Holivud: Pakao narkotika i pedofilije

Glumci Kori Hejm i Kori Fildman su u šoubiznis ušli kao deca. Pamtimo ih po ulogama u "Gunisima", "Gremlinima", "Lukasu", "Izgubljenim dečacima". Omiljeni tinejdž idoli su prošli kroz pakao tokom svog holivudskog odrastanja, a to je ostavilo posledice koje su vidljive i dan danas.

Svijet 04.03.2016 | 21:50
Holivud: Pakao narkotika i pedofilije

Kori Fildman je pre nekoliko godina u svojim memoarima "Coreyography" otkrio da su on i Kori Hejm bili žrtve seksualnog zlostavljanja.

Fildman se prisetio priče koju je tada 14-godišnji Hejm podelio s njim. Radi se o snimanju filma "Lukas" iz 1986. tokom kog je Hejma jedan muškarac ubedio kako je savršeno normalno da stariji muškarci i dečaci u šoubiznisu imaju seks i da je to nešto što svi muškarci rade.

Tada su otišli u izolovan prostor između prikolica i Hejm je silovan.

Kada mu je Hejm ispričao tu priču, rekao je Koriju Fildmanu: "Pa, pretpostavljam da sada i mi možemo tako da se igramo." Fildman je bio užasnut predlogom i otkrio je da je Hejmov napadač i dan danas jedan od najuticajnijih moćnika u filmskoj industriji. Šuškalo se da je napadač bio Čarli Šin, koji je od Hejma bio stariji samo šest godina.

Baš kao i Hejm, i Fildman je bio zlostavljan. Njega je napastvovao Ron Krimson, što je pseudonim koji koristi u memoarima. Krimson je dva mlada glumca uveo u svet droge. Pošto je jednom uzeo nekoliko pilula Feldman je osetio Ronovu ruku na svojim butinama, a posle toga ga je naterao da imaju oralni seks.

"Ne znam zašto nisam mogao da se suprotstavim Ronu, ali bio sam preplavljen krivicom. Mislio sam da sam ja kriv za sve. Očajnički sam želeo da prestane, ali sam se uplašio da ću izgubiti prijatelja", piše Fildman.

Fildmanu i Hejmu je seksualno zlostavljanje brzo postalo izopačen obrazac ponašanja. Na jednoj fotografiji u knjizi slavi 15. rođendan, a on i Hejm su okruženi petoricom pedlofila.

"Polako, kako su godine prolazile sam počeo da shvatam da su mnogi ljudi kojima sam se okružio zapravo čudovišta", piše on.

Zbog svega toga pobegli su u svet droge. Fildman danas ima 44 godine i poznat je po svojim ekscentričnim ispadima na javnim događajima, dok je Hejma čekala tragična sudbina.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar