ПЛ БиХ: Слобода јури сва три, а Радник прижељкује бод!

Један од дербија 20. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине игра се у недјељу у 15 часова у Тузли, гдје лидер на табели Слобода дочекује трећепласирани Радник из Бијељине, који ове сезоне није изгубио у гостима.

Фудбал 06.03.2016 | 10:00
ПЛ БиХ: Слобода јури сва три, а Радник прижељкује бод!

"Резултати из првог кола су нам ишли у корист, но видјећемо како ће се овог викенда ствари развијати. Радник је екипа коју респектујемо јер имају добар скор вани. Ипак, уз максимално поштовање према њима, ми желимо до побједе. Први смо на табели, желимо ту и остати. Само побједа нам одговара", поручио је Хусреф Мусемић, шеф струке Слободе, а пренио клупски сајт.

Тузлаци немају проблема са играчким кадром, а једини који ће изостати биће Шкахић (повреда) и Лакићевић (рјешавање административних процедура).

О бијељинском клубу, Мусемић има високо мишљење...

"У односу на јесенас Радник је проширио ростер играча. Ту су сада Зељковић, Јанковић и Срећковић који су сигурно квалитетни играчи. Радник је чврста, тврда екипа која много трчи. Играју дисциплиновано, чекају грешке противника и своју игру не мијењају без обзира против кога играју. Очекује нас тежак меч, али ми смо се добро припремили и сада је на играчима да то потврде на терену. Позвао бих наше навијаче да у што већем броју дођу на 'Тушањ' и да нас подрже. Њихово бодрење много нам значи, посебно у оваквим мечевима".

Његов колега са клупе Радника Славољуб Петровић у најави гостовања Слободи је истакао да му је посебно драго што је меч на "Тушњу" сада дерби јер у овој фази такмичења играју првопласирани против трећег тима на табели.

"Слобода је по мени у малој предности јер има нешто бољи играчки кадар и ширину, али ми ћемо покушати да останемо непоражени", рекао је Петровић и додао да његов тим има проблема са повријеђеним играчима.

"Јоцо Стокић неће играти, али имамо 18 играча који ће изаћи на 'Тушањ' и супротставити се Слободи. Као што сам већ рекао, надам се да нећемо изгубити".

Коментари / 0

Оставите коментар