Дио прихода Матић даје у хуманитарне сврхе

Фолк звезда Саша Матић још једном ће показати своју хуманост и на делу будући да је одлућио да делом прихода са предстојећих распродатих концерата у “Комбанк арени“ и “Сава центру“ помогне Школу за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић“ из Земуна коју је и лично похађао.

Србија 29.02.2016 | 17:45
Дио прихода Матић даје у хуманитарне сврхе

Он ће такође и угостити групу слепих и слабовидих којима је поклонио карте. Ово је, поред бројних хуманитраних концерата које је одржао, само још једна у низу певачевих акција попут оне којом је у сарадњи са Министраством омладине и спорта помогао дом у Сремчици. Установа којој је помогао збрињава више од 300 деце умерено, теже и тешко ометене у развоју.

Прослављени фолк певач обрадовао их је гардеробом, компјутерима и још неким техничким уређајима а слично ће бити и након певачевих мартовских концерата када ће помоћи своју школу, чиме ће показати да није заборавио кроз шта је и сам прошао у раном узрасту због хендикепа којем је нажалост изложен од рођења.

“Стара изрека каже: У добру се не понеси, а у злу се не понизи. То што сам расподао оба концерта намеће ми одоворност да констатно размишљам и о онима којима је помоћ најпотребнија – каже Саша поводом одлуке да поклони део средстава од концерта.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лав

29.02.2016 18:06

Свака цаст легендо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

29.02.2016 18:36

Тако це и Вуциц донирати средства ако буде у будзету. Својих нема

ОДГОВОРИТЕ