Dio prihoda Matić daje u humanitarne svrhe

Folk zvezda Saša Matić još jednom će pokazati svoju humanost i na delu budući da je odlućio da delom prihoda sa predstojećih rasprodatih koncerata u “Kombank areni“ i “Sava centru“ pomogne Školu za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“ iz Zemuna koju je i lično pohađao.

Srbija 29.02.2016 | 17:45
Dio prihoda Matić daje u humanitarne svrhe

On će takođe i ugostiti grupu slepih i slabovidih kojima je poklonio karte. Ovo je, pored brojnih humanitranih koncerata koje je održao, samo još jedna u nizu pevačevih akcija poput one kojom je u saradnji sa Ministrastvom omladine i sporta pomogao dom u Sremčici. Ustanova kojoj je pomogao zbrinjava više od 300 dece umereno, teže i teško ometene u razvoju.

Proslavljeni folk pevač obradovao ih je garderobom, kompjuterima i još nekim tehničkim uređajima a slično će biti i nakon pevačevih martovskih koncerata kada će pomoći svoju školu, čime će pokazati da nije zaboravio kroz šta je i sam prošao u ranom uzrastu zbog hendikepa kojem je nažalost izložen od rođenja.

“Stara izreka kaže: U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi. To što sam raspodao oba koncerta nameće mi odovornost da konstatno razmišljam i o onima kojima je pomoć najpotrebnija – kaže Saša povodom odluke da pokloni deo sredstava od koncerta.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

lav

29.02.2016 19:06

Svaka cast legendo...

ODGOVORITE
Name

vuper

29.02.2016 19:36

Tako ce i Vucic donirati sredstva ako bude u budzetu. Svojih nema

ODGOVORITE