Конте више не рачуна на ветеране Пирла и Де Росија!

Селектор Италије Антонио Конте одлучио је да подмлади екипу па на Европско првенство у Француској неће водити Андреу Пирла и Данијелеа Де Росија.

Фудбал 03.03.2016 | 16:00
Конте више не рачуна на ветеране Пирла и Де Росија!

Како преносе италијански медији, бивши тренер Јувентуса не рачуна ни на Марија Балотелија, од кога се већ годинама очекује да буде један од кључних играча "Азура".

"Коријере дело спорт" пише да искусни тамдем који је освојио Мундијал 2006. неће бити на списку јер Пирло не игра довољно конкурентан фудбал у САД, а Де Роси има много проблема са повредама.

О дисциплини Балотелија сувишно је говорити, а додатан разлог је и што ове сезоне није стандардан ни у Милану, који је тренутно далеко од врха италијанског фудбала.

Конте планира да гради везни рад око Марка Вератија из ПСЖ-а и Клаудија Маркизија из Јувентуса, док ће у нападу шансу пружити још само Лоренсу Инсињеу из Роме и Федерику Бернардеском из Фиорентине.

"Азури" су се "прошетали" кроз квалификације са седам победа и три ремија, а на првенству Европе играће у групи са Белгијом, Шведском и Републиком Ирском.

Коментари / 0

Оставите коментар