Студенти не одустају од протеста!

Унија студената Републике Српске не одустаје од протеста најављених за 20. март у Фочи уколико се не испуне њихови захтјеви који се тичу студенског смјештаја.

Република Српска 03.03.2016 | 17:50
Студенти не одустају од протеста!

Смјена директора Студентског центра Пале један је од захтјева судената, јер њега сматрају одговорним за катастрофално стање у студентским домовима: Коран, Каловита Брда, Стамбулчић и Фоча. Сљедећи захтјев,који је упућен Ресорном министарствује усељење у нове студентске домове у Палама и Фочи.

"Ми смо послали захтјеве, а у случају да они не буду испуњени, 20. марта организоваћемо масовна окупљања у Фочи", каже Милан Милишић, предсједник Уније студената Републике Српске.

О смјени директора Студентског центра Пале ресорни министар се није изјаснио. Питање је и шта би он ту могао рећи, јер је кадар ДНС-а, а директора Центра поставио је СНСД чији су функцинери недавно изјавили да стоје иза својих директора.

Што се тиче усељења у нове студентске домове, оног у Палама који је предсједник Додик свечано отворио прије годину и по дана и дома у Фочи који се гради већ пет година, министар је понудио усељење, али без кориштења кухиње. Иако је храна и квалитетом и кванититетом проблем студентима у Источном Сарајеву, направиће анкету да ли су корисници домова спремни да прихвате министрову понуду и да се бар ријеше катастрофалних услова у којима сада бораве.

"У дому у Фочи, који је само за дјевојке, смјештено је њих 110. Оне дијеле седам ве-це шоља, пет туш кабина и једну веш машину. Дом прокишњава", истиче Рајко Павловић, предсједник Скупштине студената Медицинског факултета у Фочи.

Студенти бањалучког Универзитета очекују да се што прије реновирају 1. и 2. павиљон Студентског центра, а обећано им је и да ће до љета уселити у новоизграђени 4. павиљон. Иако имају нешто повољније услове смјештаја подржавају колеге из Источног Сарајева. "Сматрамо да имамо боље услове, али подржавамо колеге из Источног Сарајева", истиче Љубиша Карлица, предсједник Скупштине студената Студентског центра `Никола Тесла` из Бањалуке.

Да ли ће Министарство просвјете испунити захтјеве студената, знаће се у наредним данима. Ако не изађу у сурет будућим академским грађанима Републике Српске, студенти најављују масовне протесте 20. марта у Фочи.

БН ТВ

Коментари / 297

Оставите коментар
Name

Калигула

03.03.2016 17:14

Дзаба је Боско бранио а Малесевиц се правио луд,ми не одустајемо!СТУДЕНТИ ПАЛЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кати магико

03.03.2016 20:13

Млади су увијек били покретачи промјена. Само храбро. Ви тражите само своје.

Name

Пикац

03.03.2016 21:37

... Боско це остати упамцен по томе сто је као министар рада и борацко-инвалидске застите укинуо борацки статус полицији РС-а. Испало је да полиција уопсте није уцествовала у борбама него су се у току рата бавили редовним полицијским пословима. Полиција да би одбранила свој статус је писала писма са конкретним доказима о уцесцу у борбама на којим мјестима и којим датумима циме је довела своје припаднике у директну опасност за процесуирање пред судовима за ратне злоцине!!!

Name

Лида

04.03.2016 00:12

Све испитати и ликовну колонију и Марту Ногостиц.

Name

студент

05.03.2016 13:23

Ко то више у име студената пише овакве глупости. Нама је добро, све имамо, и превише за ову цијену.

Name

домци

05.03.2016 13:41

Слажем се, немојте се преко нас препуцавати и своје личне интересе гањати.

Name

Знам и ја

05.03.2016 14:19

Сад кад нема крађе и криминала, кад се зна неки ред, не ваља директор, процените сами коме не ваља.

Name

Милена

05.03.2016 14:36

Господин Бјелајац је вриједан и постен цовјек, који све ради у складу са прописима. Нерадницима смета његов нацин рада па покусавају да га на непостен нацин смјене.

Name

Студентица

05.03.2016 14:41

Подрска директору Бјелајцу, престаните радити против цовјека без икаквог разлога

Name

студент

05.03.2016 14:46

Терају нас да преселимо у нове домове, а да се хранимо у старим. Па председниче Уније, јеси ли ти здрав?

Name

Паљанин

05.03.2016 15:13

Ево моја мама пита мозе ли ме убацити у дом,да зивим. Плацаце 300 марака Казе да је 5 пута висе костам.

Name

...

05.03.2016 15:29

Данас поцела нека кампања да је бјелајац добар од 14.23 до 15.46 Маса коментара да је он добар. Овде би и мало дијете схватило да се ради о смисљеном потезу. Посто је вецина потписана као домац, студент и слицно оцигледно са су то домци. Који домци? Па они сто су узимали паре прије!!!! Исти они који висе код њега у канцеларији свакодневно!!! Исти они који су примали новац од фиктивних путовања од Бјелајца. Порука за вас је да нико није луд и да се зна све ста је у питању. Посто је цитав слуцај отисао на веци ниво, оцекујте да цете и ви бити процесуирани...

Name

Фоцак

05.03.2016 16:00

Студирам на Палама, ово сто прицају "представници студената" није тацно. Бјелајац није крив за стање домова , он их је такве добио и труди се да одрзи ред колико год мозе. Увијек је био постен цак и према вјецитим студентима, никад им врата није затворио а такви студенти му нису исто узвратили него су махом разваљивали све сто је радило и ваљало ( гледао сам како пијани студенти дивљају по дому ). Ако је политицки резирано треба да се стиде студенти који су допустили да буду уплетени у ово.

Name

цовјек који зиви у Палама

05.03.2016 17:03

ОК млади! Ви покрецете промјене и то је природно и треба тако да буде. Али, добро пазите млади, у овом слуцају за ције лицне интересе радите! Знате ли? Добро пазите млади ста радите у тим васим протестима. Хоцете ли оставити смеце на улици после протеста? Као сто цесто остављате око Студентског центра на Корану! Хоцете ли одговарати за унистену имовину? Знате ли како то радите са улицним клупама на Корану? Знате ли како то радите са улицном расвјетом на Корану? Знате ли колико сте смеца оцистили иза Студентског дома Коран? Оног смеца које сте бацали кроз прозоре! Добро се запитајте млади ста радите!!!

Name

Цовјек који зиви поред домова

05.03.2016 18:55

Мсм да не мозе горе бити него сад. Демострације нису ни потребне, гледам кроз прозор и размисљам какав је ту некад био парк, а сад могу кромпир посадити у бразде од аута која долазе ноцу у студентски. Да је неко способан у том дому ставио би неку зардињеру, несто посадио а не оставио на милост и немилост. Додусе бодљикаву зицу са оне стране код спортских игралиста морам споменути и похвалити бајног директора сто нам је омогуцио призоре Аусвица у самом сусједству.

Name

Коле

05.03.2016 20:38

Није ми јасно засто ти "представници студената",кад вец могу да организују демонстрације, не организују радну акцију са студентима, па да колико толико уреде и оцисте "парк" око студентског дома. Засто и они не допринесу побољсању стања на Корану. Мсм да би им то било корисније од протеста.

Name

СТУДЕНТ

05.03.2016 20:49

КО ГОД ПИСЕ ОВЕ СМЈЕСНЕ КОМЕНТАРЕ ДА МУ ЈЕ ДИРЕКТОР ДОБАР НЕКА ИЗАДЈЕ ЈАВНО ТО И КАЗЕ...Фуј како сте одвратни,зна се ко је добио дом дзаба наредни мјесец!!!!И треба вам тако.када сте стока...

Name

Смијесно

05.03.2016 20:54

Смијесно да неко спомиње и оправдава Бјелајца??Па лудаце,знас ли ти да они у БЛ ако купе 30 бонова,могу 30 пута да једу када хоце...Код нас само када ти писе датум,дзаба сто си платио...Знас ли да су нам забрањене посјете...Знас ли колико људи није уписало дом због наводних дисциплинских.. Знас ли да дијете погинулог борца није примљено у дом зато сто се Иконицу свидјела његова дјевојка...Јаде јадне!

Name

Клацар

03.03.2016 17:21

Засто би одустали? Ста се промијенило? До краја омладино, до краја идите!!! Тако исто дјеца погинулих бораца у парку Младена Стојановица! Нек се види да нема одустајања и да не мозе висе овако!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарац

04.03.2016 15:17

Сви ови из кадрова осим студената су заслузни за изхрадњу домова колико и за отцјепљење Крима...Све су то јадно-неспособни људи који ниста у зивоту нису постигли за друство осим сто су као паразити зивили на рацун друства...Доле багру корумпирану и доста је висе Боско,доста!!! Његов транспарент цу ја да носим који се био борац Републике Српске прве категорије...Гдје сте били у рату олоси...

Name

Мирко

03.03.2016 17:21

Хајде вец једном на протесте!!! Допистате да вас старкеље Боско Томиц и Малесевиц левате...Не мозе се нико одбранити од студената...Напријед студенти,напријед младости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бруцош из Војковића

03.03.2016 17:22

Подршка студентима, борите се за своја права и скините више тог неспособног директора Бјелајца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале-Мокро

03.03.2016 17:22

Бозе ти сацувај ста тај Бјелајац висе ради...Дјецу су отровали храном,осугали па јос и прозивали сугавим и јос их дрзе...Пу дрзаво..

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

05.03.2016 16:59

Бјелајац је вриједан, поштен и одговоран човјек. Све ради по ПС-у. Тај рад по ПС-у може сметати само појединим, лијеним радницима који се вуку по студентском дому више од 10 година, мрско им је устајати на посао, мрско им је радити на послу... Зашто да раде, кад им плата тече радили или не радили?

Name

кинкy

05.03.2016 19:35

Лаз! Сви радници су вриједни и добри, види се да су утуцени. Директор им брани цак и да разговарају једни са другима. Кад њега нема мозе се видјети и који осмјех. Кад пију кафу организују стразе да их не ухвати као да не знам ста раде. Упоредо са тим он показује ненормалан ниво ароганције, цак и агресивности. Он има одредјен број студената који га слусају и који под његовом заститом се деру на раднике, највисе у кухињи, са захтјевом да се сипа јос и слицним стварима. Примјетили смо и нових људи по дому колико хоцес!

Name

Нора

03.03.2016 17:23

На протесте у Фоци и незаустављајте се до БАЊА ЛУКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогати

03.03.2016 17:24

Засто је реагују надлезни?Ста се десава???Засто се несто мијења??Морају ли нам дјеца на улици тразити боље услове!!! ДОЛЕ БАГРО ПОКВАРЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.Сарајево

03.03.2016 17:25

Опет исто,опет исто...Студенти пријете,власт сути или се ко ресорни прави мутава...Мора ово ескалирати,МОРА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега

03.03.2016 17:26

Не рекосе колеге из БЛ како се зову и презивају код њих ови сто су донијели СУГУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студенти ИС

03.03.2016 17:27

Ста је са овим министром??И гдје је сада Додик??Цека кампању па да се слика поред домова...Зато студенти неце ни уселити док не додје кампања за опсте изборе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ппп

03.03.2016 17:28

Мислим да министарство треба да уважи захтјеве студената,ипак се ради о стварима које се њих директно тицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делије Север

03.03.2016 17:28

Директор се бас емотивно везао за фотељу а сто студенти зиве у лосим условима то њега не занима.Подрска студентима из Рогатице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мареска

03.03.2016 17:28

Наравнк да подрзавају своје директоре...Од њих и зиве...Од њих и купују изборе...Зали Бозе погинули бораца када их они полтрони од политицара из снсда поздрзавају!!!!Бандо покварена,пустите дјецу да нормално одрастају....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

03.03.2016 17:30

Реалбо гледано,засто и не промијене тог директора...Видио сам ових дана да се о њему сваста говори...Толико дусмана је немогуце да има добар цовјек...Поставља се питање засто га они локални превртљивци толико бране...Реално гледано,у питању је интерес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиса

03.03.2016 17:31

Па стварно људи хајде сви да реагујемо и помогнемо студнетима да се бар они изборе за своја права...Залосно је сто их и опозиција бар не подрзи....Али зато моземо сви на ПРОТЕСТЕ!!!Посла немамо,времена и снаге имамо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марелица

03.03.2016 17:34

Ја сам бивси радник Фамоса јер је упропастен...Упропастили га овакви ко тај директор или диктатор како га зову који је био и директор у фамосу...Упропастили нам фирме па их дај за директоре да и студенте упропасте...Јао нама и временима која нам предстоје...Бар се.студенти боре за себе и највљују протесте када су радници вец одавно изгубили.осјецај да могу несто да промијеме......Сви у ФОЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бамбола

03.03.2016 17:36

Еее моји студенти...Боље да сте к'о министар или као тај директор...Засто истјерујте правду!!!!Доле директор доле систем!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилосПале

03.03.2016 17:37

Мораце баја да окане јос једне краве музаре :)) Све мирисе на лосе резултате :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

студент

03.03.2016 17:39

Људи стање у домовима је катастрофално, то само ми студенти знамо. Под хитно смјенити директора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

03.03.2016 17:39

Главаса под хитно за директора!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мироња

03.03.2016 17:40

ЗНАМ ЈА ТОГ ДИРЕКТОРА,НИКАКАВ ЦОВЈЕК,ДЕЗЕРТЕР,ПРВИХ ПОЛА ГОДИНЕ РАТА У САРАЈЕВУ ПРОВЕО БИО У ПДПУ ПА СА БОСКОМ ПРЕСО У СНСДЕ А И САДА ЈЕ У ПДПУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацан

03.03.2016 17:42

Па знате ли ви како се ту намјестају тендери!!!Теско да це неко реаговати и дзаба сто унија реагује,криминал је иза свега...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Девојка

03.03.2016 17:44

Па зар ово није заврсено_ Главас је нас председник Парламента и треба да буде директор да исто добро води центар као и парламент. Ста ради овај деда белајац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцко

03.03.2016 17:44

Па зар ова агонија није заврсена???Наравно да није,премијерка је глува на проблеме студената и градјана...Цује само ММФ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

03.03.2016 17:46

И не требате одустати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркец

03.03.2016 17:47

Па доста висе јаваслука у сц пале....Непотизам и корупција...ЈАДРАНКА ИКОНИЦ ЗАПОСЛИЛА СИНА У ПРАВНУ СЛУЗБУ УНИВЕЗИТЕТА И ТО СА ПРИВАТНИМ ФАКУЛТЕТОМ!!!МАЈКА И СИН ПРАВНА СЛУЗБА....ТО ДА СЕ ИСПИТА И КАЗНИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

03.03.2016 19:57

И то дан након сто је дипломирао! Па сто се отимају него сто знају ста их цека!!!

Name

раде

03.03.2016 17:47

Само напред студенти И радници су уз вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треце око

03.03.2016 17:48

Не дајте да оде тако лако, МУП и Тузиластво да саслусају све,Драгана Бјелајца, Боска Томица, Јадранку Икониц, Игора Иконица, Тању Голијанин, Мија Мастиловица, Драга Ивановица, Ранка Луцица, Радмилу Цераниц. Ови људи све знају у задњих десет година који се криминал десио у Центру

ОДГОВОРИТЕ
Name

фамос

03.03.2016 17:48

Унистио је фамос сад домове докле висее!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

03.03.2016 17:49

Студенти сви на улице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

03.03.2016 17:52

Није мени цале крварио да ме ти ...један тјерас да на улицу излазим.

Name

никола

03.03.2016 18:25

Ако ти је добро остани куци драгане бјелајцу

Name

дусанка

03.03.2016 17:50

Радила сам 10 година у фамосу бјелајац је много лос цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацуноводја

03.03.2016 17:50

Студенти не одустајте,скините директора,ставите нормалног и способног цовјека да доведе ствари на нормалан људски ниво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

влада

03.03.2016 17:51

Ста то пада, пада владаа

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

03.03.2016 17:52

Ако га не смијене тразите и смјену министра

ОДГОВОРИТЕ
Name

зевс

03.03.2016 17:52

Сви на протесте ако га не смијене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сила

03.03.2016 17:53

Гдје сад баја да испостује студенте Ко то једном превари опт це

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

03.03.2016 17:53

Хоце ли се ико из власти огласити по овом питању!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паркетар

03.03.2016 17:53

Па ово је хит вијест данима а ниста се не десава..Министар појма нема,премијерка код ММФ-а,директор клепа а Боско плаце код Додика....Еее па мало сте се опустили пионири,долази омладина да Вас поцисти...И срам да буде оних потросених политицара сто бране фотеље...Директори су ту ради студената а не ради избора...Јад да не мозе веци бити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гара и Милева

03.03.2016 17:53

Поздрав свим насим студентима из Фоце. Рајко је прави представник нас.Љубимо га... Сви на протесте 20.марта!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кољега

03.03.2016 17:53

Смјена Бјелајца и да се домови зову Милан Вуцуревиц, за наук осталима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

правдаа

03.03.2016 17:54

Смјена и отварање домова или велики протести 20ог кратко и јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

03.03.2016 17:55

Докле це омладина у овој дрзави преко протеста и страјка да се бори за своја права и боље сутра... фунционисе ли иста у овој дрзави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цане

03.03.2016 17:55

Велика срамота за снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

свезналица

03.03.2016 17:56

Засто се министарство просвјете не огласи, раде ли они ста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

03.03.2016 17:56

Браво снсд са оваквим кадровима цете догурати "далеко"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мијуц

03.03.2016 17:57

Ово је страсно ко ради са студентима у РС, Драган Бјелајац и Грујо Бјековиц. Све пријератне коуњаре а сада заклети снсдовци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yуги

08.02.2017 19:05

Марш!

Name

сале

03.03.2016 17:58

Доле бјелајац

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

03.03.2016 17:59

А рата није видио и оно директор

ОДГОВОРИТЕ
Name

кицо

03.03.2016 18:00

Браво омладино

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацуноводја

03.03.2016 18:00

Казу локални СНСД стоји иза своих директора,па ако је тако треба и Директора а те СНСД-овце скинути и ПРОТЈЕРАТ са тог истог локала гдје сада дрзе влас. Јадна ли је власт гдје је СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сенко

03.03.2016 18:01

Само страјк гладју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент за примјер

03.03.2016 18:30

Од кад сам досао у домове страјкујем ја и гладју и зедју.. Сви ме јади овде могуци снасли али нема ефекта.. Нико нас не слуса.

Name

Управник са Стамболцица

03.03.2016 18:02

Похвале за Бјелајца..За 3 године је успео да замени 4 сијалице и поправи 3 браве на вратима. Јел треба јос 3 да продју па да нам поправе прозоре, бојлер, и цео дом који се распада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

03.03.2016 18:03

За све је крив додик он овакве подрзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицовиц

03.03.2016 18:03

Тај Грујо је у сколама као наставник физицког кидао дјеци ланцице са крстовима и тјерао их да носе петокраке.То је сада савјетник ректора Универзитета пензионер,власник ланца станова.Има ли у овој земљи Министра просвјете и министарства образовања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крки

04.03.2016 17:49

Грујо има пет станова А све ми ко он поштен.Кад је био председник рег.одбора СНСД запослио је и узео много А у кући никад није могао завршити да исто гласају.Он СНСД А жена му била кандидат за одборника испред Социјалиста.Цоловиц га увјек фали.

Name

Бог

08.02.2017 18:05

Да сам на твом мјесту, ДОБРО бих размислио прије него што напишем такве одвратне лажи. И немој се изненадити ако ти пресједне живот, као и онима који су ти допустили да шириш неистине.

Name

зоран

03.03.2016 18:04

Доста је доде висе доле бајаа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

03.03.2016 18:05

Становао сам некада на каловитим брдима. Добро се сјецам да нам седмицама нико није цистио купаонице и тоалет, а да су једина побољсања била видљива када би нека телевизија досла да сними у којим условима зивимо. Треба стати у крај јаваслуку руководства дома које је лосе годинама. Пуна подрска студентима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паликуца

03.03.2016 18:05

Дрзи воду док мајстори оду..Тако је пред сваке изборе..Имам два дјетета и једно студира у БЛ а друго је назалост на Палама..Обоје су корисници дома..Зао ми је ове неправде измедју двоје дјеце јер је дом на Палама скупљи а није ни затвора..Туга да те ухвати..Питам се само да ли људи сто то воде имају своју дјецу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале-п

03.03.2016 18:06

Е нека су и студенти показали зубе једном,некад су то били покретаци промјена у друству,а данас нису у стању смијенити једног неспособњаковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кУБ

03.03.2016 18:06

Хигијена-никаква, Храна- испод просјецна, Цијена-веца него у региону, Собе- неусловне, претрпане, постоје и 9-То креветне, Директор- недруствен, пријетеци настројен према студентима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мИРКОцОЛОВИЦ

03.03.2016 18:07

Бошко Томић је Белајац поставио за директора да би му био возач по страначким скуповима.Белајцу тај посао возача није стран јер је некада возио Гутаља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брадуљица

03.03.2016 18:08

Додје млад цовјек да студира на Пале,гледа по нету, гдје ста како, страница студентског центра ма нема, то услови, то базен, то спортски реквизити, то спортски терени, рекао би цовјек драма. Кад тамо??? Мем, будј, суга, смрад, мрак по ходницима, катастрофа!!! А поврх свега директор те јос прави будалом па онако сав поносан казе; Ста јеее? Имате топлу храну, топлу собу.... Па намцоре један сједи освјези страницу за поцетак, 21 вијек јее!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

...!!!

03.03.2016 18:08

Подрска студентима! Само напријед,изборите се за своја права!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вито

03.03.2016 18:08

Драги Паљани, суграђани, БХ јавности. Прије актуелизације ове проблематике, често сам рацунао док нисам извео коначну калкулацију. Ако узмете приходе и расходе студентског центара Пале на мјесечном нивоу а истовремено помнозите укупне приходе са 12 мијесеци и сазанате тренутно стање рачуна центра, што сам ја урадио преко старих познанстава у центру, онда ћете успјети да склопите финансијку конструкију и мозаик . Будуци да сам отисао у пензију као лиценцирани рацуноводја, спреман сам извести математицку рацуницу да је од периода постављења снсд-ових директора 2007.године Драга Ивановића па све до сада док је Драгана Бјелајц директор из СЦ Пале извучено цц 500.000,00 КМ Е сада би требали надлежни органи да ово испитају. Ш поштовањем Вито Г, дипл.ецц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

плуделибрат

03.03.2016 18:09

Бјелајац, а са Тањом си на ТИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсто

03.03.2016 18:09

Када наша дјеца устану на протесте, то неће бити нимало безазлено јер ћемо сада кренути ми, родитељи, па неће више бити ни тих Бошкића ни тих Бекија. Немојте се зачудити ако организовано студенти и родитељи заједно дођу да бојкотујемо испред Владе РС и тражимо смјену министра Малешевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студенатарија

03.03.2016 18:10

Охрабрује студентска солидарност без разлике са којег су универзитета, факултета или пак регије. И не дозволите да вас дијеле ни по ком основу: на студенте из РС и оне из ФБиХ, на оне са запада и оне са истока РС, па на оне из БЛ, на оне из ИС, па БН, ТБ, ЗВ, ПД, ФО.... етц етц.. Само храбро и поаметно, бескомпромисно и гласно. И треба да вас чују, ви заслужујете и боље и љепше и перспективније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саренац

03.03.2016 18:10

Свака цаст сто се покренула прица о крими.клану Бјелајац -Томић.Јавна је тајна да посао у центрру коста 10.000км ја нисам имао да дам толико и зато сам јос на бироу.Подрска студентима и ја цу са њим а протестовати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаци

03.03.2016 18:10

Снсд згријесио цим је ставио Бјелајца на функцио. Неспособан да управи ону своју дјецу а не ста друго. Брука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

03.03.2016 18:11

НЕКА ЈЕ НЕКО КОНАЦНО ПРОГОВОРИО О БЈЕЛАЈЦУ, ТОМИЋЕВОМ ДИРЕКТОРУ, МАРИОНЕТИ, ИСПРОФАНИСАНОМ ЛИКУ БИВШЕГ ФАМОСА КОЈИ СЕ ЗАТВАРАО СА НАШИМ РАДНИЦАМА ИЗ ФАМОСА И ЦУГАО ОБОЈЕНА. ТАЈ МАСИНАЦ ИЗ ФАМОСА ДОЛАЗИ У СТУДЕНТСКИ ДА РАДИ СА МЛАДИМ ЉУДИМА ГДЈЕ И ОНАКО ЛОШ ЦЕНТАР ДОВОДИ У СТАЊЕ ХАОСА. СВАКО ОЦИМА МОЗЕ ТО ВИДЈЕТИ. ГОРЕ У ФИРМИ ЈЕ ОБРАЗОВАО ФАМИЛИЈАРНИ КЛАН ИКОНИЋА И ГОЛИЈАНА СА ЊИМ. ДА ЛИ ЈЕ ИСТИНА ДА ЊЕГОВИ ПУЛЕНИ ГОЛИЈАНИН-ИКОНИЋ МОГУ ДА ШАМАРАЈУ ДРУГЕ РАДНИКЕ, ДА ЛИ ОН МОЗЕ ДАВАТИ РАЗНЕ ДОНАЦИЈЕ РАЗНИМ УДРУЗЕЊИМА, ПА СВЕ ДО СУМЊИВИХ ТЕНДЕРА ЗА ДУСЕКЕ, ЈАСТУКЕ, УГАЉ, ХРАНУ. ДОКЛЕ ВИСЕ??? ОВО ЈЕ СЛУЦАЈ ЗА МУП А А НЕ ЗА МИНИСТАРСТВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БанеМ

03.03.2016 18:12

Некада је стид. Центар био јака институција,имао и свој бус и своју фарму а сада је то голо предузеце..Мртво,зиви на апартима и принципу намјестених тендера..Залосно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

тинаТ

03.03.2016 18:14

Свака Част студентима на храбрости, А бјелајац срам те било прозивати дјецу да имају шугу, јел те то научио Додик, Томић и Марко Видаковиц да дјеци на телевизији кажеш да су донијели ШУГУ. СРАМ ТЕ БИЛО И ТЕБЕ И МИНИСТРА КОЈИ ТЕ ПОСТАВИО. Ти си отпад људског рода. Студенти само напред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.03.2016 18:14

Напријед студенти,има много квалитетних људи међу студентима,који би се обављали тај посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Натаса

03.03.2016 18:15

Свака Вам цаст сто ревносно пратите проблеме студената у Српској. Одговорно тврдим а МУП нека испита особе које треба да одговарају за актуелно стање и разне малверзације> 1. Драган Бјелајац (директор) По налогу Бошка Томића 2. Тања Голијанин, рачуновођа, шеф... 3. Јадранка Иконић, самозвана правница еx чистачица и њен син Игор Иконић 4. Ранко Лучић зв.Дено, који је благајник-управник СД Стамбулчић а данас га нигдје сакрио се иза бајног директора. ЕВО МЕНЕ ЕВО ЊИХ ПА АКО ИМА ОРГАНА ИСТРАЖИВАЊА И ДРЖАВЕ НЕКА НАС САСЛУШАЈУ СВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

То тхе моон анд бацк

03.03.2016 18:15

Па засто би одустали!? Наравно да нема одустајања. Ста могу добити тиме, ако се не буду борили за своја права... НЕМА ОДУСТАЈАЊА!!!! Боримо се за насе боље сутра!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодоровиц

03.03.2016 18:16

Ми смо у ФАМОС-у пропали због Бјелајца и оваквих...Нема шансе да Студентски центар не пропадне. То су ликови који да се ухвате за стабло јоргована, увенуо би.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јела

03.03.2016 18:16

Докле висе овако? Студенти заслузују да имају услове за зивот у дому,заслузују нови ДОМ! Смјену директора,апсолутно подрзавам! Тај цовјек ниста не ради за студенте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др. Гавранциц

03.03.2016 18:18

Децо, драги студенти, отишао сам у пензију као универзитетески професор, етике и морала. Верујте овај човјек нема грама морала овако рећи за обољелог студента. За ово у доба СФРЈ директор дома би лезао од 2 до 12 месеци. Будите достојанствени, јер овај није а снага ваша је ко планинска река, њу неће лако зауставити. Мењајте ствари на боље. ЛП, Ваш Проф.др Гавранчић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

03.03.2016 18:18

Упропастио је оно сто смо годинама дизали и борили за то. Он да је паметан одњео би оставку, искрено. Кад казем ОН знате на кога мислим, нецу ни име да му писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

03.03.2016 18:18

Сви на протесте! Пуна подрска студентима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоТребиње

03.03.2016 18:19

Слушам дневник и видјех да се помињу студенти на Палама и Фочи,био сам и ја у том центру ал у моје вријеме није тај Бјелац био, то је функционисало а гледам човека даје интервју и напада студенте, немогу да вјерујем да је њему битна фотеља, можете сви поцркати.Незнам дали је то све на тв вечерас видио ко треба, ово је срамота да овакав ли води младе људе, има ли ико близак овом јадном директору, да га посаветује, да је залутао, није педагогија за њега..Још су гори ови полтрони сто их је купио да га подрзавају...Онај Видаковиц је некада био постен момак,сада само дио клана....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацка

03.03.2016 18:20

Доста је Бјелајцаа.. Вријеме је да идее са директорске фотеље! Сви на протесте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

03.03.2016 18:21

Ја сам бивси радник ФАМОС Коран Пале и све најгоре могу рећи за Драгана Бјелајца док је био у ФАМОС-у. Само је могао аванзовати уз Бошка Томића и њему сличне.Не знам ста је сада у Студентском Центру али сви прицају да је стање хаоса а како не би било када је он директор. Ја сам и даље на бироу као и многе моје колеге радници док је Бјелајац дошао са бироа за директора и запослио своју зену у ПИО Пале која је такође била на бироу а као награда сто је уништио студентски је постављање у управни одбор ГАС ПРОМЕТА.... Срамота....Устајмо на ноге....

ОДГОВОРИТЕ
Name

поскок

03.03.2016 18:21

ПОСКОК, Насем друству треба једна институција која це испитивати рад И управљање јавним институцијама, институцијам од посебног знацаја И слицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.03.2016 18:22

Зато је Томиц постао председник управног одбора у заводу. А колико не запослених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

03.03.2016 18:23

Купи прње Бјелајац ! Све је конацно изасло на видјело , мобинг , однос према радницима , занемаривање студентских услова , приватна корист ... Како те није срамота дати изјаву за ТВ ? Конацно цемо добити нове студентске домове којима таква СТЕТОЦИНА не треба !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

03.03.2016 18:23

Омладино на протесте,досло је васих 5 минута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

03.03.2016 18:24

Снагу за радикалне ПРОМЈЕНЕ не видим никако у политичким елитама, али је видим у побуњеним студентима који имају врло јасну идеју шта хоће од образовања и услове у којима бораве ! Само напријед драги студенти ! Борите се за своје идеале и искорјените овај коров !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавица

03.03.2016 18:24

Ми спремни били и 29 а спремни смо и 20ог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стилиста

03.03.2016 18:25

Е сада се поставаља питање, ко је стилиста директорчићу а) супруга б) Јадранка ц) Тања Ова комбинација шарене/шат. кошуље и шат/шарене кравате нема у Ђурђеновцу... Само потврда свих предходних коментара да овај није низашта. Чим се не зна обући...не зна ни руководити фирмом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода

03.03.2016 18:26

85км смјестај у дому?! у Србији је то 2000дин,сто је око 35км,а домови су хотели А категорије у односу на ову тугу и цемер...Јес' да су сколарине доста скупље,ко није на будзету, али су студентски смјестај и храна на одлицном нивоу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аника

03.03.2016 18:27

У висе наврата су се и студенти и радници обрацали Министарству, сто писменим путем сто путем ТВ-а, апелујуци да се несто уцини у вези са овим питањем, али су се сваки пут оглусили на то. Нису се удостојили цак ни да обидју домове и виде како студенти ту зиве, јер вјерују њему на ријец како су студенти стока а да он ради све по прописима и за њихову добробит. Нити један студент нема ријеци хвале за тог цовјека, који и даље наставља са својим разноразним угњетавањима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Коран

03.03.2016 18:27

Тако је председнице, зив нам и здрав био. Ето да се огласим а знас да смо спремни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

03.03.2016 18:27

Леп поздрав за све. Хвала БН-у, што и ову тему актуелизова. Мислим да би требало ставити под ЛУПУ следеће особе у ЈУ.СЦ Пале: 1. Драгана Бјелајца ДИРЕКТОРА 2. Тању Голијанин, шефа рачуноводства 3. Јадранку Иконић самозвану правницу (бившу чистачицу) и њеног сина Игора Иконића ( правника ) који је под сумњивим околностима почео да ради са мамом. 4. Ранка Лучића, благајника који се води као управник с.д.Стамбулчић Ево података па нека се показу органи валсти и МУП-а РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивси домац на корану

03.03.2016 18:29

Па овако је било и прије 7-8 година. Када смо хтјели да се бунимо и несто урадимо изасло 12 студената од којих се 7 бојало ста це бити. Манипулатори, који утјерују страх студентима а ови срецни јер су "привилеговани" сто имају дом. Тако је и касније. Ево сад радим у просвети, казем људи морају се неке ствати мјењати, треба поцети прицати да се глас цује али.... НИКО НЕ СМИЈЕ.... (Е да ја кад сам био имали смо сигуро једанпут а ако је тамо неко располозен и два пута топлу воду, али седмицно)

ОДГОВОРИТЕ
Name

нина

03.03.2016 18:29

Докле висее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кула

03.03.2016 18:29

Студенти крајње је вријеме за ПРОМЈЕНЕ ! НЕ ТРЕБАМО да трпимо тортуру јер домови нису ниције приватно власноство. Сви на протесте и смјенимо неструцне људе који не маре за зивот студената у јако лосим условима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ада

03.03.2016 18:30

Па ви гласајте за снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.03.2016 18:31

Кога томиц и екипа бране знајте да неваља. Ојадили фамос извлацили дијелове па по Цацку продавали. Страсно да ова прица јос траје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

филип

03.03.2016 18:31

Драгане смраду летис ако Бог да

ОДГОВОРИТЕ
Name

палеливе

03.03.2016 18:32

А засто Нацелник Ковацевиц ниста не реагује, како могу дозволити овакво униставање. Па онај Слобо Савиц је био господин. Овај Бјелајац му не мозе ципеле оцистити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бајааа

03.03.2016 18:32

Дивни нас предсједнице(баја) реагуј цини ми се да је ово твоје стадо

ОДГОВОРИТЕ
Name

студент

03.03.2016 18:33

Зза домове и смјену до гроба доле снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маце

03.03.2016 18:33

Драгане мој кад одес ти, када загрме трубе и све задрхти.. сто улазис у фрку кад си слабији! БОЛЕ-ВОЛЕ :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

03.03.2016 18:34

Бјелајац се лицно хвалио да га је Додик поставио, па мој Милораде дје су ти оци биле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрква

03.03.2016 18:34

Драган је стара фамосовска марионета БОСКА ТОМИЦА то је увијек био и ниста висе од тога. Питајте Бошковог рођеног Брата шта мисли о Бошко. Ништа бољи није ни са рођеном сестром. Играо у свим страначким дресовима.Сада игра у СНСД овом дресу А да сутра продаје Еколошка партија он би био њихов верни члан

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

03.03.2016 18:34

Само слога студента спасава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марица

03.03.2016 18:34

Браво студенти, свака цаст, само напријед! Пуну подрску имате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија

03.03.2016 18:35

Ана Крајишник је сестричицна Томица, љекар и одборник СНСД у Палама. Да мозе са земље би је уклонио.Када се тако односи са најближим, шта да очекују остали.Бјелајац је његов пијун те је исти као он бездушни, безбожник и лош човек. Боско више нигдје не смије на листу јер вртоглаво губи број бирача.Како шију тако жању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф.

03.03.2016 18:36

Не знам како је студентима на Палама, нисам била у њиховом дому али им вјерујем све и из прица људи који су тамо зивјели у току студија или исли код некога тамо казу да је страсно. Али сам ја зато сест година провела у Студентском дому у Фоци и могу да вам све потврдим сто студенти говоре. И јос је горе. У сестокреветним собама простор 3 са 3. Гријање пусте преко ноци кад и у КЛ.центар јер се налазе у истом кругу. Топе воде има до 9. ујутру до кад и гријање и после нема цијели дан додје увеце око 1. кад опет упале гријање тако да је ред за ТРИ КУПАТИЛА КОЛИКО СМО ИМАЛЕ НАС 60. НА ЈЕДНОМ СПРАТУ БИО НЕСАГЛЕДИВ.За оне које нису могле цекати топлу воду гријале смо воду у лонце и посипале се и купале као да је ратно стање. Два wц на горњем спрату јер у трецем три године нису били у стању да купе водокотлиц...или да поправе. Цијеви од канализације директно изнад тусева и капала је канализација редовно.Нехигјена као да је избјеглицки камп.Али је битно да је управа пријетила избацивањем из дома свакоме ко не плати тај луксуз до 5. у мјесецу..ко није платио изасао би на огласну таблу у дому..као да дугује не знам ти колико. Онда менза..бајат хљеб од јуце у смјени једне куварице,а некад би нам дала по једну криску на тањир евентуално двије и њен одг би био "Немамо висе". Као да ми га она купује вец заметну и носе куци хране свиње.. и јос много ствари, вец овог назови директора лазовцину смијените сто прије. Откад сам уписала факултет у Фоци, а вјерујте, давно је то било сваке год. цујем "Отвара се дом у Октобру"..само не знам које године али бтно је да је Октобар.Бар је то сигурно. Зато их стисните сад не дајте им висе да вас терорису не цекајте јос 8. мјесеци вец одмах да се уселите јер је дом скоро па опремљен. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.03.2016 18:36

Браво момци свака цаст, мислио сам да су вас купили ко и све данас. Али видим да сте цасни и постени Свака цаст јос једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

терор

03.03.2016 18:37

Овај треба да буде осудјен за тероризам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Копривица М.

03.03.2016 18:37

Због оваквих ликова и БОСКА Паланачки СНСД је изгубио велики број чланова и изгубиће још.Нема шансе да у бази података имају 1.500 људи.Бирацко тело на Палама има око 30.000 бирача. Ето октобра,само што није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постдиплом

03.03.2016 18:37

Белајац двије године није дао у дом студенту палог борца иако је имао све услове. Разлог:Фикција у глави БЈЕЛАЈЦА да га тај студент руси или опозиционо делује. Ето политике, и директора. Брука над брукам. Срами се Драгане и Бога и људи. УПС...ти си атеиста

ОДГОВОРИТЕ
Name

марија

03.03.2016 18:38

Браво студенти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

03.03.2016 18:38

Одлази Бјелајац... Страсно је ово ста политика ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

03.03.2016 18:38

Само рокај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

03.03.2016 18:39

Доста је ових пропалих "кадрова" комунистицке дрзаве..Растутрили су онакву дрзаву па онда предузеца и сад' дај да упропасти и дјецу..Залосно и тузно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник ссс

03.03.2016 18:39

Зашто се Бошку ових дана усијао телефон звучи да ургира и моли за спас Драгана Белајца??? УСТАЛИ СУ СТУДЕНТИ, БИЦЕ ПРОТЕСТИ!!! Радници са студентима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перкан

03.03.2016 18:39

Е мој народе ста смо доцекали да нам дјеца зиве у оваквим условима... Доле Бјелајац..

ОДГОВОРИТЕ
Name

симосавиц

03.03.2016 18:40

Нема кога није звао Боле Томић да заштити Бјелана, џаба му је студенти су кренули. Нека се сјети Боле какву је симултанку одиграо када је учестовао у смјени Драге Ивановића, сада када је његовом пијуну одсвирало, куку помагајте...Е нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.03.2016 18:40

А неки дан изасли и дају изјаве они бране дирекора, знаци тај Томиц и остали локалци сте стављају у позицију Министра. Па то је доказ распада дрзаве. Локалац ведри и облаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

глигор

03.03.2016 18:40

Овај директор хоце да приватизује студенте. А студирати и радити мозе само онај ко му је по вољи. Па доста висе самовоље !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проф. Јовиц

03.03.2016 18:40

Када се сагледа вишеугаоно сва ситуација и сви коментари, ја бих овог Белајца препоручио за неки ријалти, нпр.парови на хаппy тв.или Фарму. Сваку срећу студентима, радницима, да истрајете, останете и постанете у борби са разним каракондзулама Леп поздрав и подршка из Лебана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

03.03.2016 18:41

Сви на протесте.. Доле Бјелајац доле Боско...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо кутлаца

03.03.2016 18:41

ОСТАВИО ЈЕ БЕЗ ПОСЛА ДРАГАНА ПАНДУРЕВУЦА ЗВ.ПАНДА. Јединог запосленог члана у тој породици који има мало дијете, он је био хранитељ те породице. Јој, Беки каква ће те клетва стићи, можда ћеш се распадати од шуге, за коју причаш да је весели студент донио. Биће бурно прољеће нешто ми боли у костима наговјеставају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каја

03.03.2016 18:42

Не могу да вјерујем ста овај Бјелајац ради.. Сви на протесте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоа

03.03.2016 18:45

Срамота за снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

03.03.2016 18:46

Браво момци свака цаст, само напријед. Томиц и Бјелајац су хиње само да им је пара, само своје дзепове гледају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домац

03.03.2016 18:46

Након доласка тв екипа у дом на Стамболциц и снимања просторија директор Бјелајац послао неког мајстора да поправља. Позивам тв екипе да се то сними поново. Знаци како су плоцице отпале од прије пар година и камере снимиле овај је узео неког малтера и само онако размазао по оним рупама као да се не види. Висе малтера по водокотлицу и поду него по зиду. Лицемјерство без краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

прота

03.03.2016 18:47

Протестиииии

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

03.03.2016 18:57

Све то треба у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

данка

03.03.2016 18:58

Без протеста нецете ниста успјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

госпава

03.03.2016 18:59

Е моја дјецо борите се за своја права неце вам нико други помоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ненад

03.03.2016 19:00

Срамота гдје студенти зиве

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

03.03.2016 19:02

Одлази драгане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цанаааааа

03.03.2016 19:02

Ма какво одустајање,борите се сад до краја !!!!!!! Тразите своја права.Нове зграде пропадају док се ви патите у старим русевинама. Због цега? Неције политике.И заувијек се ријесите тог дирактора Бјелајца !

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста дане и днс

03.03.2016 19:18

Код днс министра има више афера и лоповлука него код свих предходних заједно,оставка хитно и он и учитељица Р

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амстердам

03.03.2016 19:30

Управо процитах ову вијест,дајем подрску студентима.Не одустајте од васис оправданих захтјева.Одговорне послати на одговорност а после их посаљите за Амстердам да виде у каквим условима зиве суденти,ниста превисе али сасвим нормално.А нај вјеровтније ти одговорни нису нигдје ни били или несто видјели и ко зна какве они дипломе посједују.Сваки одговорни цовјек који је завсио високе сколе морао је да продје студенски зивот да би вас лаксе резумјео зато ја мислим да су они само досколовани,примитивни и ограницени људи који нису у стању да воде установе као сто су студенски домови,све им провјерите и видјецете да сам у праву,Драги студенти ако сада одустанете ту вам је крај и никада нецете моци висе ниста постици за своја права а они који подрзавају одговорне а и сами знају који је проблем у домовима стављају на себе велику одговорност.Само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицо

03.03.2016 19:55

За студенте

Name

Пале

03.03.2016 19:42

Па људи Јел могуце да ова агонија јос траје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикула декан

03.03.2016 19:47

ОВАЈ БЈЕЛАЈАЦ НИКАД ЦОВЈЕК НИЈЕ БИО НАПРИЈЕД МОМЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

клик

03.03.2016 19:49

Ови "студенти " из днс-а бас хоце да буду директори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Ц.

03.03.2016 20:02

Бас глупа инсинуација...Мозе бити било код директор јер це бити боље...Уосталом,ти студетнти су и изборили те домове...Није нико од ових потросених политицара...Доста је вас који сте факултете заврсили у дрзави коју сте унистили...Јадно..

Name

Суградјанин

03.03.2016 20:15

Слазем се! Бјелајац је јавно студентима на скупу у дому прицао да зграде нових домова нису уствари домови и да за ту прицу нема пара. Те зграде су како је рекао будуци хотели. Не знам јесам ли сањао али колико знам домове је отворио лицно Додик и рекао да це се звати Др. Радован Карадзиц. Бјелајац је стајао у маси као посљедње г.... а Томиц се наравно непозван као и увијек услихтао у кадар да изгледа битан...

Name

Блиц

03.03.2016 19:59

Увијек су студенти били снага промијена...Ови ако не могу смијенити једног директора и побједити ситне интересе Боска Томица,не треба ни постоји та унија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрда

03.03.2016 20:04

Не дају снсд-овци ни Мрду ни Бјелајца...Да се за народ боре као за фотеље,били би к'о Финска...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марелица

03.03.2016 20:06

Цуј снсд-е подрзаба своје директоре....Ааа бас су зли ови студенти,хоце мало бољитка и да мање краду...Ееее моји политицари,срамота да вАс буде...Па кад' видим оног Цоловица,додје ми да се одрекнем нације...Цосиц је некако улетио у кадар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

03.03.2016 20:06

Имам информацију да је у 2015 години из средства Студентског центра отисло око 40000 км на струцно усаврсавање запослених тј, (Тања, правник и он)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељка

03.03.2016 20:06

ПАДА ВЛАДА ВРУЦЕ ПРОЉЕЦЕ УВИЈЕК СВЕ КРЕЦЕ ОД СТУДЕНАТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телетина М.

03.03.2016 20:08

Ма дајте људи...Па не мозе ово бити хит тема...Јадно је да се овакав директор,криминал и неправда стите...Па зар допустити да се студенти јацно огласавају око овога...Срамота за Зељку и Малесевица...Ово је давно треба санкционисати...На ста смо спали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

03.03.2016 20:11

Поуздано знам, иако је запослио правника дан након сто је дипломирао да Бјелајац плаца адвокатске услуге адвокатима да га заступају на суду у разним предметима. Поставља се питање за ста правник прима плату ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

шпија

04.03.2016 00:30

ПРАВНИК ПРИМА ПЛАТУ ДА НАГОВОРИ ДИР.ДА ПОШАЉЕ У ПЕНЗИЈУ РАДНИКА И НАРАВНО РАДНИК ГА ДОБИЈЕ НА СУДУ И ПЛАТИ МУ СЕ ШТЕТА ОДАКЛЕ?ИЗ СТУДЕНТСКОГ СТАНДАРДА ,НИЈЕ НИ ПРАВНИК НИ ДИРЕКТОР ТАЈ НОВАЦ ЗАРАДИЛИ ВЕЋ СТУДЕНТИ УПЛАТИЛИ ПА АРЧИ БРАТЕ ДОК ЈЕ ТУДЈИХ ПАРА.

Name

Фибула

03.03.2016 20:29

Јој узаса,бране директоре,па зар је моцни снсд спао на то да брани и овако ситне институције...Мозда им је висе понестало лопова па немају кога другога да поставе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан Г.

03.03.2016 20:41

Све је исто у цијелој БиХ студенти у Сарајеву ФБиХ имају лоше домове али ово је катастрофа на Палама.Радио сам прије рата са овим Бјелајцем у ФАМОСУ, страсно лош човјек и алкос. Додуше као пословођа био, је гори за србе него за нас муслимане-бошњаке. Мада је и нас цвико партијским органима. ЛП Хасан Г.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ленка Г

03.03.2016 20:48

Ста је Бјелајац унистио младих зивота! Мало му је била Брана па сад Тања, него се на студенте обрусио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

падавиц

03.03.2016 20:51

Падосе и драган и боско браво студенти

ОДГОВОРИТЕ
Name

бока

03.03.2016 20:52

Свака цаст тратите своја права

ОДГОВОРИТЕ
Name

нидзо

03.03.2016 20:52

Багру у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

јанко

03.03.2016 20:53

Боско и бјелајац у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

ивана

03.03.2016 20:54

Сви на улицеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

буна

03.03.2016 20:56

Само протести

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Мецена 2

03.03.2016 21:06

Драги суграђани Паљани, народе Републике Српске! У предходној вијести везаној за студенте, почео сам да се оглашавам и да дам подршку студентима, те сам објавио само истину и само истину у тексту Бошко Мецена први дио. Обећао сам народу и овој телевизији да ће се текст наставити и наставља се.... Када је Бошко преузео локални Паљански СНСД, тада је био дужан да спроведе изборе по мјесним одборима, наравно знало се колико људи мора бити присутно и шта је кворум. У сваком мјесном одбору Бошко је лажирао изборе и вољу чланства те је поставио неспособне а себи лојалне људе. Шта се дешава, БУМЕРАНГ!!! Чланство масовно незадовољно исчлањује се и напушта ОО.СНСД Пале, прелази у друге одборе и странке. Бројност Бошковог чланства се видила на последњој трибини СНСД-а на Палама када је било око 1.000 особа у балон сали а Боле се зацрвенио те се правда како су на Палама тај дан двије-три свадбе:-) Наравно свима је било јасно да је то пад Бошкове популарности баш као и пад на листи за БХ Парламент када је са цц.13.000 гласова спао на 5.000 гласова на цијелој изборној јединици. За вријеме Јокића Пале су имале од 7 до 10. СНСД- ових директора које је поставио одбор Пале. Бошко је сада спао на једног директора Драгана Бјелајца зв.Беки Бекић и ако му њега смјене, онда је он предсједник ОО.СНСД без иједног свог директора. Да разјаснимо остале директоре које се воде као СНСД-ови на Палама поставили су Н.Радмановић и С.Кошарац. У наредним текстовима писаћу о превареним људима и оним који су дали паре Бошку и Бјелајцу да би се запослили. Наставиће се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

03.03.2016 21:15

Еее свака цаст домацине!!!

Name

Бик који сједи

03.03.2016 21:10

Видимо се брацо у Фоци 20-тог...Студенти Лукавица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцина

03.03.2016 21:14

Па овај директор је познат по пјесми "Бице п*цке орлу и гаврану на Корану о Спасову дану..Хаварија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ханибал

03.03.2016 21:16

Бог те мазн'о гледам ове коментаре,популарнији тај вас Бјелајац од Рајка Дукица...Земљо проломи се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хркљус

03.03.2016 21:17

Подрска из Бања Луке...Хоце ли бити организован превоз?Само заједно и не могу нам ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаго

03.03.2016 21:18

То је највеци преварант на палама нико га не воли то је једна обицна дзукела која ојади све и гдје се он појави ту висе нема опоравка имамо примјер фамоса ево сада студентског центра па јел треба јос несто да упропасти требате се студенти борити за своја права од вас све поциње русите и власт ако треба доста су упропастили ову наду напацену дрзаву уз вас сам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јајце

03.03.2016 21:18

Па доста висе...Изадјите на протесте и смјењујте редом....Ни овог министра збуњеног не заборавите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витко

03.03.2016 21:19

Путуј игумане....Поздрав са Каловитих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

03.03.2016 21:19

СМРТ ФАСИЗМУ СЛОБОДА НАРОДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

клик

03.03.2016 21:20

Боле док те нападају знаци да некима много сметас и да се прибојавају резултата на локалу. Само напријед пун гас до октобра а онда нека типкају поруке док имају допуна :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хипи

03.03.2016 21:28

Хахахаха Какав болан боле,какав црни резлутат??Па он болан никада резултат није ни имао...Осим сто је церку запослио у Централну банку :) Али Бог све види :) И не троси се допуна на коментаре полтрону...

Name

Снага ОКТАНА

03.03.2016 21:48

Ја никада нисам видио да се пуг гас мозе извести са празним резерваоаром...Боле је потрошена масина која је презивела пуно сервиса али година производње је евидентна. Труо мотор, трула скољка јбг.све труло

Name

Тимотије

03.03.2016 21:20

Еееее моји јадни ликови од потросених политицара....Па јос је ТИТО знао да су студенти у праву!!!!! Смјењујте те тог и не брукајте се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кристијан Подграб

03.03.2016 21:23

Немојте Малесевица заборавити...Није ни његово масло за рамазана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столе

03.03.2016 21:24

Ааа ја наивко мислио да је баја најгори у селу :) Па ово има разних баја и бајица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крстиц

03.03.2016 21:25

ПОДРСКА ИЗ КАЛИНОВИКА ДОСТА ЈЕ НАСЕ ДЈЕЦЕ ГОРЕ ПРЕЗИВЉАВАЛО И НЕ ТРЕБА НИ ЈЕДНО ВИСЕ ДА ОВО ПРЕЗИВЉАВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фаграм

03.03.2016 21:30

НАСА СЛОБОДА БИЦЕ ПОРАЗ ВРАГУ-КОРАН 23

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско Томиц-Мецена 1

03.03.2016 21:35

Бошко Томић је познати мецена, како штити (јер је пуно компетентан) уметност, културу па и образовање тако је занесен улогом Паљанског мецене изашао из домена културе и умјетности и бацио се на посао да уредује у образовању. Није му пошло за руком у високом...тамо он каже "уздигнути су ти проф.др-и", ипак се Боле одлучио да кадрује не само у средњем него и у основном образовању. Тако да је одлучио да за директора ОШ."Србија" у Палама кандидује познату и чувену учитељицу Сању Лончар - Капуран, која јавно деци говори да је у СНСД-у због Бошка. Будући да је кандидат за директора био дугогодишњи директор Неђо Ждрале, трка је била веома неизвесна. Из непознатих околности Неђо је нашао заштиту у тадашњем министру доц.др Горану Мутабџији и гле чуда Неђо Ждрале продужи-обнови мандат. Тада је био јасан сигнал да се Боле повуче из области за које су за њега инт. тешке као археолошка генетика. Једино Боле није схватио отворене сигнале!!! Опет се петљао у образовање, културу умјетност али безуспешно. Не може се рећи да није имао сречу, имао је. Упадне му кашика у мед те искористи на сцени Паљанског СНСД-а, пад Јокића и преузимње кормила. Није се пуно рзмишљао довео је за директора ЈУ.СЦ.Пале свог дугогодишњег машинца, колегу са стројевих машина у ФАМОС-у да управља студентским стандардом. Наравно као вртоглави пад Болета од броја гласова и других ствари, сам пад прате његови компањони, тако да је само чудо како се Драган Белајац и до сада одржао. Студенти су у праву...иду напријед...могу срушити много веће ствари од Драгана Белајца. Све док Бошко буде ишао у Велешиће- старо Сарајевско насеље, код чувене гатаре Разије да му прориче останак и именовање директора, овакве ствари ће бити свакодневница. Не знам зашто вјерује у те ствари када му је профулила за именовање директора ОЦ.Јахорина. Наиме, Разија и Боле као и сами грах, пасуљ и кугла говорили су да ће Влада РС именовати Кома Симовића Бошковог кандидата за директора Олимпијског центра Пале и гле чуда дође Веско Лазаревић за директора...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напацени студент

03.03.2016 21:35

Борите се студенти и тразите своја права,пустите ли да то сад продје неце бити "другог рока" !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кузмановиц

03.03.2016 21:35

Подрска студентима из Канаде.Само масовно , јединствено и самоувјерено у демонстрације.Будите упорни ,не одустајте од својих захтјева, Цак ста висе тразите не само боље услове зивота у домовима него сто је јос далеко вазније тразите да се створе услови у друству који це вам омгуцити да надете посао и да имате примања од којих цете моци нормално зивјети.Борите се за своју будуцност.На ове вуцибатине и на све слицне њим абез обзира којој странци припадају не обрацајта пазњу а нити их се пласите јер ви сте велицине и у вама је снага и памет.Немате ста да изгубите јер ионако је све на тим просторима птонуло до дна.Младост је сама по себи пуна наде и немојте дозволити да вам и то одузму.А десице се ако не прдузмете ниста и за пар година кад заврсите факултете будете присиљени да се придрузите армији незапослених који годинама цекају на било какав посао.Ви заслузујете много, много висе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калкулација

03.03.2016 21:38

Боско Томиц - посланицка пензија, просле године добио отпремнину посланицку 30000 КМ, јесенас именован у управни одбор завода за запосљавање поред пензије. Церка у централној банци Бих итд итд. Бјелајајац директор и предсједник управног одбора гаса из Лукавице. Моја маленкост- стипендију 100 КМ, пола лавабоа, грло без сијалице а суге на извоз...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијело дугме

03.03.2016 21:39

Добар дан! Од синоћ читам и не могу да вјерујем. Живим у Вишеграду и имам продавницу спортске опреме, продајем између осталог дресове. Стицајем околности имам велике пријатеље на Палама па ми кажу за овог лицуса Томића да је играо у свим дресовима, прије рата у дресу Савеза комуниста, после рата у дресу СДС-а, затим дуго у дресу ПДП-а а сада са сједом косом игра у дресу СНСД-а. Позивам га када дође у Вишеград да ми се јави да му дам на поклон један дрес али спортски

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЛАДУСИЦ

03.03.2016 21:42

Сва улагања и силни милиони који се улазу у студентски стандард падају у други план због оваквих ликова. Влада не зна ста се ради на локалном нивоу. Силна је корупција и унутрасњи непотизам. У студентском центру се врси селекција подобних и неподобних. Без обзира на струцну спрему ако ниси Томицев пијун готов си. Бицес мобингован, оптузен и ољаган као нерадник, све са разлогом да други додје на твоје мјесто. Томиц је све своје позапосљавао а и сам као пензионер не одустаје и хоце јос.Бјелајац га слијепо слуса јер му је дао функцију директора и зато је и оболио јер није са народом лако који ту зарадјује за зивот.Умјесто да Студентски центар буде респектабилна фирма претворила се у гнијездо највецег смрада тренутно у Републици Српској.Студенти су увуцени у то јер ипак ту зиве сто је недопустиво. Док је Бјелајца и Томица нема напријед и мозе бити само проблема. Страх од контроле финансија би могао да игра овде највецу улогу и зато Томиц иступа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

03.03.2016 21:44

Цуо сам јуце како Боско и Бјелајац прицају у кафетерији на Палама и Боско казе:Ниста не брини,ако све пропадне,преузецемо Паљанску кориду,обец'о ми је Миле :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фамос

03.03.2016 21:45

Само напријед дјецо и мудро,цувајте се ових хијена...Све су продали,сви имају станове по Београду...Неце ти много изгубити а спремни су све да вам прокоцкају...ХРАБРО ЈУНАЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кинта

03.03.2016 21:48

СВИ НА ПРОТЕСТЕ СВИ НА УЛИЦЕ НИСТА СЕ НА ТВУ НЕ РЈЕСАВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лида

03.03.2016 21:54

А ста је са малверзацијама од прије 15 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланка

03.03.2016 21:54

Драган Бјелајац је софер Бошка Томића исто као сто је возио Гутаља.Када оде у пензију нека оде достојанственпо као Паја и Јаре легендарне камиондзије.Јадранка Иконић је случај за МУП, СИПУ и све истразне органе који криминал она покрива годинама.Јој Јацо када ти додју нови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосна сова

03.03.2016 21:58

Ово је залосно...Послије це да се пита Милорад сто је пала странка...Па требао је на вријеме да се упита засто никада на Палама ниста није ни урадио...Ааа скркао толико новце... 1.Скола Србија 2.Дворана Србија 3.Тунел Стамболциц 4.Јахорина 5.Економски факултет 6.Нови домови ...И ови ликови су све понистили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

03.03.2016 22:24

Само напријед студенти. Само тако мозете испунити васе циљеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потпарол

03.03.2016 22:33

Хвала паљанском СНСД-у на целу са Боском Томицем сто је омогуцио овакав слијед догадјаја. Поцевси од Електродистрибуције па до Студентског центра. Од своје похлепе и глади заборавили су свог коалиционог партнера који га дрзи на власти. Ако оде он, оде и власт, а онда оде све у ПМ. Томиц и компанија заједно са Бјелајцом само гледају себе и њима ДНС ниста не знаци, само сметња. Ево и снимак како се опходе према својим надредјеним хттпс://www.yоутубе.цом/ресултс?сеарцх_qуерy=удавите+тегелтију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

03.03.2016 22:44

Напријед студенти!.подрска студентима..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борисане

03.03.2016 23:51

До доласка Драгана Бјелајца за директора све зене у Студентском центру су за 8 март добијале рузу и по 50 км. Умјетник је то укинуо и подијелио по каранфил. Не би то толико бољело да није исти дан покупио све зене из рацуноводства из канцеларија и одвео на руцак у ресторан Огњисте. Напомињем само зене из канцеларије, а остале је оставио у сузама понизене као да су низа раса. Надам се да дзукела неце доцекати овај 8 март као директор па да прославимо и ми како доликује а не да нас неко понизава и омаловазава само зато сто радимо као цистацице, весерице,куварице,сервирке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико А.

04.03.2016 07:11

Није друзе Огњисте него ресторан Завичај Пале

Name

бјелица

03.03.2016 23:58

Теско це овај из фотеље...највисе це недостајат свом јарану секари...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све видим

04.03.2016 07:11

Само мотка Србина Спасава-другачије не иде-удрите багру СНСД-а!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука

04.03.2016 07:52

Ста је у стању један неспособни руководилац урадити од фирме,то је страсно.Распад система тотални. Нема тај стида ни мало,јос изадје на тв и тврди да је све ок.Ко да је неко луд па не види на ста лице домови и то искљуциво откад је он досао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

04.03.2016 08:35

Драги студенти, само напријед Борци су уз вас и ви будите уз борце у предстојецим протестима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

годзила

04.03.2016 08:35

Томић се бори свим силама,упетљао је и ген.секретара СДСД-а да брани Белајца ал ако га неодбрани бар нека одбрани мијесто директора у студентском центру јер има Бошко још провјерених кадрова из Фамоса ,а гдје Вам је тај Фамос?На клоцнама ,ето гдје је,боле ушао су у УО завода за запољавање ,по статуту нема да управљаш ОО Пале или је то да само још мало издрзи матори деда да се постави на листу као носилац ,мало му је па да још бере који одборнички додатак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

04.03.2016 08:48

Само склоните силедзију и пијанца. Унисти фирму, унисти људе. Људи се питају сто се тросе толики антидепресиви и таблете. Како другације издрзати са будалама. Хљеб се куци мора донијети а ајде издрзи кад знас колики терор те цека на послу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Метко

04.03.2016 10:33

Требала би ова омладина ове гузоње растерати из фотеља и сами преузети једном ово у своје руке и показати старим како млади могу некад бити паметнији од њих , и да се једном крене напред а не уназад опет Поздрав свима и подрзка студентима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

04.03.2016 11:35

Хоце ли бити организован превоз из Зворника??Код нас је слицна ситуација...Хоцемо и ми на протесте!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прцко

04.03.2016 12:16

Идемо на протесте!!!Нема стајања!!!Подрска из Лукавице..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсто

04.03.2016 12:17

Еее моја дјецо...Ниста ви промијенити нецете...Толико су сви корумпирани да се ниста постици неце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Фоца

04.03.2016 12:22

Еее моја дрзаво...Јесмо ли се за ово борили...Јбмти борацки додатак....Овај директор к'о да је заледјен 30 година....И она волусина Боско исто...Мијењајте момци,стрепе пред вама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо К

04.03.2016 12:27

Па ста они мисле да се не зна колико су пара извукли за кампању???Родјак ми је рекао да је за снсд-е сипао гориво у кампањи на рацун студентског центра и то му је признато као дневница...Лопови предајте се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола М

04.03.2016 12:29

Па ово је страсно ста нам раде...Забранили су нам посјете,бонове нам пониставају,дисциплинске дијеле,ограницавају улаз као да смо у затвору...И ми смо људи...Коран

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивси студент

04.03.2016 12:44

У Титово вријеме студенти су били СИЛА.Одбију руцак и одмах врх партије састанци по цијелу ноц из страха да студенти не изађу на улице и одмах испуне све зајтјеве судената.Ови данасњи студенти уз дузно постовање немогу нити имају снаге иста остварити.Баја це за десет минута разбити ове "јединствене ставове" и сви це на своју страну.Немају они м.да низаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кристина

04.03.2016 12:45

Сви на протесте!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

04.03.2016 12:48

Мислим дакле постојим!Реце Боско Томиц и нестаде...У напад студнети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цехотина

04.03.2016 12:50

Посебно ми је зао дјевојака са медицине...Узасни су услови у којима станују...Молим Вас да реагујете...И момци су у трској ситуацији јер немају ни право на дом а ни исхрану као сто је то слуцај у Бања Луци...Драго ми је сто сте одабрали Фоцу и драго ми је сто це подрзати и насе колеге из Бања Луке...Хвала Милисицу :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован П

04.03.2016 12:54

Па то је горе зло и наопако...Каква нам је власт,такви су и директори-корумпурани,себицни,полтронски настројени..Каква дрзава,такви и домови-руинирана,упропастена,корумпирана,цензурисана и прије свега трула због ситносопственицких интереса...Пустите бар студенте да зиве као људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуртула

04.03.2016 13:39

Опет је Тв била данас на Стамболцицу. Испао је хаос на ходницима! Вецина дома је отисла на предавање на скијање на Јахорину и то су цистацица Руза и управник Луциц са фалсификованом дипломом искористили и покусали да спријеце давање изјава. Кад су видјели да не могу пријетњама су и својим присуством покусали да ублазе изјаве студената. Обадвоје дрзи Боско Томиц у опстинском одбору и наредјено им је да се овако понасају. Овоме се мора стати у крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјокица

04.03.2016 13:47

Ево дошли тв новинари да узму изјаве студената,како им је у студентском центру по вођством Белајца,тај исти директорциц је извршио притисак на раднике, домара -дену и чистачицу да препадају дјецу шта ће рећи пред камерама ако мисле и даље живјети у дому. То је страховлада белог директора и његових полтрона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

04.03.2016 14:19

Морате мијењати цијели систем...И директора и министра и оне тамо неке назови политицаре....Све мијењати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Мецена 3

04.03.2016 14:52

Бошко Томић звани мецена због мијешања у изборе директора школа, директоре културних установа па све до умјетничких установа, рођен је 20.1.1949.године у селу Забојска код Трнова. Када разговарате за Паљанским меценом реће Вам да је дипломирани социлог са ФПН у Сарајеву. Он има везе са социологијом као ја са археолошком генетиком. Диплому је добио јер је уредно платио доц.др Хидајету Реповцу, тако да је овај машински техничар из Забојске код Трнова, постао квази социолог који на анкетном питању новинара у октомбру 2014. године пресретнут микрофоном испред Парламента, није знао одговор на питање КО ЈЕ БИО ОГИСТ КОНТ?! Народ Пала је очекивао препород, када је медијски помпезно 14.4.2013.године Бошко постављен за предсједника ОО.СНСД Пале. Шта је резултат очекивања напаћеног народа? Ништа, пустош и три тачке...вакуум... Мецена је само радио на личном плану да се обогати а народ да ојади, што је и великим дијелом успио. Нараод је узалуд очекивао, односно очекивали су само они који природу карактера Бошка Томића нису знали. Да је тај народ зано да мецена не прича са рођеним братом, Пером Томићем, кога није ни посјетио када је Перо био посљедни пут хоспитализован, сигурно не би ни добио око 5.000 гласова на последњим изборима. Бошко није само лош према брату, исто је и са сестром. Бошкова сестрична др Ана Крајишник-Лопатић, дивна жена која је имала око 350 гласова за одборника у Паљанском локалном парламенту, имала би дупло више да Бошко у кафанама "Бит" и "Завичај" није дао директиву седам дана прије избора, да се не треба гласати за др Ану Крајишник јер је шпијун. Сестричну је окарактерисо као шпијуна али на његову велику жалост Ана прође директно са својим гласовима. Он је оптуживао најближе, као што су прије радили УДБА-ши а у ствари он је шпијун и фејк. Ако се сјетимо 09.2.2009. када је мецена дао оставку на мијесто министра рада и борачко инвалидске заштите РС, као једнини ПДП-ов министар, прешао је у СНСД за директора Завода за запошљавање, гдје се бавио професионалном шпијунажом. Само, тешко ће се икада сазнати за кога мецена ради. Једни кажу да има договор са Паљанском власти да истура лошег кандидата да не прође, други кажу да је задужен да распери коалицију ДНС-СНСД-СП а трећи шпекулишу да је главни сарадник са бошњачким странкама из Сарајева ФБИХ а све под плаштом СНСД-а. Ко ће све то знати када је Бошко прошао школу у Кумровцу, те је вјешт свему? Било како било једно се зна да је мецена мегаломан. Иако је по одласку из БХ Парламента наплатио 30.000 КМ на име отпремнине - пензионера, мало му је било 30.000 КМ те се кандидовао да поред пензије буде предсједник У.О.Завода за заошљавање Републике Српске гдје ће мецена примати мјесечну накнаду за свој (не) рад 500,00 КМ мјесечно. Наравно док је Бјелајца он има испумпавање 2.500 КМ мјесечно, које Бјелајац мора да исчупа из студентских пара и однесе свом ментору и налогодавцу свих брљотина у ЈУ.СЦ Пале. Наставиће се... Предлог и жеља, да БН ТВ добије награду Гиљермо Кано, за слободно новинарство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац са Нахорева

04.03.2016 16:18

Свака вам част што раскрињкавате багру. Када ће Мецена 4 изаћи.узивам у вашим текстовима

Name

92

04.03.2016 16:19

Боско је ухапсен и присилино послат на Зепу гдје је погинуло 40 Паљана добровољаца.На рацун рањавања добио заслуге које га не следују јер је понављам извуцен из мисје рупе. Данас кад га видим на полагању вијенаца коса ми се дигне на глави!

Name

Зилбо

04.03.2016 16:25

Е свака цаст аутору текста када це бити јос...

Name

Даница

04.03.2016 23:11

Ово је прејак текст као и остали. Молба за нове.Хвала аутору

Name

Манојло

05.03.2016 07:05

Е чуј 30.000 КМ за отпремнину А ја кад сам отишао у пензију ФАТЕКС Соколац ми дао ћилим за отпремнину.Е туго

Name

Пензионер

05.03.2016 12:46

Хвала оном ко ово написа чуо сам да је узео 30 хиљада за отпремнину биће то једна од парола на протестима

Name

Сретена Б.

05.03.2016 13:52

СВЕ ЈЕ ИСТИНА БРАТ ЊЕГОВ РОДЈЕНИ ПЕРО ТОМИЦ ГОВОРИ СВЕ ЛОСЕ О ЊЕМУ А СТА ЦЕ ОСТАЛИ.ТАКОДЈЕ РЕЦЕНО МИ ЈЕ ДА ЊЕГА ЊЕГОВА ЗЕНА СЛАВКА ЗАВАДЈА СА ФАМИЉОМ

Name

Малина

04.03.2016 15:35

Фоца гори у Горазде паде :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Каловита

04.03.2016 15:39

Надам се да це овај Рајко Павловиц да постане Цегевара :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

04.03.2016 16:18

Дзаба се јос увијек не извлацис из Боскове г..ице,готов си ......Не мозе те висе ни он спасити .......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

04.03.2016 17:06

Само реци бозе сацувај, па засто министар не мјења ту будалу, ста томиц има с министарством просвјете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радница Факултета

04.03.2016 18:29

Нека прво студенти очисте факултете и унвезитрте од шљама који је наприман па онда идите у домове

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

04.03.2016 18:42

Подршка,смјените шљам днс и Марка пола кадрове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сад

04.03.2016 19:30

Марко поло и малешевић на туњице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема проблема

04.03.2016 20:23

Бивси директор Саво Ристицевиц кадар СДС-а био за вријеме СДС-овог министарства, Драго Ивановиц кадар СНСД-а за вријеме СНСД-овог министарства, Садасњи Драган Бјелајац кадар СНСД-а за вријеме министарства ДНС-а и неки проблем? Не видим засто министар неби могао да га смјени и такодје да постави кадар из своје странке???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоса

04.03.2016 23:22

Бјелајац је једини од набројаних који се петља у избор и рад легитимних студентских тијела да би обезбједип себи мир а на устрб студената корисника дома и њихових услова. Па се зато ни једна залба скоро не цује иако их има на претек. Мито који су представници студената узимали или оне паре за алкохол који су куповали су обезбједјени из фиктивних путовања које је плацао студентски центар. Најбаналнији примјер је да Управни одбор ни након 5 мјесеци нема цланове из реда студената. На тим изборима су побиједили студенти који њему не одговарају и који неце мито и из тог разлога нису јос ни именовани. Именовањем би имали увид и у пословање фирме и то би му била аутомаска нога. Он то зна и зато опструисе именовање на разне нацине. Сви студенти који су просли кроз дом имаце два факултета , један по свом избору и други Криминалистику јер годинама гледају како корупција функционисе пред њиховим оцима! Надам се брзој смјени дотицног директора и промјени политике у домовима за 180 степени а највисе ради омладине и будуцих генерација. Нови домови за нова боља времена!!!

Name

Делегат

05.03.2016 09:17

Казе један цовјек, функционер СНСД-а ,добар је Драго био са поцетка имао је добре идеје али кад је видио да мозе украсти то је било страсно, узимао Бозе сацувај. Али знас ста, Драго је мала маца ста је овај сад, Бјелајац узима пуно висе али ипак је код њега специфицна ситуација јер не узима себи. Сад ми је све јасно....

Name

Пале

04.03.2016 20:57

Бице ово изгледа Српско Пролеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав Г

04.03.2016 22:07

Ниста без добре мотке у демонстрација...Прво Фоца па онда Бања Лука...Немојте заборавити Боска Томица који стоји иза свега...Ааа и Малесевиц није наиван нимало како изгледа...Само су њему далеко Пале и Фоца из Бања Луке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кркан

05.03.2016 11:05

Само рокајте...Ни трава да не остане...Све смјењуј...Доста је висе ових фаца.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парох

05.03.2016 12:23

Сад додјох са задусница и морам пренијети утиске које сам добио тамо. Прицајуци са људима примјетио сам да је главна тема цитавог гробља Боско Томиц и Драган Бјелајац и афере у Студентском центру Пале. Ракију по ракију за покој мртвих прица је била све гласнија а и занимљивија. Мој коментар на све то је био немојте овде пустите мртве бар на миру....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

05.03.2016 12:25

Само млади могу донети промене. Подрска од генерације која је истросена ратом и бедом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

05.03.2016 13:25

Ја ипак мислим да господин Бјелајац ради свој посао коректно. Некоме смета то сто је ок цовјек,па хоце да га смјене.

Name

Студент

05.03.2016 13:28

Свака цаст за директора садасњег.... цовјек се залазе за студенте ...вриједан и постен је..... није крив он за тровање храном и слицно сто му константно намецу ...

Name

Милан В

05.03.2016 14:19

Студенту како се зовес, имас ли сугу, гдје си је добио, кад си је донио у дом . Такодје јесу ли ти куци сугави?

Name

Студент

05.03.2016 14:03

Искрено. Студент сам, али ово што раде студенти Универзитета у Источном Сарајеву раде потпуно несвјесно. Опијени причом локалних назови студентских лидера, као што је Главаш иду на протесте, мислећи да ће се изборити за нека своја права, боље услове и слично. Истина је да су они само злоупотребљени како би неко други сјео у фотељу Бјелајца. То што ће неко други бити именован за директора неће ријешити проблем. Проблем лежи много дубље, па и дио кривице пада и на саме студенте. Студенти живе заједно у домовима, треба да заједно воде рачуна о истим, а оно што гледам сваки дан је како они уништавају намјештај у истим, стално праве неке проблеме и слично. На крају крајева, код приватника неће наћи смјештај испод 300 КМ. Жалосно је што су услови лоши, али некад због властитог понашања не заслужују боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

студент из дома

05.03.2016 14:45

Ја сам лицно задовољан условима у дому. Храна је одлицна. Нико ни куци не једе боље. Свака цаст за директора Бјелајца и неговом руководство. Свака цаст на упорност и залагање које сам директор изврсава.

Name

Велики брат

05.03.2016 15:15

Искрено али искрено колико вам је Бјелајац дао пара да писете позитивне коментаре? Има ли данас у дому дволитра и марлбора лигхт? Мозда појединцима има, али вецини нема. Вецина је досла да студира, уци, да им буде топло и да их нико не избацује за васкрс или први мај да би клепао паре од министарства.

Name

гледалац

05.03.2016 14:14

Много ботова Савеза за промјене, мање људи више коментара нисам видјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

05.03.2016 14:20

Каква смо ми .ебена провинција. Нема нама напријед кад смо и оне који требају бити авангарда у друству ставили у воловски јарам политицара. Укините овакве факултете не требају нам ко зна ста це бити ова дјеца кад продју кроз њих а вјероватно ниста довољно добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

политика

05.03.2016 15:20

Рано је поцела предизборна ал ипак има напретка са плаката на стубовима пресли смо на интернет. Телекому зелим рекордну зараду у изборној 2016.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стоп

05.03.2016 16:28

И ја казем ово је друзе незапамцено докле иду ови Снсд-овци. Јос мало по куцама це нам претурати...

Name

Питагора

05.03.2016 15:50

Стварно безвезе... Скупила се групица неких левата који говоре у име осталих... Ја познајем 90% студентата из домова, нико се не жали, добро им, јефтино... И дође нека групица вјечних студената, партијски нахушканих, да они нешта руше... Немају основне културе нити се знају понашати! Послије Бјелајца вам може доћи само неко гори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

05.03.2016 16:12

Од 3 године његовог директоровања он у Фоци није био 2 пута и то задњи пут прије двије године. Одакле си ти и ста прицас, која групица, ста млатис? Кога познајес? Ко си ти цовјеце да судис о момом мисљењу и мојим условима у којим зивим??? МАкните ми се и ви и Бјелајац из зивота!!!

Name

Вјецеслав

05.03.2016 16:24

Бивса цистацица Јадранка Икониц је запослила сина у СЦ дан након сто је дипломирао! Дакле само један дан! Сина јој је запослио директор Драган Бјелајац јер је бивса цистацица која ради тренутно на пословима администрације фалсификовала папире да би он могао конкурисати на мјесто директора.Дакле имамо у директора, административну радницу и правника или секретара који су једни другима заврсили послове. Из домова је изасло студената и студената са високим просјеком који ни после 10 година немају посла. Посла немају због оваквих као сто су сви набројани.Ви се овде не борите само за своје услове у дому вец и за сансу за запослење јер докје оваквих на власти нема посла за вас. Прво кцери, синови,родјаци па тек онда суденти ако и тад буде мјеста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

врх

05.03.2016 16:44

Цистарцица запослила директора. Ови студенти су катастрофа.

Name

Психијатар

05.03.2016 16:42

Он не мозе да дрзи стање у сосптвеној куци а не у домовима, тај цовјек има дијагнозу, разумете ли??? Уз то све конзумира алкохол, То су лабилне лицности и непредвидиве су сто је најгоре!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лоповлук

05.03.2016 16:44

Дефинитивно слуцај за Сипу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цовјек са Корана

05.03.2016 18:04

Мсм да не мозе горе бити него сад. Демострације нису ни потребне, гледам кроз прозор и размисљам какав је ту некад био парк, а сад могу кромпир посадити у бразде од аута која долазе ноцу у студентски. Да је неко способан у том дому ставио би неку зардињеру, несто посадио а не оставио на милост и немилост. Додусе бодљикаву зицу са оне стране код спортских игралиста морам споменути и похвалити бајног директора сто нам је омогуцио призоре Аусвица у самом сусједству

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

05.03.2016 18:08

Бјелајац је човјек за примјер, али такви обично сметају, па се по сваку цијену настоји да се такви ''уклоне''.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бруцос

05.03.2016 19:30

Нама студентима је добро ко висе у име нас преноси негативности нас директор се са нама договара о свему и нема ниједног насег захтјева д нам није удовољио немозе ваљати само вјецитим студентима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањак

05.03.2016 19:39

Мање људи а висе коментарс колико су вас платили ми се не залимона храну супер је а и директор је супер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курцрвит

05.03.2016 19:41

Ста се ку.ците са новинарима а не зивите у дому багро лоповска нама је добро ко вам је дао лову да то радите багро .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курцрвит

05.03.2016 20:10

Има ли у фоци управник како се зове та ради јели тразио боље услове за студенте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алкос

05.03.2016 21:06

Зове се момо ивановиц алкос нико га нејебе све унистио па им крив неко другието ваммома па га јебите он је управник туце 1500 маркица а само будали слуцај за психијатра

Name

Кадар

05.03.2016 21:58

Такав је управник и на Стамболцицу, алкос пропалитет. Мозе код Бјелајца сваста проци ако си подобан !!!

Name

егоиста

05.03.2016 22:57

Па и Бјелајац се алкохолисе увелико, треба ли помињати од кога купује ракију од које раднице? И оно сто иде куци са посла свако 10 минута и то је на цасицу. Треба му сасити алкотест изненада, јер без алкохола не мозе пуно времена. Ових дана се цува па му је опало самопоуздање...

Name

Доцент

06.03.2016 08:54

Срам Вас било, Момо је био један по један борац на најчешћим ратиштима. Већина људи се борила у рату али Момо и његова јединица су били најјачи. Питајте БЈЕЛАЈЦА и Томица гдје су били у рату, поготово БЈЕЛАЈЦА. Момо се борио на најчешћим ратиштима да би се сада ови слободно ко прасад ваљали у директорким фотељама.

Name

Милан

05.03.2016 20:50

Дајте људи за цијену од 230 марак по цовјеку је пуно??Ко писе ове глупости??Какви су то кретени??Потписите име и презиме ако сте фаце :)) Ааа нисте Драган ;) Момци из прилога су изасли јавно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко С

05.03.2016 20:55

Пу јебем ти сунце...Ста казе без икаквог разлога???К'о да си у Аусвицу одрасла!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

05.03.2016 21:31

За све ове сто бране Бјелајца и Томица и глуме фрајере. Дабогда вам Бјелајац био први комсија, ниста висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Коле

06.03.2016 09:06

Нек ти мама цисти мајмуне! Студенти да цисте а они из канцеларија руке у дзеп ....

ОДГОВОРИТЕ