Хоџсон чуо добре, па очајне вијести пред ЕУРО!

Селектор репрезентације Енглеске Рој Хоџдсон стрепи због повреда својих репрезентативаца пред Европско првенство.

Фудбал 29.02.2016 | 13:20
Хоџсон чуо добре, па очајне вијести пред ЕУРО!

Деловало је да је повреда Алекса Окслејда-Чембрлена једна од оних због којих се пропуштају велика такмичења, јер је деловало да ће бити потребан дужи временски рок да се она санира, али су стигле добре вести из Лондона.

Чембрлен ће на терен већ крајем априла, што није тако сјајно по Арсенал који јури титулу у Премијер лиги, али је добро по Роја Хождсона који ће тако моћи да рачуна на "вихорно крило" на Европском првенству ове године у Француској.

Међутим, има и лоших вести по њега.

Много већи хендикеп по репрезентацију Енглеске биће то ако Вејн Руни буде морао да оде на операцију лигамената колена, што значи да би пропустио бар 6-8 месеци фудбала, а самим тим га не би било ни на Европском првенству.

Доктори су прво препоручили да носи једну врсту заштите на колену, а уколико се испостави да то не помаже, онда је једини лек - операција.

Руни се повредио на Европском првенству 2004, пред Светско првенство 2006. године је имао повреду која га је омела да буде у бољој форми, тако је било и четири године касније, а на претходном ЕУРО2012 је пропустио прве две утакмице због суспензије.

Енглеска се налази у групи Б са репрезентацијама Велса, Русије и Словачке.

Коментари / 0

Оставите коментар