Операција „Блиндирање“: Рашфорду повећање плате од 900 одсто!

Манчестер Јунајтед већ направио прве кораке како би што чвршће везао младу звезду за Олд Трафорд.

Фудбал 01.03.2016 | 20:40
Операција „Блиндирање“: Рашфорду повећање плате од 900 одсто!

„Рашфордманија“ тресе црвени део Манчестера. Сви причају о експлозији тинејџера Маркуса Рашфорда који је са четири гола у прва меча у дресу Јунајтеда киднаповао срца навијача и дао наговештај да славни клуб коначно добија звезду из сопственог погона после више неуспешних покушаја последњих година.

Свесни су и у Манчестер Јунајтеду да су погодили златну жилу и да би овај момак у будућности могао да буде појачање какво нису могли да купе ни за десетине милиона евра.

Зато желе да Рашфорда што чвршће вежу за клуб и блиндирају га како не би доживели сличан сценарио као са Полом Погбом. Према наводима острвских медија већ су нападачу понудили повећање плате са 1.500 на 15.000 фунти недељно. То је тек „прва помоћ“ како би наградили младог голгетера за сјајан учинак претходне недеље и дали му додатни мотив да настави са истим играма.

Озбиљни планови се тек спремају и Рашфорду ће на крају сезони бити понуђен вишегодишњи продужетак сарадње са знатно озбиљнијим финансијским условима. С обзиром да му уговор истиче за годину и по, јасно је зашто у Манчестер Јунајтеду не желе да седе скршетних руку и зашто су пожурили да младу звезду окују новим уговором.

У међувремену, саиграчи сипају похвале на рачун нове енглеске сензације.
„Ту је кратко време, а већ је постигао неке важне голове. Показао је потенцијал и дао нам наговештај да има светлу будућност, у шта сам ја поприлично сигуран. Поред тога, клуб има снажну традицију промоције сопствених играча и навијачи су сада јако поносни“, рекао је Хуан Мата.

И Морган Шнајдерлин је одушевљен младим саиграчем.
„Подсећа ме мало на Марсијала и начин на који је он почео головима против Ливерпула и Саутемптона. Није много пута тренирао са првим тимом, али када је радио са нама тих неколико пута, видели смо да поседује квалитет. Надам се да ће наставити овако...“

Коментари / 0

Оставите коментар