Ухапшени признали убиство Арнеле Ђогић

Двадесетшестогодишњаци С.А. из Олова и М.Б. из Сокоца осумњичени су да су Арнелу Ђогић из Олова, која је нестала током протеклог викенда, убили па бацили са литице.

Босна и Херцеговина 01.03.2016 | 17:51
Ухапшени признали убиство Арнеле Ђогић

Та дјевојка је нестала у ноћи између суботе и недјеље, а због тог злочина осумњичени су приведени у просторије Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона (МУП ЗДК).

"Те особе су ухапшене и тренутно се налазе у сектору Крим полиције, гдје се врши комплетирање извјештаја о кривичном дјелу убиства за тужилаштво", казали су данас поподне из МУП-а ЗДК.

Извоз из полиције казао је да су осумњичени признали убиство, те да су казали да су потом бацили дјевојку са литице код Олова.

"Тимови специјалне јединице МУП-а ЗДК, алпинисти и рониоци, тренутно врше претраге терена за које су почиониоци кривичног дјела казали да су бацили дјевојку", навели су из МУП-а ЗДК.

Посао им је био отежан због стјеновитог терена и бујице.

"Међутим, припадници специјалне јединице МУП-а ЗДК улажу максималне напоре како би прегледали терен", навели су из полиције.

"У овом трентуку можемо казати како дјевојка још није пронађена. Све надлежне екипе су на терену и активно трагају за несталом", казали су полицијски извори.

Нестала дјевојка посљедњи пут је виђена док је управљала својим аутомобилом, који је касније пронађен недалеко од њене куће. Подсјетимо, грађани су раније позвани да уколико имају било какве информације које би могле резултовати њеним проналаском, да их пријаве најближој полицијској станици. Иначе, ријеч је о другом случају нестанка особе у протеклих мјесец дана на подручју Олова.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

камелеон

01.03.2016 19:42

Како сазнаје "Авазов" портал ухапшени младићи су Муриз Бркић из Сокоца и Авдија Селимовић из Лишака код Олова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

01.03.2016 20:27

Лудака, да убију једну жену. Психопате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсо.

02.03.2016 11:51

Вјесање јавно !!!!

ОДГОВОРИТЕ