150. Дерби - реакције из Звезде: Могао је и Партизан да побједи!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић оценио је да је утакмица с Партизаном данас била "изванредна". Фудбалер Црвене звезде Уго Вијеира изјавио је да је његова екипа издржала велики притисак и славила против Партизана у 150. вечитом дербију.

Фудбал 27.02.2016 | 23:30
150. Дерби - реакције из Звезде: Могао је и Партизан да побједи!

Фудбалери Црвене звезде победили су Партизан резултатом 2:1 у јубиларном 150. дербију одиграном на стадиону у Хумској 1.

Божовић је додао да су оба тима могла на крају да победе.

"Мислим да је утакмица била изванредна. Јаког темпа, са много шанси са обе стране. Мислим да је дерби био леп за гледаоце. Задовољан сам игром свог тима, било је добрих момената. Партизан је могао да победи, а победили смо ми. Дерби оправдао очекивања", рекао је Божовић телевизији Арена.

Екипа коју са клупе предводи Миодраг ’Гроф’ Божовић наставила је да исписује нове странице историје 21. узастопним тријумфом у шампионату, чиме је побегла на 27 бодова предности у односу на другопласирани Борац из Чачка.

’Црно-бели’ су остали на шестој позицији са чак 32 бода мање од највећег ривала – 36.

"Ово је дерби. Дерби је светиња српског фудбала", рекао је Божовић.

Фудбалер Црвене звезде Уго Вијеира изјавио је да је његова екипа издржала велики притисак и славила против Партизана у 150. вечитом дербију.

Један од хероја био је најбољи играч екипе – Португалац је одлично испратио напад Срнића по десној страни и у 32. минуту главом затресао мрежу Шаранова.

"Тешка утакмица како смо и очекивали. Мирно смо одиграли и са играчем мање и издржали велики притисак. Најбитније да је утакмица прошла без инцидената", рекао је Вијеира, који је дао трећи погодак у вечитим дербијима.

Тренер ’црвено-белих’ Миодраг Божовић рекао је и да је Партизан могао да слави, док је његов колега с друге стране Иван Томић био видно незадовољан суђењем.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран

28.02.2016 09:53

У Србији -32 какво је време у Српској.

ОДГОВОРИТЕ