Дадиља: Убила сам дијете због Путина

Гјулчехри Бобокулова (38), дадиља која је прије неколико дана у Москви убила дијете и одсјекла му главу, рекла је да је убила малу Анастастију из освете због руских напада у Сирији.

Свијет 03.03.2016 | 22:54
Дадиља: Убила сам дијете због Путина

Узбекистанка која је са одрубљеном главом дјетета изашла на улицу и викала "Алаху екбер", каже да је све ово одмазда због муслимана који страдају у нападима руских авиона, које је одобрио предсједник Русије Владимир Путин.

"Светим се онима који проливају крв. Путин је пролио крв, авиони спроводе бомбардовање. Зашто муслимани гину? Они такође желе да живе", рекла је она, а преноси Ројтерс. "Новости" су раније писале да Бобокулова пати од шизофреније и да се 15 година лијечила од те болести.

Москва: Дадиља је ментално поремећена

Изјаве жене која је рекла да је убила девојчицу у Москви да би осветила муслимане настрадале у ваздушним ударима Русије у Сирији треба схватити као изјаве "ментално нездраве" особе, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Гјулчера Бобокулова, пореклом из Узбекистана, приказана је претходно на видео-снимку како каже да је извршила злочин јер је незадовољна одлуком руског председника Владимира Путина да покрене ваздушне ударе у Сирији.

"Можда грешим. Ја нисам стручњак или судија, али је очигледно да дефинитивно говоримо о жени која је ментално нездрава", рекао је Песков.

Он је додао да тако треба посматрати све што каже једна "толико поремећена жена".

Руски истражни комитет саопштио је да у телефону дадиље која је оптужена за сурово убиство нису пронађени бројеви телефона двојице мушкараца, за које се сумња да су међународни екстремисти.

"Информација коју су поједини медији објавили да су у телефону Гјулчере Бобокулове из Узбекистана пронађени контакти екстремиста није истинита“, рекао је портпарол Истражног комитета Владимир Маркин.

Он је апеловао на медије да проверавају информације са Истражним комитетом и напоменуо да је та институција једина надлежна да спроводи истрагу о свирепом убиству четворогодишње девојчице, пренео је "Спутњик".

Руске власти су у понедјељак, 29. фебруара, подигле оптужницу против дадиље осумњичене за убиство четворогодишње девојчице.

Оптужена је раније рекла у притвору да јој је "алах наредио" да детету одруби главу.

 

 

(Новости.рс/Мондо.рс)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

нажалост

03.03.2016 11:26

Ко је дао дијете болесној жени?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

03.03.2016 12:21

Бас тако. Какви су то идиоти да оставе дијете једној сизофреницарки која се љеци 15 година?? Или су и родитељи исти,посто се ради о дијетету са спеијалним потребама. Вјероватно генетски поремецена беба.Страсно. Залосно.

Name

зумба

03.03.2016 12:04

Ускоро се оснива медјународни суд за злоцине у Сирији,сви це морати објаснити засто су убијали,изгладњивали хиљаде људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.03.2016 15:05

Мислис сто су британски муслимани одсјецали главе људима по Сирији!?

Name

Боле

03.03.2016 12:34

Овој пацијентици је потребна континуирана електрошок терапија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

узас!

03.03.2016 12:51

Зато драги родитељи,кад тражите дадиљу нека вам не буде тешко и "незгодно"будућој дадиљи затражити увјерење о некажњавању и љекарско увјерење.То би било скроз ок.Знам да то код нас и није уобичајено али како оставити јадно, мало дјетешце незаштићено са умно премећеном особом.Шизофренија је подмукла психичка болест,периоди кад је особа скроз ок и периоди кад јој гласови "наређују" шта да ради.Никада ниси сигуран. Јадно дјете нека јој лака земља,сада је на неком бољем мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

03.03.2016 13:58

Прави исламиста одсјекла главу хендикепираном дијету што ниси отишла па одсјекла лично Путину главу,тамо зна да би добила по пи.ки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

03.03.2016 14:00

Кидо би ти дио по дио тијела. Исламска куцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

04.03.2016 06:33

Вјера нема везе са овим.Јуче је објављена вијест као је неко у аутобусу у Београду пијан викао "Аллаху егбер".Будала и кривих дрва никад неће нестати.Као и таквих који једну часну вјеру повезују са поремећеним типовима.На свијету има 2 милијарде Муслимана.Реци,недај Боже да их је 10% настрано као што си ти.

Name

Оси

03.03.2016 19:28

Видила жаба да се коњ поткива па и она дигла ногу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИА

04.03.2016 07:12

То вам је слика и прилика муслимана. Школски примјер муслимана7муслиманке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

04.03.2016 07:27

А како изгледа по теби неки православац или католик!?