Svi su ga otpisali, ali će mu ovaj čovjek pružiti drugu šansu!

Sa spiskom potencijalnih pojačanja Čelsija, prilično iznenađujuća vest stiže it Italije!

Fudbal 06.03.2016 | 19:20
Svi su ga otpisali, ali će mu ovaj čovjek pružiti drugu šansu!

Budućnost Čelsija će biti poverena u ruke Antonija Kontea. U to više niko ne sumnja s obzirom da je Italijan postigao dogovor sa Abramovičevim direktorima Marinom Granovskajom i Majklom Emenalom. Za narednu nedelje je zakazan finalni sastanak Abramoviča i Kontea u Londonu na kojem će biti precizirani svi detalji saradnje.

Konteov uslov je da dovede svoje dosadašnje asistente Anđela Alesija i Masima Kareru, ali ima i spisak pojačanja iz Serije A. Prema pisanju Gazete delo Sport, Konte će Čelsijevom vlasniku dostaviti listu želja na kojoj su Gonzalo Iguain, Pol Pogba, Miralem Pjanić, Leonardo Bonući i Radža Najngolan. Ne očekuje da mu Abramovič kupi sve pobrojane jer je to neizvodljivo, ali Konte se nada da će mu gazda obezbediti neka od željenih pojačanja.

Možda i najveće iznenađenje u Konteovim planovima se tiče Radamela Falkaa. Mimo svih očekivanja i na zaprepašćenje svih u Čelsiju, Konte će od Abramoviča tražiti da prpoduži pozajmicu kolumbijskog napadača čija karijera je već treću godinu zaredom u strmoglavom padu i praktično ga više neće nijedan ozbiljan klub. Falkao je trenutno samo član Čelsija na pozajmici iz Monaka, ali trener Hidink ne računa na njega i čak ga nije ni licencirao za Ligu šampiona. Čelsi je u januaru činio sve što je u njegovoj mogućnosti da se reši Falkao pre isteka pozajmice ali nije uspeo.

Zato su mnogi šokirani Konteovom idejom da zadrži popularnog Tigra. Očigledno da Italijan ima spremnu ulogu za Falkaa i pokušaće da mu oživi karijeru što nisu uspeli Luj van Gal i Žoze Murinjo. Podsetimo da je Falkao bio velika želja Kontea još iz vremena dok je Italijan sedeo na klupi Juventusa.

Komentari / 0

Ostavite komentar