Сурчин: Породица умрла од глади и смрзавања

Узрок смрти Душана (80) и његове супруге Милице (84) је неухрањеност и смрзавање, док се резулатати обдукције за њиховог сина Драгана (61), чије је тело такође пронађено у њиховој кући још чекају

Србија 29.02.2016 | 13:10
Сурчин: Породица умрла од глади и смрзавања

Тела породице пронађена су 26. фебруара у Баштованској улици у Београду, у општини Сурчин, након што је нестанак пријављен осам дана раније.

Нестанак троје Бајића пријавила је Милицина сестра из Новог Сада још 18. фебруара. Она је пријавила да им је послала новац, али да су јој уплате враћане, као и да јој се нису јављали на телефон већ месец дана.

Улазна врата куће су била закључана, па је полиција уз судски налог провалила и затекла стравичан призор. У приземљу куће лежао је Драган, а у спаваћој соби на спрату била су беживотна тела у фази распадања његових родитеља.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

м.м.

29.02.2016 13:00

јадни људи.сра раде социјалне слузбе.ни у рату народ није био гладан. како да зиве породице у којој немају пензију,плату.дрзава хоце да наплати и порез,јавне предузеца струју,воду,а од цега да плати кад нема да једе ни један оброк на дан.срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НапреДНО

29.02.2016 13:45

Ово је највеће достигнуће власти бивших радикала. Грађани им умиру од глади а они земљу крчме Арапима и страним тајкунима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд

29.02.2016 15:01

Београд на води. Становништво у сандуку.

ОДГОВОРИТЕ