NBA - Lebron ''poručio'' Kariju: Čovječe, stani malo!

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms pridružio se većini nas koji sa divljenjem pratimo partije Stefa Karija ove sezone.

Košarka 01.03.2016 | 15:40
NBA - Lebron ''poručio'' Kariju: Čovječe, stani malo!

Kari je protekle noći u trijumfu Golden Stejt Voriorsa sa 121:118 posle produžetka učestvovao sa 46 poena, među kojima je bilo 12 trojki.

Na taj način, Kari je izjednačio broj trojki na jednoj utakmici, a takođe je nadmašio sopstveni rekord po broju trojki tokom sezone. Od početka sezone, zvezda Voriorsa je postigla 288 trojki, dve više nego tokom prošle, a ostalo je da odigra još 24 utakmice.

Poznato je da Kari i Džejms privatno nisu u najboljim odnosima, ali to zvezdu Kavalirsa nije sprečilo da na društvenim mrežama pošalje jasnu poruku svom velikom rivalu.

„Stef Kari mora da stane, čoveče. On je neverovatan, čoveče. Nikada ranije nisam video nikoga kao što je on u istoriji košarke“, napisao je Lebron na društvenoj mreži Tviter.

Voriorsi su dva puta ove sezone slavili protiv Kavalirsa ove sezone, prvo sa šest poena na Božić, a potom sa 34 poena razlike u Klivlendu prošlog mesea.

Komentari / 0

Ostavite komentar