PL BiH: Sloboda juri sva tri, a Radnik priželjkuje bod!

Jedan od derbija 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u nedjelju u 15 časova u Tuzli, gdje lider na tabeli Sloboda dočekuje trećeplasirani Radnik iz Bijeljine, koji ove sezone nije izgubio u gostima.

Fudbal 06.03.2016 | 10:00
PL BiH: Sloboda juri sva tri, a Radnik priželjkuje bod!

"Rezultati iz prvog kola su nam išli u korist, no vidjećemo kako će se ovog vikenda stvari razvijati. Radnik je ekipa koju respektujemo jer imaju dobar skor vani. Ipak, uz maksimalno poštovanje prema njima, mi želimo do pobjede. Prvi smo na tabeli, želimo tu i ostati. Samo pobjeda nam odgovara", poručio je Husref Musemić, šef struke Slobode, a prenio klupski sajt.

Tuzlaci nemaju problema sa igračkim kadrom, a jedini koji će izostati biće Škahić (povreda) i Lakićević (rješavanje administrativnih procedura).

O bijeljinskom klubu, Musemić ima visoko mišljenje...

"U odnosu na jesenas Radnik je proširio roster igrača. Tu su sada Zeljković, Janković i Srećković koji su sigurno kvalitetni igrači. Radnik je čvrsta, tvrda ekipa koja mnogo trči. Igraju disciplinovano, čekaju greške protivnika i svoju igru ne mijenjaju bez obzira protiv koga igraju. Očekuje nas težak meč, ali mi smo se dobro pripremili i sada je na igračima da to potvrde na terenu. Pozvao bih naše navijače da u što većem broju dođu na 'Tušanj' i da nas podrže. Njihovo bodrenje mnogo nam znači, posebno u ovakvim mečevima".

Njegov kolega sa klupe Radnika Slavoljub Petrović u najavi gostovanja Slobodi je istakao da mu je posebno drago što je meč na "Tušnju" sada derbi jer u ovoj fazi takmičenja igraju prvoplasirani protiv trećeg tima na tabeli.

"Sloboda je po meni u maloj prednosti jer ima nešto bolji igrački kadar i širinu, ali mi ćemo pokušati da ostanemo neporaženi", rekao je Petrović i dodao da njegov tim ima problema sa povrijeđenim igračima.

"Joco Stokić neće igrati, ali imamo 18 igrača koji će izaći na 'Tušanj' i suprotstaviti se Slobodi. Kao što sam već rekao, nadam se da nećemo izgubiti".

Komentari / 0

Ostavite komentar