И златни зуби чекају титулу!

Варди и Марез на терену, он на трибинама...

Фудбал 07.03.2016 | 11:20
И златни зуби чекају титулу!

Корак ближе чуду. Остало их је још девет. Лестер је хит! Не само енглеског већ и европског фудбала... Лисице којима су многи стручњаци пргонозирали испадање уочи сезоне, хитају ка највећој сензацији од постанка Премијер лиге. Данашњом победом у Вотфорду су показали да неће тако лако пући под притиском очекивања и да могу да се носе са лудом атомсфером која их окружује у походу на сензационалну титулу шампиона Енглеске.

Ако су играчи Лестера нове звезде европског фудбала, онда су њихове присталице без дилеме најсрећнији навијачи на Старом континенту. Живе сан какав се не може ни замислити. Само они знају у каквој су еуфорији и како им је добро у пабу после меча, колико адреналина имају током утакмице и како тешко заспу уочи ње.

После победоносног гола Ријада Мареза на Викариџ Роуду, навијачи Лестера су на гостујућој трибни направили луду журку и стампедо према огради како би прославили са играчима. А као што се на терену издвајају Варди и Марез, тако се и на Лестеровој трибини издваја истетовитрана момчина са златним зубима…

Коментари / 0

Оставите коментар