Терза потцјењивачки: Са пола снаге смо побиједили Партизан!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић сматра да су црвено-бели 'са пола снаге' савладали вечитог ривала Партизан.

Фудбал 29.02.2016 | 10:00
Терза потцјењивачки: Са пола снаге смо побиједили Партизан!

Лидер националног шампионата забележио је 21. узастопну победу слављем у јубиларном 150. дербију, па сада има чак 32 бода више од црно-белих који се налазе на шестој позицији на табели.

Терзић је обрадовао играче по повратку на стадион 'Рајко Митић' премијом у висини од по 4.000 евра.

"Занимљива, динамична, одлична утакмица, и на крају наша заслужена победа. Била је очигледна разлику у квалитету у нашу користи, на индивидуалном и колективном нивоу, тако да смо и једном солидном партијом, рекао бих с пола снаге, добили утакмицу. Победа у дербију увек значи, направљен је још један крупан корак ка освајању титуле, рекордни низ је настављен и надам се да ће још дуго трајати...", почео је причу за 'Новости' Терзић.

Са Терзићем се сагласио и спортски директор Блажо Раосављевић.

"Наш квалитет и на терену и на клупи био је пресудан, без обзира на то што ми нисмо били на нивоу на који смо навикли љубитеље фудбала. Никад није лако победити Партизан, поготово у Хумској, зато ова 21. победа у низу, чак 32 бода разлике у односу ривала, код свих звездаша ствара додано задовољство. Лепо је ујутру се пробудити после победе у дербију, међутим, за нас се последњим судијским звиждуком ова утакмица завршила, наши циљеви су титула и нови рекорди", рекао је Раосављевић и потом се осврнуо на спорне моменте.

"Пенал? Увек могу да се коментаришу разне ситуације на терену, да ли је био фаул над Виеиром у шеснаестерцу на самом почетку, или тај спомињани дуел Петковића са Михајловићем. Ко губи увек има права да се љути", констатовао је за крај Блажо.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Делија Прњавор

29.02.2016 09:06

Тако је само нека се љуте...Газимооооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ ВАЖИ ЗА ''ГОДПОДИНА''

29.02.2016 09:09

У лошем се не понизи, а у добром се не понеси.

ОДГОВОРИТЕ