EL - Pero Antić spreman za Zvezdu i želi trijumf!

Protiv Zvezde moramo da potvrdimo kvalitet i pobedimo! Centar Fenerbahčea se nada trijumfu večeras!

Košarka 04.03.2016 | 11:40
EL - Pero Antić spreman za Zvezdu i želi trijumf!

Nakon prvog poraza u Top 16 fazi Evrolige, u Atini, od Panatinaikosa (76:71), Fenerbahče, našeg Željka Obradovića vratio se na pobednički kolosek u domaćem šampionatu gde je u derbiju savladao Galatasaraj (77:68). Sad ekipu najtrofejnijeg trenera Evrope očekuje duel sa beogradskom Crvenom zvezdom, a povratnik u sastav Fenera Pero Antić za Mozzart Sport ističe da očekuje veoma jaku utakmicu.

„Zvezda ima odličan tim koji se bori tokom svih 40 minuta meča, ali mi moramo da potvrdimo svoj kvalitet i da izađemo kao pobednici“, kaže Antić.

Da li za vas utakmica ima neku drugu dimenziju?
„Kad radiš neki posao profesionalno onda se emocije moraju isključiti. Volim Zvezdu, ali to ništa neće značiti u petak, neće nam biti lak, ali moramo upisatinove bodove“.

Kako stoje stvari sa vašom povredom lista desne noge?
„Sad je sve u redu, ide nabolje, ali neću otkrivati da li ću biti maksimalno spreman za duel sa Beograđanima“, zaključio je Antić javljanje za naš portal, iz Istanbula, uz napomenu da žuri na trening.

Utakmica devete runde E grupe Top 16 faze Evrolige Fenerbahče - Crvena zvezda igra se u petak od 19.30. Fener je prvi u grupi sa jednim porazom, a Zvezda ima skor pet prema tri.

Komentari / 0

Ostavite komentar