Никола Рађен: Моја прича о кокаину

Како „Блиц” ексклузивно сазнаје, краткометражни филм о случају ватерполисте Николе Рађена биће приказан у Милану на Фестивалу спортског филма.а.

Србија 03.03.2016 | 22:27
Никола Рађен: Моја прича о кокаину

После скандала који је потресао српски спорт, када је Никола Рађен пао на допинг тесту и био позитиван на кокаин, Светска пливачка федерација суспендовала га је на четири године из ватерпола, о чему и говори документарац који о њему снима.

"Последња сцена у филму ће бити одлука Међународног суда за спортску арбитражу у Лозани, где сам се и жалио на пресуду, да ме суспендују на четири године из спорта. Надам се позитивној одлуци и да ће ми казна бити смањена. Ја сам пре свега човек који је имао живот пре допинг контроле на којој сам био позитиван, а имаћу га и након коначне одлуке суда", каже Рађен за „Блиц”. А извор близак продукцији која снима филм за „Блиц“ открива детаље филма.

"Прича прати Рађена од детињства, па све до скандала са допинг тестом. Редитељ филма Славиша Веселиновић је желео да покаже како сви могу да западну у проблем и могу лако да пођу странпутицом. О његовом детињству говориће и његова бака. Сазнаћемо како је почео да тренира, о његовим успесима, медаљама, али и проблемима. Он ће испричати како се осећао када је сазнао да ће бити тестиран и рекао да је у том тренутку био баш у базену. Сазнаћемо шта његови пријатељи кажу, али и то да ли су га неки и напустили", каже извор за “Блиц”.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор

03.03.2016 21:55

Коме се правдас п.... ?! Смкао си па ста ? Свако ко пије алкохол и напија се треба да се правда ? Због тебе и таквих сви једемо го.на и треба да пијемо ракију ? Дјеца лезе у затвору због грама траве а Европа узима кајмак на либералним туристицким дестинацијама . Пицо мала!

ОДГОВОРИТЕ