Општина купује полиграф да политичари не би лагали

На дневном реду седнице Скупштине општине у Горњем Милановцу у Србији данас је и захтев да се из буџетских резерви хитно купи полиграф, како би се смањиле разне лажи.

Србија 04.03.2016 | 17:45
Општина купује полиграф да политичари не би лагали

Шеф одборничке групе Демократске странке Србије (ДСС) Душан Ђуровић предложио је да се у циљу истине и елиминисања лагања од стране политичара купи полиграф, на који ће морати сви да дођу.

Према његовим речима, то се односи на све политичаре на локалу, као и на министре и републичке функционере који долазе у рудничко-таковски крај, како би "били свесни да овде више нема лагања".

"Овај народ коначно треба да сазна ко говори истину и једини начин је да се купи полиграф који би се брзо исплатио, а могли би да га изнајмљујемо и другим општинама", рекао је Ђуровић.

Како је новинарима објаснио, предлог је уследио после позива Социјалистичке партије Србије (СПС), својим коалиционим партнерима у локалној власти, Српској напредној странци (СНС) да заједно иду на полиграф.

Председница Скупштине општине Јадранка Достанић (СНС), којој је Ђуровић пред почетак седнице поклонио цвеће, својим коалиционим партнерима је рекла да је то "сакупљање јефтиних политичких поена". Нико од одборника на данашњој седници није се јавио са другачијим предлогом или се изјаснио да је против.

Извор: Бета,Фото: Профимедиа

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

04.03.2016 23:47

"Општина купује полиграф да политичари не би лагали" Како да не би лагали...па они су плацени да лазу..

ОДГОВОРИТЕ