Radonjić: Cibona je trenutno drugačija i bolja!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred duel sa Cibonom da se zagrebački tim promenio od njihovog prethodnog duela.

Košarka 29.02.2016 | 13:40
Radonjić: Cibona je trenutno drugačija i bolja!

Šampion Srbije u ponedeljak od 18 časova gostuje Ciboni u „Domu Dražena Petrovića“ u okviru pretposlednjeg kola ABA lige.

Zvezda trenutno drži drugo mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa 18 pobeda i šest poraza, dok je Cibona na sedmoj poziciji sa skorom 11/13.

„Ekipa Cibone u ovom trenutku izgleda mnogo drugačije i bolje od one sa kojom smo igrali u prvom delu sezone. Napravili su određene promene i izašli iz početne problematike. a druge strane, igraju dobro u FIBA Evrokupu, gde su slavili u prvoj utakmici osmine finala u Litvaniji, i imaju mirnoću pred ovaj meč u ABA ligi. Tim iz Zagreba ima u svojim redovima nekoliko mladih i vrlo talentovanih igrača, sa druge strane i nekolicinu vrlo iskusnih košarkaša. Mi smo došli u Zagreb posle duela sa Efesom, ali bez obzira na potrošnju koja je bila na tom duelu, želimo da odigramo dobar meč u Zagrebu“, rekao je Radonjić.

Radonjić u duelu sa Zagrepčanima neće moći da računa na Marka Tejića koji je ostao u Beogradu zbog operacije zuba.

U prvom duelu dva tima, koji je odigran 30. novembra, ’crveno-beli’ su slavili sa 75:58 uz 19 poena Marka Simonovića i 15 Stefana Jovića.

Odmah po završetku utakmice u Zagrebu, ekipa Crvene zvezde se vraća za Beograd, a put u Istanbul, na utakmicu devetog kola Top16 faze, planiran je za četvrtak.

Komentari / 0

Ostavite komentar