Пуца по шавовима у Реалу!!!

Све подсећа на 2006. годину и распад Галактикоса! Навијачи Реала траже оставку Флорентина Переза, док он тражи новог тренера!

Фудбал 01.03.2016 | 16:00
Пуца по шавовима у Реалу!!!

„Флорентино, одлази“, викали су навијачи Реала председнику на утакмици против градског ривала Атлетика. Нормално, фановима је тешко пао нови неуспех у судару са комшијама, баш као и стање на табели после 26 одиграних кола.

„Првенство је изгубљено“, признао је Зинедин Зидан после првог пораза на клупи Реала.

И док навијачи траже његову оставку, Флорентино Перез већ размишља о смени тренера. И то само два месеца након што је сменио Рафаела Бенитеза.
„Све подсећа на 2006. годину. Тадашњи Перезов пројекат под називом Галактикоси почео је да се распада. Заостајао је 12 бодова у односу на Барселону. Перез је поднео оставку“, подсећају шпански новинари.

Перез је у свом првом председничком мандату освојио тек три од 18 могућих титула, а ништа боље му не иде ни у другом мандату у којем је као председник освојио четири од 18 могућих трофеја. Једина је разлика што је у првом мандату потрошио око 420.000.000 евра, док је у другом покушају спискао више од 800.000.000 евра.

Пре неколико седмица јавио се и бивши тренер Реала Рафа Бенитез, који је као као војник клуба и велики навијач мадридског клуба оштро критиковао Переза.
„Следеће године би могло да дође до промена у свлачионици, али и на клупи“, најавио је Зидан.

Са друге стране каталонски Спорт, истина познат по негативним текстовима о Реалу, тврди да је Перез изабрао новог тренера. Наводно то је Ернесто Валверде, актуелни тренер Атлетико Билбао, који је до сада у каријери водио Еспањол, Олимпијакос, Валенсију и Виљареал. Занимљиво је да је као играч носио дрес Барселоне. И то две сезоне.

Међутим, без обзира на Перезове жеље, јасно је да ће у Реалу бити избора ако тим не освоји трофеј у овој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар