Бланка Влашић пожељела срећу српској атлетици!

Чувена хрватска скакачица увис била је једна је од познатих гостију на отварању атлетске дворане у Београду.

Остали спортови 02.03.2016 | 14:20
Бланка Влашић пожељела срећу српској атлетици!

Хрватска скакачица увис, Бланка Влашић оценила је да атлетика у Србији расте из године у годину и пожелела је српским такмичарима много успеха на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Чувена атлетичарка је присуствовала отврању атлетске дворане у Београду, као и митингу "Сербиан Опен Индоор".

"Јако ми се свиђа дворана, јако је лепа и заиста је ово један искорак за српску атлетику. Жао ми што нисам наступала данас, али се надам да ћу то да надокнадим следеће године. У сваком случају, честитам од срца, баш сам срећна што сам присуствовала овом митингу", рекла је Бланка Влашић новинарима у Београду.

"Расте вам атлетика сваке године и то је одлично. Надам се да ћете имати пуно успеха у Рију", додала је она.

Хрватској рекордерки у скоку увис, двострукој светској шампионки и освајачици других највиших одличја с многобројнијих такмичења, оперативним захватом је недавно у Финској уклоњен део кости који јој је иритирао Ахилову тетиву.

"Сутра је три недеље од операције, доктор је јако задовољан каква је ситуација, рана добро зараста и сад ћемо кренути с мало интензивнијом рехаблитацијом. Надам се да ће све бити на време, да се могу припремити за Рио. У Рију циљамо на највише, па шта Бог да".

Атлетски митинг у Београду испратио је и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

"До сад смо се на даљину подржавали, а сада смо се и упознали. Јако га ценим као спортисту и као особу, један је од јачих каракрета у свету спорта и узор младим спортистима тако да ми је била велика част", рекла је Бланка Влашић.

Коментари / 0

Оставите коментар