Ranijeri: "Mali" Lester boriće se za titulu!

Menadžeru Lestera "puno srce", iako njegov tim nije uspeo da pobedi Vest Bromvič Albion.

Fudbal 04.03.2016 | 22:00
Ranijeri: "Mali" Lester boriće se za titulu!

Bez obzira na to, menadžer "lisica" Klaudio Ranijeri bez ustezanja kaže da je njihov cilj titula prvaka Engleske, što pre nekoliko nedelja nije bio slučaj...

"U trci su Totenhem, Mančester siti, Arsenal, a tu je i 'mali' Lester da se bori sa njima. Verujemo u sebe. Zašto ne bismo osvojili titulu? Treba da razmišljamo pozitivno", rekao je iskusni Italijan.

Lester je u subotu golom u 89. minutu pobedio Norič, a u utorak je malo nedostajalo da se protiv VBA ponovi taj scenario. Potvrdilo se da je Mahrezu, Vardiju i drugovima nekada lakše da igraju u gostima, protiv napadački orijentisanih ekipa.

"Uzeli smo četiri boda iz dve teške utakmice, što je fantastičan saldo. 'Živi' smo u trci za titulom i spremni za dalju borbu", dodao je Ranijeri.

"Srećan sam jer je naša fudbalska predstava bila fantastična. Ne možeš uvek da pobediš".

Prošle sezone u ovom vreme, Lester je bio ozbiljan kandidat za ispadanje, ali je u poslednjih devet kola ostvario čak sedam pobeda.

"Možemo to da ponovimo. Trudićemo se. Protiv VBA nismo baš imali sreće, možda ćemo je imati više u narednim utakmicama", završio je Klaudio Ranijeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar