Hodžson čuo dobre, pa očajne vijesti pred EURO!

Selektor reprezentacije Engleske Roj Hodždson strepi zbog povreda svojih reprezentativaca pred Evropsko prvenstvo.

Fudbal 29.02.2016 | 13:20
Hodžson čuo dobre, pa očajne vijesti pred EURO!

Delovalo je da je povreda Aleksa Okslejda-Čembrlena jedna od onih zbog kojih se propuštaju velika takmičenja, jer je delovalo da će biti potreban duži vremenski rok da se ona sanira, ali su stigle dobre vesti iz Londona.

Čembrlen će na teren već krajem aprila, što nije tako sjajno po Arsenal koji juri titulu u Premijer ligi, ali je dobro po Roja Hoždsona koji će tako moći da računa na "vihorno krilo" na Evropskom prvenstvu ove godine u Francuskoj.

Međutim, ima i loših vesti po njega.

Mnogo veći hendikep po reprezentaciju Engleske biće to ako Vejn Runi bude morao da ode na operaciju ligamenata kolena, što znači da bi propustio bar 6-8 meseci fudbala, a samim tim ga ne bi bilo ni na Evropskom prvenstvu.

Doktori su prvo preporučili da nosi jednu vrstu zaštite na kolenu, a ukoliko se ispostavi da to ne pomaže, onda je jedini lek - operacija.

Runi se povredio na Evropskom prvenstvu 2004, pred Svetsko prvenstvo 2006. godine je imao povredu koja ga je omela da bude u boljoj formi, tako je bilo i četiri godine kasnije, a na prethodnom EURO2012 je propustio prve dve utakmice zbog suspenzije.

Engleska se nalazi u grupi B sa reprezentacijama Velsa, Rusije i Slovačke.

Komentari / 0

Ostavite komentar