Sastanak u Palati predsjednika Srpske

U Palati Republike večeras je održan sastanak vladajuće koalicije.

Republika Srpska 02.03.2016 | 22:15
Sastanak u Palati predsjednika Srpske

Sastali su se predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine i potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović i lider Socijalističke partije Petar Đokić, takođe prisustovli su mu i ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija i direktor Hipo Alpe Adria banke Goran Babić.

Nije bilo izjava za medije, ali nezvanično saznajemo da se razgovaralo o predloženom zakonu o konverziji kredita u švajcarskim francima koji je na dnevnom redu Skupštine, a predložili su ga SDS i Srpska radikalna stranka Republike Srpske.

Prijedlog zakona će prema najavama podržati i vlast i opozicija, a rasprava u Skupštini je prekinuta i biće nastavljena u četvrtak.

Pogledajte prilog iz Dnevnika 2 BN TV o današnoj raspravi u Skupštini Srpske:

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hm

02.03.2016 21:31

Prihvatila vlast SDSov prijedlog s ciljem dobijanja lokalnih izbora. Pitam se da li je SDS svjestan da na ovaj način radi za SNSD? Zar SDS misli da će narod njihov prijedlog doživjeti kao njihov? Narod će konverziju shvatiti kao dobar potez ove katastrofalne vlasti. Opozicija mora prestati davati ovakve prijedloge poziciji. Opozicija ustvari ne želi preuzeti vlast.

ODGOVORITE
Name

rade

02.03.2016 21:38

U znak solidarnosti sa prevarenim gradjanima trebalo bi bojkotovati hipo banku jer ovo sto su oni radili je planirani zlocin u cilju pljacke istih.To bi onda bila poruka i za sve ostale banke da se ne upustaju u slicne kriminalne radnje

ODGOVORITE
Name

bl

02.03.2016 22:07

Kakva drama i kakvi luzeri majko mila.

ODGOVORITE