Састанак у Палати предсједника Српске

У Палати Републике вечерас је одржан састанак владајуће коалиције.

Република Српска 02.03.2016 | 22:15
Састанак у Палати предсједника Српске

Састали су се предсједник Републике Српске Милорад Додик, премијерка Жељка Цвијановић, предсједник Народне скупштине и потпредсједник ДНС-а Недељко Чубриловић и лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић, такође присустовли су му и министар финансија Републике Српске Зоран Тегелтија и директор Хипо Алпе Адриа банке Горан Бабић.

Није било изјава за медије, али незванично сазнајемо да се разговарало о предложеном закону о конверзији кредита у швајцарским францима који је на дневном реду Скупштине, а предложили су га СДС и Српска радикална странка Републике Српске.

Приједлог закона ће према најавама подржати и власт и опозиција, а расправа у Скупштини је прекинута и биће настављена у четвртак.

Погледајте прилог из Дневника 2 БН ТВ о данашној расправи у Скупштини Српске:

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

02.03.2016 21:31

Прихватила власт СДСов приједлог с циљем добијања локалних избора. Питам се да ли је СДС свјестан да на овај начин ради за СНСД? Зар СДС мисли да ће народ њихов приједлог доживјети као њихов? Народ ће конверзију схватити као добар потез ове катастрофалне власти. Опозиција мора престати давати овакве приједлоге позицији. Опозиција уствари не жели преузети власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

02.03.2016 21:38

У знак солидарности са превареним градјанима требало би бојкотовати хипо банку јер ово сто су они радили је планирани злоцин у циљу пљацке истих.То би онда била порука и за све остале банке да се не упустају у слицне криминалне радње

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

02.03.2016 22:07

Каква драма и какви лузери мајко мила.

ОДГОВОРИТЕ