Истанбул: Ликвидиране двије жене нападачи

Након што је јутрос у Истанбулу дошло до напада на полицијску станицу и полицијски аутобус, нападачи су успјешно ликвидирани.

Свијет 03.03.2016 | 12:02
Истанбул: Ликвидиране двије жене нападачи

 

Најмање двије жене напале су сједиште специјалне полиције у Истанбулу користећи гранате и ватрено оружје, али на срећу нису убили или повриједили нити једну особу.

Напад се десио у европском дијелу града, у кварту Бајрампаша, пише Интепендент. Нападачице су након неуспјелог напада побјегле у оближњу стамбену зграду коју су убро окружиле снаге безбједности.

Приликом упада у објекат, нападачице су ликвидиране, а један полицајац је рањен.

Нити једна терористичка организација није преузела одговорност за напад.

Експлозије и убиства све су чешћа појава у Турској, поготово у југоисточном дијелу земље гдје нападе врше терористи Исламске државе (ИДИЛ) и припадници Курдске радничке партије (ПКК).

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

баћо

03.03.2016 20:17

И, новинари, понекад пишу небулозе. Гледајући, аудио снимак видимо двије женске особе , необучене за тероризам, са ручним наоружањем, никаквим ручним бацачима,изгледа ,на своју руку, највјероватније у покушају да се освете Турским властима за ,неко ,почињено(терористичко) убиство неког блиског њима двјема. Нико није преузео одговорност, и неће, јер је чин индивидуалан,по свој прилици.Туска ,по обичају, проводи геноцид над Курдима, и, овога ће бити све више. Ништа чудно.

ОДГОВОРИТЕ