao prema Rusiji. Dodik se igra vatrom. Nije dobro ljudi...

ODGOVORITE
Name

Milorad

06.03.2016 15:59

Najveci lazov i licemjer u zadnjih petsto god ovog narada.

ODGOVORITE
Name

Buda

06.03.2016 16:43

Samo karakondžule žive toliko vijekova- i dugo pamte !

Name

re svima

06.03.2016 16:16

Setite se sta je Njegova Svetost Patrijarh Pavle onomad rekao: "Mora da smo nešto grdno Bogu zgrešili - kad nas ovako kažnjava!"...

ODGOVORITE
Name

korni

06.03.2016 16:20

Tito dragi vrati se!Gledaj sta rade fasiti i kako razmisljaju

ODGOVORITE
Name

Tica nebeska

06.03.2016 16:37

Šta je na kraju, tačka ili uzvičnik !

Name

joca

06.03.2016 16:52

Sve to je nekad pisao za Slobodana isti tekst vazi za njega sada.

ODGOVORITE
Name

milutin

06.03.2016 17:20

Ovaj čovjek ce RS dovesti do prosijackog štapa vijeruj te. Pakad tako mijenja mišljenje kako vjerujte šta sad govori???

ODGOVORITE
Name

pobačaj

06.03.2016 17:23

Isto je govorijo za Vučiča i Nikolića, a danas ne znam da li mogu izači u wc da on ne iskoči pred njih.

ODGOVORITE
Name

ilija

06.03.2016 17:41

Za mnoge je on svasta govorio a sada ih hvali ili se lize. Jadov jedan.

ODGOVORITE
Name

Драган

06.03.2016 17:52

НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ СРПСКОГ НАРОДА СУ КОМУНИСТИ. РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ОВА ДВА ЧУДОВИШТА НЕМА ОБА РАДЕ ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА.

ODGOVORITE
Name

prorok

06.03.2016 18:05

Ovo treba poručiti Duduku danas

ODGOVORITE
Name

losa

06.03.2016 18:23

Jeste Sloba ucinio mnogo,ali to da 150000 napuste Sarajevo i svoja ognjista.Toliko o Slobi.Pa ko ga hvali nek i njemu bude ovako.

ODGOVORITE
Name

rade

06.03.2016 18:35

Slobo,jedini srpski vođa

ODGOVORITE
Name

@Rade

06.03.2016 18:44

Time moj Rade pokazujes koji istinski rusitelj Jugoslavije

Name

petar

06.03.2016 21:02

Vrijeme ce pokazati dali je gospodin Milosevic bio u pravu. Zapad je zrtvovao Srbe zbog dobrih odnosa sa Rusima.

ODGOVORITE
Name

brzi

06.03.2016 21:38

SLOBO...Takav govornik se nece zadugo roditi.Mozete GA mrzeti koliko hocete.

Name

@Petar

07.03.2016 12:14

Bogami bolest zvana Dodikitis Gluperdis je prelazna. Evo na Petra presla od @Marka.

Name

petar

07.03.2016 20:10

Postoje ljudi koji nista nezele vidjeti Osim svoga slepila.

Name

Help

06.03.2016 22:20

Paddy, please, vrati se, sve ti je oprošteno!!

ODGOVORITE
Name

dodig se okrece ko suncokret

06.03.2016 23:49

Da li su Srbi u RS svjesni da ih vodi jedana kopija Slobodana Milosevica?! Zar ih, ne tako stara, istorija nije naucila bas nista!!! Dodik sluti nevrijeme, sluti oluju okicenu traktorima.Dodik ce sa ovakvim ponasanjem Srbe u RS dovesti u situaciju kao Milosevic one svoje u u Hrvatskoj i Kosovu.Dok RS vode ovakve gorile,mogu samo u sumi zavrsiti. Zahvali se mamlaze Srbima iz Sarajeva i Hercegovine da nije njih ni tebe ne bi bilo niti bi RS postojala.BL niti se branila niti se odbranila.

ODGOVORITE
Name

kako je nastala rs

07.03.2016 00:08

Tako sto je degenerik Milosevic trampio Sarajevo za ostatak RS a mogao je da ga trampi jer su Srbi iz Sarajeva izgunuli braneci ga. BL je usla u sastav RS jer je niko nije htio zato si ostao u tom cosku tamo sam bez igdje ikog.

ODGOVORITE
Name

galeb

07.03.2016 04:42

Koliko si ti g-Dodik nanio stete srbskom narodu da li se ikada okrenes i pogledas djela iza sebe sigurno da ne vlast ti je slatka i zaslepila te kompletno .

ODGOVORITE
Name

OGLEDALO

07.03.2016 06:08

KAKO ČOVJEK PROROČKI GOVORI O SAMOM SEBI

ODGOVORITE
Name

Janko

07.03.2016 06:18

Bosnu razdijeliti u kantone da ne bude vise svađa.

ODGOVORITE
Name

kiki

07.03.2016 08:53

Ovo je strasno.....i nedopustivo.!!!

ODGOVORITE
Name

en

07.03.2016 09:53

Dodik će završiti gore nego Milošević u to sam siguran.

ODGOVORITE
Name

bas bas

07.03.2016 23:55

Moglo bi se desiti da ga rulja rastrgne, jednom kad krene. To bi trebalo sprijeciti po svaku cijenu. Njemu i njegovim bagrovima, mora biti sudjeno za ovo sve. Procesi se nece zavrsiti ni za 10 godina. A njemu me gine dozivotna. A i mnogim njegovim saradnicima. Ovo sto su oni od nas uradili sumnjam da je igdje zabiljezeno. Istrage moraju odgovoriti na pitanje gdje su pare. I vratiti ih u RS.

Name

don Kihot

07.03.2016 10:07

Aman ljudi , čovjek je skontao da parama može sve i to tako i radi...kupio je sve i svakog ...poslednji primer je čavić...jedino ove CH nije jer nisu bili spremni na tu priču, ali da jesu sve bi bilo lako, ovako još malo će se prašit i pojo vuk magare...

ODGOVORITE
Name

borac

08.03.2016 07:10

Udba Steta sto ga nema pa oni koji bi trebali biti tamo vode glavnu rijec

ODGOVORITE
Name

borac RS

08.03.2016 07:38

Sve sto je uputio Milosevicu sada vazi za njega.

ODGOVORITE
Name

muva

08.03.2016 11:47

Sve bi dao i sve bi slagao za rad vlasti....

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

08.03.2016 17:49

Banja Luka je najljepsi grad u Bosni i Hercegovini.

ODGOVORITE