Uhapšeni priznali ubistvo Arnele Đogić

Dvadesetšestogodišnjaci S.A. iz Olova i M.B. iz Sokoca osumnjičeni su da su Arnelu Đogić iz Olova, koja je nestala tokom proteklog vikenda, ubili pa bacili sa litice.

Bosna i Hercegovina 01.03.2016 | 17:51
Uhapšeni priznali ubistvo Arnele Đogić

Ta djevojka je nestala u noći između subote i nedjelje, a zbog tog zločina osumnjičeni su privedeni u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

"Te osobe su uhapšene i trenutno se nalaze u sektoru Krim policije, gdje se vrši kompletiranje izvještaja o krivičnom djelu ubistva za tužilaštvo", kazali su danas popodne iz MUP-a ZDK.

Izvoz iz policije kazao je da su osumnjičeni priznali ubistvo, te da su kazali da su potom bacili djevojku sa litice kod Olova.

"Timovi specijalne jedinice MUP-a ZDK, alpinisti i ronioci, trenutno vrše pretrage terena za koje su počionioci krivičnog djela kazali da su bacili djevojku", naveli su iz MUP-a ZDK.

Posao im je bio otežan zbog stjenovitog terena i bujice.

"Međutim, pripadnici specijalne jedinice MUP-a ZDK ulažu maksimalne napore kako bi pregledali teren", naveli su iz policije.

"U ovom trentuku možemo kazati kako djevojka još nije pronađena. Sve nadležne ekipe su na terenu i aktivno tragaju za nestalom", kazali su policijski izvori.

Nestala djevojka posljednji put je viđena dok je upravljala svojim automobilom, koji je kasnije pronađen nedaleko od njene kuće. Podsjetimo, građani su ranije pozvani da ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle rezultovati njenim pronalaskom, da ih prijave najbližoj policijskoj stanici. Inače, riječ je o drugom slučaju nestanka osobe u proteklih mjesec dana na području Olova.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kameleon

01.03.2016 19:42

Kako saznaje "Avazov" portal uhapšeni mladići su Muriz Brkić iz Sokoca i Avdija Selimović iz Lišaka kod Olova.

ODGOVORITE
Name

nn

01.03.2016 20:27

Ludaka, da ubiju jednu ženu. Psihopate.

ODGOVORITE
Name

Komso.

02.03.2016 11:51

Vjesanje javno !!!!

ODGOVORITE