Реал нуди Алегрију 7 милиона € по сезони!

Председник Реала Флорентино Перес наводно је понудио тренеру Јувентуса Масимилијану Алегрију седам милиона евра по сезони!

Фудбал 04.03.2016 | 13:20
Реал нуди Алегрију 7 милиона € по сезони!

Шпански медији спекулишу да је Перес поставио ултиматум актуелном тренеру Зинедину Зидану да освоји Лигу шампиона или ће га заменити управо Алегри.

Италијански стручњак има уговор са "Старом дамом" до лета 2017, али му торински клуб нуди продужетак сарадње на још једну годину за 3,5 милиона евра.

Због тога је Перес наводно понудио Алегрију дупло већу суму уз неограничен буџет за трансфере како би вратио на Сантјаго Бернабеу титуле првака Шпаније и Европе.

Алегри је са Јувентусом освојио дупли курну прошле сезоне и неочекивано стигао до финала Лиге шампиона, а Скудето је освојио и са Миланом 2011. године.

Реал је тренутно тек трећи у Примери са четири бода мање од градског ривала Атлетика, а девет од лидера Барселоне која има и меч мање.

С друге стране, "краљевски клуб" је на корак од четвртфинала Лиге шампиона јер је у првом мечу осмине финала савладао Рому 2:0 на римском Олимпику.

Коментари / 0

Оставите коментар