Арнела мучена, па избодена ножем

Авдија Селимовић из Олова (26) и његов пријатељ Муриз Бркић из Сокоца признали су да су убили 24-годишњу Арнелу Ђогић чије је тијело пронађено јуче око 13 сати у кањону ријеке Ступчанице, на локацији Кршеви, између Олова и Оловских Лука, гдје је бачено низ литицу.

Босна и Херцеговина 03.03.2016 | 12:45
Арнела мучена, па избодена ножем

Несрећна дјевојка је посљедњи пут виђена у суботу око 20 сати како вози свој пеугеот 206 кроз Олово, код хотела Аqуатерм. Исто возило је послије пронађено код кафића “Код Менсе” у улици недалеко од њезине породичне куће, пише Вечерњи лист.

Сви њезини ближњи и пријатељи подијелили су вијест о нестанку и замолили све оне који имају било какву информацију о њој да се јаве. Међутим, оно што је запањујуће, исту вијест је на друштвеним мрежама подијелио и Муриз Бркић, један од убица.

"Не могу причати о томе, постоји полиција и нека она то рјешава. Свјестан сам свега, човјек ми је отворено рекао: ‘Арнелу су убили и ту бацили’, значи отворено ми рекао. Свјестан сам свега тога, али не могу говорити о томе", казао је брат страдале Арнеле Ален Ђогић који је иначе вишегодишњи ловац и добар познаватељ овог терена те је помагао при потрази.

Свему је, наиме, претходила љубомора. Наводи се како је Авдија Селимовић бивши дечко убијене Арнеле, који је у договору с Бркићем одлучио одузети јој живот.

Истражитељи говоре како су је прво физички онеспособили, потом у несвјесном стању одвели до мјеста гдје су је мучили, задавили и ножем изболи па, како би прикрили злочин, бацили у понор од 200 метара на једној од неприступачнијих локација у Олову.

На једној стрмој падини према ријеци још дан раније пронађен је женски црни капут с капуљачом закачен за грање, за који се претпостављало да припада Арнели.

Иначе, инспектори су претходно пронашли Арнелин мобител у коме су нашли пријетеће поруке које јој је слао Авдија Селимовић. Тако је он и доведен у везу с нестанком, а убрзо је све и признао, као и његов пријатељ.

"Арнела и Авдија су у посљедње вријеме имали пуно трзавица у вези, те су је и окончали. Она му је, наводно, у суботу послала поруку да се нађу у Олову. Авдија је од ње често извлачио новац, те је Арнела и ту ноћ са собом имала доста новца, и то око 1000 КМ, којим је највјероватније планирала платити регистрацију аутомобила. Познато је како су се њих двоје у суботу навече нашли на договореном мјесту", наводе познаници.

Око куће ожалошћене породица Ђогић окупили су се многобројни пријатељи и комшије. Сви су још увијек у шоку.

"Чувши тужну вијест, и доктори су долазили и смиривали њезине најближе. Била је злато од дјевојке. Она и Авдија су били око годину дана у вези. Момак је њезину оцу раније пријетио. Тада му је запалио сијено и машину за балирање, због чега је чак био и осуђиван", испричао је један мјештанин.

Он је казао како је Арнела била јако вриједна и послушна дјевојка и да је радила у фабрици конфекцијске робе Алма.

(Независне новине)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мики

03.03.2016 11:51

За те лудаке је мало и смртна казна

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

03.03.2016 12:46

Само још треба да аааааааааааааааааааадвокат преко доктора установи да је неурачунљив.Саучешће породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пилот

03.03.2016 14:39

Двојицу крвника пустити са те провалије да лете.

Name

Брле

03.03.2016 14:35

Када имамо лудих адвоката, зашто не би имали и лудих убица, логично.

ОДГОВОРИТЕ