Ivanić volonterima donirao 3.000 KM

Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić uručio je danas u Gradišci donaciju od 3.000 KM Udruženju "Most" iz Gradiške, koja će biti iskorištena za nabavku peći za centralno grijanje na pelet za grijanje prostorija ovog udruženja.

Republika Srpska 29.02.2016 | 21:58
Ivanić volonterima donirao 3.000 KM

Ivanić je istakao da je ranije čuo za aktivnosti Udruženja "Most" čiji volonteri, između ostalog, organizuju brojne radionice za djecu i omladinu, te da je zbog toga odlučio da pruži skroman doprinos kako bi obezbijedio bolje uslove za rad ovog udruženja.

"U pitanju je grupa mladih ljudi koji znaju šta rade i spremni su da se prihvate izazova. Zadovoljstvo je biti u prilici da im pomognem", rekao je Ivanić.

On je i dodao da ga članovi Udruženja "Most" podsjećaju na njegove mlade dane kada je pokušavao da mijenja mnoge stvari u društvu.

Predrag Borojević iz Udruženja "Most" zahvalio je Ivaniću na donaciji koja će, kako je rekao, obezbijediti jeftinije grijanje prostorija Udruženja, navodeći da su do sada mnogo novca izdvajali za grijanje na struju.

On je rekao da Udruženje "Most", pored svakodnevnih aktivnosti sa djecom i mladima, u aprilu planira da organizuje 10-dnevni Međunarodni omladinski trening u Gradišci na temu društvenog preduzetništva i omladinskog rada.

Borojević je naveo da će na Međunarodnom omladinskom treningu učestvovati aktivisti "Mosta" i partnerskih organizacija iz 10 evropskih zemalja, sa kojima će potom organizovati aktivnosti na promociji društvenog preduzetništva u lokalnim zajednicama BiH i tih zemalja.

Nabavku peći za centralno grijanje Udruženju "Most" sa po 1.000 KM sufinansirali su i opština Gradiška, te samo udruženje.

Komentari / 0

Ostavite komentar