Nikola Rađen: Moja priča o kokainu

Kako „Blic” ekskluzivno saznaje, kratkometražni film o slučaju vaterpoliste Nikole Rađena biće prikazan u Milanu na Festivalu sportskog filma.a.

Srbija 03.03.2016 | 22:27
Nikola Rađen: Moja priča o kokainu

Posle skandala koji je potresao srpski sport, kada je Nikola Rađen pao na doping testu i bio pozitivan na kokain, Svetska plivačka federacija suspendovala ga je na četiri godine iz vaterpola, o čemu i govori dokumentarac koji o njemu snima.

"Poslednja scena u filmu će biti odluka Međunarodnog suda za sportsku arbitražu u Lozani, gde sam se i žalio na presudu, da me suspenduju na četiri godine iz sporta. Nadam se pozitivnoj odluci i da će mi kazna biti smanjena. Ja sam pre svega čovek koji je imao život pre doping kontrole na kojoj sam bio pozitivan, a imaću ga i nakon konačne odluke suda", kaže Rađen za „Blic”. A izvor blizak produkciji koja snima film za „Blic“ otkriva detalje filma.

"Priča prati Rađena od detinjstva, pa sve do skandala sa doping testom. Reditelj filma Slaviša Veselinović je želeo da pokaže kako svi mogu da zapadnu u problem i mogu lako da pođu stranputicom. O njegovom detinjstvu govoriće i njegova baka. Saznaćemo kako je počeo da trenira, o njegovim uspesima, medaljama, ali i problemima. On će ispričati kako se osećao kada je saznao da će biti testiran i rekao da je u tom trenutku bio baš u bazenu. Saznaćemo šta njegovi prijatelji kažu, ali i to da li su ga neki i napustili", kaže izvor za “Blic”.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Igor

03.03.2016 21:55

Kome se pravdas p.... ?! Smkao si pa sta ? Svako ko pije alkohol i napija se treba da se pravda ? Zbog tebe i takvih svi jedemo go.na i treba da pijemo rakiju ? Djeca leze u zatvoru zbog grama trave a Evropa uzima kajmak na liberalnim turistickim destinacijama . Pico mala!

ODGOVORITE