Ранијери: "Мали" Лестер бориће се за титулу!

Менаџеру Лестера "пуно срце", иако његов тим није успео да победи Вест Бромвич Албион.

Фудбал 04.03.2016 | 22:00
Ранијери: "Мали" Лестер бориће се за титулу!

Без обзира на то, менаџер "лисица" Клаудио Ранијери без устезања каже да је њихов циљ титула првака Енглеске, што пре неколико недеља није био случај...

"У трци су Тотенхем, Манчестер сити, Арсенал, а ту је и 'мали' Лестер да се бори са њима. Верујемо у себе. Зашто не бисмо освојили титулу? Треба да размишљамо позитивно", рекао је искусни Италијан.

Лестер је у суботу голом у 89. минуту победио Норич, а у уторак је мало недостајало да се против ВБА понови тај сценарио. Потврдило се да је Махрезу, Вардију и друговима некада лакше да играју у гостима, против нападачки оријентисаних екипа.

"Узели смо четири бода из две тешке утакмице, што је фантастичан салдо. 'Живи' смо у трци за титулом и спремни за даљу борбу", додао је Ранијери.

"Срећан сам јер је наша фудбалска представа била фантастична. Не можеш увек да победиш".

Прошле сезоне у овом време, Лестер је био озбиљан кандидат за испадање, али је у последњих девет кола остварио чак седам победа.

"Можемо то да поновимо. Трудићемо се. Против ВБА нисмо баш имали среће, можда ћемо је имати више у наредним утакмицама", завршио је Клаудио Ранијери.

Коментари / 0

Оставите коментар