Холивуд: Пакао наркотика и педофилије

Глумци Кори Хејм и Кори Филдман су у шоубизнис ушли као деца. Памтимо их по улогама у "Гунисима", "Гремлинима", "Лукасу", "Изгубљеним дечацима". Омиљени тинејџ идоли су прошли кроз пакао током свог холивудског одрастања, а то је оставило последице које су видљиве и дан данас.

Свијет 04.03.2016 | 21:50
Холивуд: Пакао наркотика и педофилије

Кори Филдман је пре неколико година у својим мемоарима "Цореyограпхy" открио да су он и Кори Хејм били жртве сексуалног злостављања.

Филдман се присетио приче коју је тада 14-годишњи Хејм поделио с њим. Ради се о снимању филма "Лукас" из 1986. током ког је Хејма један мушкарац убедио како је савршено нормално да старији мушкарци и дечаци у шоубизнису имају секс и да је то нешто што сви мушкарци раде.

Тада су отишли у изолован простор између приколица и Хејм је силован.

Када му је Хејм испричао ту причу, рекао је Корију Филдману: "Па, претпостављам да сада и ми можемо тако да се играмо." Филдман је био ужаснут предлогом и открио је да је Хејмов нападач и дан данас један од најутицајнијих моћника у филмској индустрији. Шушкало се да је нападач био Чарли Шин, који је од Хејма био старији само шест година.

Баш као и Хејм, и Филдман је био злостављан. Њега је напаствовао Рон Кримсон, што је псеудоним који користи у мемоарима. Кримсон је два млада глумца увео у свет дроге. Пошто је једном узео неколико пилула Фелдман је осетио Ронову руку на својим бутинама, а после тога га је натерао да имају орални секс.

"Не знам зашто нисам могао да се супротставим Рону, али био сам преплављен кривицом. Мислио сам да сам ја крив за све. Очајнички сам желео да престане, али сам се уплашио да ћу изгубити пријатеља", пише Филдман.

Филдману и Хејму је сексуално злостављање брзо постало изопачен образац понашања. На једној фотографији у књизи слави 15. рођендан, а он и Хејм су окружени петорицом педлофила.

"Полако, како су године пролазиле сам почео да схватам да су многи људи којима сам се окружио заправо чудовишта", пише он.

Због свега тога побегли су у свет дроге. Филдман данас има 44 године и познат је по својим ексцентричним испадима на јавним догађајима, док је Хејма чекала трагична судбина.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар