Terza potcjenjivački: Sa pola snage smo pobijedili Partizan!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da su crveno-beli 'sa pola snage' savladali večitog rivala Partizan.

Fudbal 29.02.2016 | 10:00
Terza potcjenjivački: Sa pola snage smo pobijedili Partizan!

Lider nacionalnog šampionata zabeležio je 21. uzastopnu pobedu slavljem u jubilarnom 150. derbiju, pa sada ima čak 32 boda više od crno-belih koji se nalaze na šestoj poziciji na tabeli.

Terzić je obradovao igrače po povratku na stadion 'Rajko Mitić' premijom u visini od po 4.000 evra.

"Zanimljiva, dinamična, odlična utakmica, i na kraju naša zaslužena pobeda. Bila je očigledna razliku u kvalitetu u našu koristi, na individualnom i kolektivnom nivou, tako da smo i jednom solidnom partijom, rekao bih s pola snage, dobili utakmicu. Pobeda u derbiju uvek znači, napravljen je još jedan krupan korak ka osvajanju titule, rekordni niz je nastavljen i nadam se da će još dugo trajati...", počeo je priču za 'Novosti' Terzić.

Sa Terzićem se saglasio i sportski direktor Blažo Raosavljević.

"Naš kvalitet i na terenu i na klupi bio je presudan, bez obzira na to što mi nismo bili na nivou na koji smo navikli ljubitelje fudbala. Nikad nije lako pobediti Partizan, pogotovo u Humskoj, zato ova 21. pobeda u nizu, čak 32 boda razlike u odnosu rivala, kod svih zvezdaša stvara dodano zadovoljstvo. Lepo je ujutru se probuditi posle pobede u derbiju, međutim, za nas se poslednjim sudijskim zviždukom ova utakmica završila, naši ciljevi su titula i novi rekordi", rekao je Raosavljević i potom se osvrnuo na sporne momente.

"Penal? Uvek mogu da se komentarišu razne situacije na terenu, da li je bio faul nad Vieirom u šesnaestercu na samom početku, ili taj spominjani duel Petkovića sa Mihajlovićem. Ko gubi uvek ima prava da se ljuti", konstatovao je za kraj Blažo.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Delija Prnjavor

29.02.2016 09:06

Tako je samo neka se ljute...Gazimooooo...

ODGOVORITE
Name

НЕ ВАЖИ ЗА ''ГОДПОДИНА''

29.02.2016 09:09

У лошем се не понизи, а у добром се не понеси.

ODGOVORITE