Иванић волонтерима донирао 3.000 КМ

Српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић уручио је данас у Градишци донацију од 3.000 КМ Удружењу "Мост" из Градишке, која ће бити искориштена за набавку пећи за централно гријање на пелет за гријање просторија овог удружења.

Република Српска 29.02.2016 | 21:58
Иванић волонтерима донирао 3.000 КМ

Иванић је истакао да је раније чуо за активности Удружења "Мост" чији волонтери, између осталог, организују бројне радионице за дјецу и омладину, те да је због тога одлучио да пружи скроман допринос како би обезбиједио боље услове за рад овог удружења.

"У питању је група младих људи који знају шта раде и спремни су да се прихвате изазова. Задовољство је бити у прилици да им помогнем", рекао је Иванић.

Он је и додао да га чланови Удружења "Мост" подсјећају на његове младе дане када је покушавао да мијења многе ствари у друштву.

Предраг Боројевић из Удружења "Мост" захвалио је Иванићу на донацији која ће, како је рекао, обезбиједити јефтиније гријање просторија Удружења, наводећи да су до сада много новца издвајали за гријање на струју.

Он је рекао да Удружење "Мост", поред свакодневних активности са дјецом и младима, у априлу планира да организује 10-дневни Међународни омладински тренинг у Градишци на тему друштвеног предузетништва и омладинског рада.

Боројевић је навео да ће на Међународном омладинском тренингу учествовати активисти "Моста" и партнерских организација из 10 европских земаља, са којима ће потом организовати активности на промоцији друштвеног предузетништва у локалним заједницама БиХ и тих земаља.

Набавку пећи за централно гријање Удружењу "Мост" са по 1.000 КМ суфинансирали су и општина Градишка, те само удружење.

Коментари / 0

Оставите коментар