Динамови клинци избачени из Лиге шампиона!

Андерлехт господски: Победили су нас часно, не желимо њихово место! Велико браво за белгијски клуб!

Фудбал 29.02.2016 | 18:00
Динамови клинци избачени из Лиге шампиона!

Утакмица која би остала дубоко урезана у памћење сваког навијача Динама. У четвртфиналу Лиге шампиона за младе Модри су за противника имали Барселону. Само што се утакмица и неће одиграти, пошто је УЕФА избацила Загрепчане из такмичења, јер је у победи над Андерлехтом направљена груба административна грешка. Нешто налик 2014. години када је Легија елиминисана иако је одучила од фудбала славни Селтик, стручни штаб Динама је сметнуо са ума да је Матија Финтић нема право да игра због три жута картона.

Финтић је на терен ушао са клупе свега седам минута пре краја сусрета са Андерлехтом. Већ тада је Динамо имао вођство од 2:0 са којим је утакмица и завршена. Белгијанци тако иду даље. Или се то можда ипак неће десити?

Андерлехт се, наиме, показао као много поштенији клуб од Селтика и затражио да Динамо настави такмичење.
"Не желимо да заузмемо њихово место. На терену су нас победили часно и не желимо да победимо за зеленим столом, посебно зато што суспендовани играч није утицао на резултат. Надамо се да нас неће питати да играмо у четвртфиналу", каже директор Андерлехтове омладинске академије Јан Киндерманс.

У Динамо кажу да су спремни да плате сваку финансијску глобу, али се надају да УЕФА неће бити строга према клинцима са Максимира.

Коментари / 0

Оставите коментар