Радоњић: Цибона је тренутно другачија и боља!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је пред дуел са Цибоном да се загребачки тим променио од њиховог претходног дуела.

Кошарка 29.02.2016 | 13:40
Радоњић: Цибона је тренутно другачија и боља!

Шампион Србије у понедељак од 18 часова гостује Цибони у „Дому Дражена Петровића“ у оквиру претпоследњег кола АБА лиге.

Звезда тренутно држи друго место на табели регионалног такмичења са 18 победа и шест пораза, док је Цибона на седмој позицији са скором 11/13.

„Екипа Цибоне у овом тренутку изгледа много другачије и боље од оне са којом смо играли у првом делу сезоне. Направили су одређене промене и изашли из почетне проблематике. а друге стране, играју добро у ФИБА Еврокупу, где су славили у првој утакмици осмине финала у Литванији, и имају мирноћу пред овај меч у АБА лиги. Тим из Загреба има у својим редовима неколико младих и врло талентованих играча, са друге стране и неколицину врло искусних кошаркаша. Ми смо дошли у Загреб после дуела са Ефесом, али без обзира на потрошњу која је била на том дуелу, желимо да одиграмо добар меч у Загребу“, рекао је Радоњић.

Радоњић у дуелу са Загрепчанима неће моћи да рачуна на Марка Тејића који је остао у Београду због операције зуба.

У првом дуелу два тима, који је одигран 30. новембра, ’црвено-бели’ су славили са 75:58 уз 19 поена Марка Симоновића и 15 Стефана Јовића.

Одмах по завршетку утакмице у Загребу, екипа Црвене звезде се враћа за Београд, а пут у Истанбул, на утакмицу деветог кола Топ16 фазе, планиран је за четвртак.

Коментари / 0

Оставите коментар