Сви су га отписали, али ће му овај човјек пружити другу шансу!

Са списком потенцијалних појачања Челсија, прилично изненађујућа вест стиже ит Италије!

Фудбал 06.03.2016 | 19:20
Сви су га отписали, али ће му овај човјек пружити другу шансу!

Будућност Челсија ће бити поверена у руке Антонија Контеа. У то више нико не сумња с обзиром да је Италијан постигао договор са Абрамовичевим директорима Марином Грановскајом и Мајклом Еменалом. За наредну недеље је заказан финални састанак Абрамовича и Контеа у Лондону на којем ће бити прецизирани сви детаљи сарадње.

Контеов услов је да доведе своје досадашње асистенте Анђела Алесија и Масима Кареру, али има и списак појачања из Серије А. Према писању Газете дело Спорт, Конте ће Челсијевом власнику доставити листу жеља на којој су Гонзало Игуаин, Пол Погба, Миралем Пјанић, Леонардо Бонући и Раџа Најнголан. Не очекује да му Абрамович купи све побројане јер је то неизводљиво, али Конте се нада да ће му газда обезбедити нека од жељених појачања.

Можда и највеће изненађење у Контеовим плановима се тиче Радамела Фалкаа. Мимо свих очекивања и на запрепашћење свих у Челсију, Конте ће од Абрамовича тражити да прподужи позајмицу колумбијског нападача чија каријера је већ трећу годину заредом у стрмоглавом паду и практично га више неће ниједан озбиљан клуб. Фалкао је тренутно само члан Челсија на позајмици из Монака, али тренер Хидинк не рачуна на њега и чак га није ни лиценцирао за Лигу шампиона. Челси је у јануару чинио све што је у његовој могућности да се реши Фалкао пре истека позајмице али није успео.

Зато су многи шокирани Контеовом идејом да задржи популарног Тигра. Очигледно да Италијан има спремну улогу за Фалкаа и покушаће да му оживи каријеру што нису успели Луј ван Гал и Жозе Мурињо. Подсетимо да је Фалкао био велика жеља Контеа још из времена док је Италијан седео на клупи Јувентуса.

Коментари / 0

Оставите коментар