ЕЛ - Перо Антић спреман за Звезду и жели тријумф!

Против Звезде морамо да потврдимо квалитет и победимо! Центар Фенербахчеа се нада тријумфу вечерас!

Кошарка 04.03.2016 | 11:40
ЕЛ - Перо Антић спреман за Звезду и жели тријумф!

Након првог пораза у Топ 16 фази Евролиге, у Атини, од Панатинаикоса (76:71), Фенербахче, нашег Жељка Обрадовића вратио се на победнички колосек у домаћем шампионату где је у дербију савладао Галатасарај (77:68). Сад екипу најтрофејнијег тренера Европе очекује дуел са београдском Црвеном звездом, а повратник у састав Фенера Перо Антић за Моззарт Спорт истиче да очекује веома јаку утакмицу.

„Звезда има одличан тим који се бори током свих 40 минута меча, али ми морамо да потврдимо свој квалитет и да изађемо као победници“, каже Антић.

Да ли за вас утакмица има неку другу димензију?
„Кад радиш неки посао професионално онда се емоције морају искључити. Волим Звезду, али то ништа неће значити у петак, неће нам бити лак, али морамо уписатинове бодове“.

Како стоје ствари са вашом повредом листа десне ноге?
„Сад је све у реду, иде набоље, али нећу откривати да ли ћу бити максимално спреман за дуел са Београђанима“, закључио је Антић јављање за наш портал, из Истанбула, уз напомену да жури на тренинг.

Утакмица девете рунде Е групе Топ 16 фазе Евролиге Фенербахче - Црвена звезда игра се у петак од 19.30. Фенер је први у групи са једним поразом, а Звезда има скор пет према три.

Коментари / 0

Оставите коментар