Operacija „Blindiranje“: Rašfordu povećanje plate od 900 odsto!

Mančester Junajted već napravio prve korake kako bi što čvršće vezao mladu zvezdu za Old Traford.

Fudbal 01.03.2016 | 20:40
Operacija „Blindiranje“: Rašfordu povećanje plate od 900 odsto!

„Rašfordmanija“ trese crveni deo Mančestera. Svi pričaju o eksploziji tinejdžera Markusa Rašforda koji je sa četiri gola u prva meča u dresu Junajteda kidnapovao srca navijača i dao nagoveštaj da slavni klub konačno dobija zvezdu iz sopstvenog pogona posle više neuspešnih pokušaja poslednjih godina.

Svesni su i u Mančester Junajtedu da su pogodili zlatnu žilu i da bi ovaj momak u budućnosti mogao da bude pojačanje kakvo nisu mogli da kupe ni za desetine miliona evra.

Zato žele da Rašforda što čvršće vežu za klub i blindiraju ga kako ne bi doživeli sličan scenario kao sa Polom Pogbom. Prema navodima ostrvskih medija već su napadaču ponudili povećanje plate sa 1.500 na 15.000 funti nedeljno. To je tek „prva pomoć“ kako bi nagradili mladog golgetera za sjajan učinak prethodne nedelje i dali mu dodatni motiv da nastavi sa istim igrama.

Ozbiljni planovi se tek spremaju i Rašfordu će na kraju sezoni biti ponuđen višegodišnji produžetak saradnje sa znatno ozbiljnijim finansijskim uslovima. S obzirom da mu ugovor ističe za godinu i po, jasno je zašto u Mančester Junajtedu ne žele da sede skršetnih ruku i zašto su požurili da mladu zvezdu okuju novim ugovorom.

U međuvremenu, saigrači sipaju pohvale na račun nove engleske senzacije.
„Tu je kratko vreme, a već je postigao neke važne golove. Pokazao je potencijal i dao nam nagoveštaj da ima svetlu budućnost, u šta sam ja poprilično siguran. Pored toga, klub ima snažnu tradiciju promocije sopstvenih igrača i navijači su sada jako ponosni“, rekao je Huan Mata.

I Morgan Šnajderlin je oduševljen mladim saigračem.
„Podseća me malo na Marsijala i način na koji je on počeo golovima protiv Liverpula i Sautemptona. Nije mnogo puta trenirao sa prvim timom, ali kada je radio sa nama tih nekoliko puta, videli smo da poseduje kvalitet. Nadam se da će nastaviti ovako...“

Komentari / 0

Ostavite komentar