Surčin: Porodica umrla od gladi i smrzavanja

Uzrok smrti Dušana (80) i njegove supruge Milice (84) je neuhranjenost i smrzavanje, dok se rezulatati obdukcije za njihovog sina Dragana (61), čije je telo takođe pronađeno u njihovoj kući još čekaju

Srbija 29.02.2016 | 13:10
Surčin: Porodica umrla od gladi i smrzavanja

Tela porodice pronađena su 26. februara u Baštovanskoj ulici u Beogradu, u opštini Surčin, nakon što je nestanak prijavljen osam dana ranije.

Nestanak troje Bajića prijavila je Milicina sestra iz Novog Sada još 18. februara. Ona je prijavila da im je poslala novac, ali da su joj uplate vraćane, kao i da joj se nisu javljali na telefon već mesec dana.

Ulazna vrata kuće su bila zaključana, pa je policija uz sudski nalog provalila i zatekla stravičan prizor. U prizemlju kuće ležao je Dragan, a u spavaćoj sobi na spratu bila su beživotna tela u fazi raspadanja njegovih roditelja.

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

m.m.

29.02.2016 13:00

jadni ljudi.sra rade socijalne sluzbe.ni u ratu narod nije bio gladan. kako da zive porodice u kojoj nemaju penziju,platu.drzava hoce da naplati i porez,javne preduzeca struju,vodu,a od cega da plati kad nema da jede ni jedan obrok na dan.sramota.

ODGOVORITE
Name

NapreDNO

29.02.2016 13:45

Ovo je najveće dostignuće vlasti bivših radikala. Građani im umiru od gladi a oni zemlju krčme Arapima i stranim tajkunima...

ODGOVORITE
Name

Beograd

29.02.2016 15:01

Beograd na vodi. Stanovništvo u sanduku.

ODGOVORITE