НБА - Леброн ''поручио'' Карију: Човјече, стани мало!

Кошаркаш Кливленд Кавалирса Леброн Џејмс придружио се већини нас који са дивљењем пратимо партије Стефа Карија ове сезоне.

Кошарка 01.03.2016 | 15:40
НБА - Леброн ''поручио'' Карију: Човјече, стани мало!

Кари је протекле ноћи у тријумфу Голден Стејт Вориорса са 121:118 после продужетка учествовао са 46 поена, међу којима је било 12 тројки.

На тај начин, Кари је изједначио број тројки на једној утакмици, а такође је надмашио сопствени рекорд по броју тројки током сезоне. Од почетка сезоне, звезда Вориорса је постигла 288 тројки, две више него током прошле, а остало је да одигра још 24 утакмице.

Познато је да Кари и Џејмс приватно нису у најбољим односима, али то звезду Кавалирса није спречило да на друштвеним мрежама пошаље јасну поруку свом великом ривалу.

„Стеф Кари мора да стане, човече. Он је невероватан, човече. Никада раније нисам видео никога као што је он у историји кошарке“, написао је Леброн на друштвеној мрежи Твитер.

Вориорси су два пута ове сезоне славили против Кавалирса ове сезоне, прво са шест поена на Божић, а потом са 34 поена разлике у Кливленду прошлог месеа.

Коментари / 0

Оставите коментар