I zlatni zubi čekaju titulu!

Vardi i Marez na terenu, on na tribinama...

Fudbal 07.03.2016 | 11:20
I zlatni zubi čekaju titulu!

Korak bliže čudu. Ostalo ih je još devet. Lester je hit! Ne samo engleskog već i evropskog fudbala... Lisice kojima su mnogi stručnjaci prgonozirali ispadanje uoči sezone, hitaju ka najvećoj senzaciji od postanka Premijer lige. Današnjom pobedom u Votfordu su pokazali da neće tako lako pući pod pritiskom očekivanja i da mogu da se nose sa ludom atomsferom koja ih okružuje u pohodu na senzacionalnu titulu šampiona Engleske.

Ako su igrači Lestera nove zvezde evropskog fudbala, onda su njihove pristalice bez dileme najsrećniji navijači na Starom kontinentu. Žive san kakav se ne može ni zamisliti. Samo oni znaju u kakvoj su euforiji i kako im je dobro u pabu posle meča, koliko adrenalina imaju tokom utakmice i kako teško zaspu uoči nje.

Posle pobedonosnog gola Rijada Mareza na Vikaridž Roudu, navijači Lestera su na gostujućoj tribni napravili ludu žurku i stampedo prema ogradi kako bi proslavili sa igračima. A kao što se na terenu izdvajaju Vardi i Marez, tako se i na Lesterovoj tribini izdvaja istetovitrana momčina sa zlatnim zubima…

Komentari / 0

Ostavite komentar