Јовановић причао Русима о Младићу и Принципу...

“Гледам на њих позитивно, као и сваки Србин”, поручио је нови штопер Зенита!

Фудбал 07.03.2016 | 18:40
Јовановић причао Русима о Младићу и Принципу...

Вукашин Јовановић је стигао у Санкт Петербург где ће убудуће наступати за Зенит. Тамошњи новинари једва су дочекали да седну за сто са доскорашњим штопером Црвене звезде и подробно га испитају о многим занимљивим детаљима из каријере.

Једно од интересантних питања тицало се његовог Инстаграм профила на којем преовладавају фотографије Гаврила Принципа и Ратка Младића. Новинари локалног портала Фонтанка.ру, који су водили разговор са Јовановићем, подсетили су га да је Принцип изазвао Први светски рат, док је Младићу суђено за ратне злочине, па их је занимало откуд код њега толико позитиван став према њима двојици.
“Да, гледам на њих позитивно, као и сваки Србин. Верујте ми, нећете пронаћи Србина, који ће вам рећи другачије од мене. То је наша историја, то су људи које стварно поштујемо. Нема ту ништа лоше. Свака нација има своје историјске личности које морају да буду поштоване због онога што су урадиле за своју земљу”, изјавио је Јовановић.

На питање да ли је чињеница да су Русија и Србија православне земље утицала да ове зиме дође у Зенит одговор је био потврдан.
“Да, то ми је заиста било важно. Наше две земље су сличне, језик је сличан, па и фудбал”, поручио је Вукашин Јовановић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дуња

07.03.2016 17:46

Гањај ту лопту јадан не био. Ти ни лектире до осмог разреда ниси прочитао. Види амабасадора види туге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја с Козаре

07.03.2016 18:01

Дуњо моја још зелена јеси.

Name

Ре јоја

07.03.2016 18:34

Али си зато ти "ни у шта" остарио.