Puca po šavovima u Realu!!!

Sve podseća na 2006. godinu i raspad Galaktikosa! Navijači Reala traže ostavku Florentina Pereza, dok on traži novog trenera!

Fudbal 01.03.2016 | 16:00
Puca po šavovima u Realu!!!

„Florentino, odlazi“, vikali su navijači Reala predsedniku na utakmici protiv gradskog rivala Atletika. Normalno, fanovima je teško pao novi neuspeh u sudaru sa komšijama, baš kao i stanje na tabeli posle 26 odigranih kola.

„Prvenstvo je izgubljeno“, priznao je Zinedin Zidan posle prvog poraza na klupi Reala.

I dok navijači traže njegovu ostavku, Florentino Perez već razmišlja o smeni trenera. I to samo dva meseca nakon što je smenio Rafaela Beniteza.
„Sve podseća na 2006. godinu. Tadašnji Perezov projekat pod nazivom Galaktikosi počeo je da se raspada. Zaostajao je 12 bodova u odnosu na Barselonu. Perez je podneo ostavku“, podsećaju španski novinari.

Perez je u svom prvom predsedničkom mandatu osvojio tek tri od 18 mogućih titula, a ništa bolje mu ne ide ni u drugom mandatu u kojem je kao predsednik osvojio četiri od 18 mogućih trofeja. Jedina je razlika što je u prvom mandatu potrošio oko 420.000.000 evra, dok je u drugom pokušaju spiskao više od 800.000.000 evra.

Pre nekoliko sedmica javio se i bivši trener Reala Rafa Benitez, koji je kao kao vojnik kluba i veliki navijač madridskog kluba oštro kritikovao Pereza.
„Sledeće godine bi moglo da dođe do promena u svlačionici, ali i na klupi“, najavio je Zidan.

Sa druge strane katalonski Sport, istina poznat po negativnim tekstovima o Realu, tvrdi da je Perez izabrao novog trenera. Navodno to je Ernesto Valverde, aktuelni trener Atletiko Bilbao, koji je do sada u karijeri vodio Espanjol, Olimpijakos, Valensiju i Viljareal. Zanimljivo je da je kao igrač nosio dres Barselone. I to dve sezone.

Međutim, bez obzira na Perezove želje, jasno je da će u Realu biti izbora ako tim ne osvoji trofej u ovoj sezoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar